Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Nego šta nego bolja. Jedino što je i on večito izranjavan. Nema mi mnogo to smisla za Pelikane.

• Replies 6.9k
  • Views 331k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

17 hours ago, 1n54jd3r said:

Ne znam koliko je realno, ali deluje kao bolja verzija MPJ-a...ima nekih 28 milki po sezoni, ali i on kuburi malo sa povredama

Ne vidim ni ja logiku za pelikane al brutalno bi bilo, vrv najjaca petorka lige. Pored suta lik ume i da spusti loptu na parket sto nagecima treba ko leba

Ma, bila je priča za Pelikanse tamo oko trejd dedlajna da su svi u izlogu za trejd, čak i Zion, svi osim Marfija trećeg. Nema od toga ništa.

On 1. 6. 2025. at 23:26, 1n54jd3r said:

Zna li se koje je finale i.alo najslabiju gledanost u poslednjih 10ak godina? Hoce li se iko sa foruma gledati tekme uzivo?

Gledaću ja prvu, a ako uzme Indijana ili barem bude neizvesno, verovatno još koju.

1 hour ago, spaceploitator said:

Ne vidim ni ja logiku za pelikane al brutalno bi bilo, vrv najjaca petorka lige. Pored suta lik ume i da spusti loptu na parket sto nagecima treba ko leba

Sad da je neki ball-handler i nije, ali ume da ga zaleti kad naprsne odbrana i prikuca sa bacanja. U odbrani je bar duplo bolji od MPJa. Ma i cutter je opasan. Dao bih i MPJa i PWa za njega da može da veže 65 redovno po sezoni.

Samo se bre nerviram oko ovih patkica.

1 hour ago, kralj said:

Sad da je neki ball-handler i nije, ali ume da ga zaleti kad naprsne odbrana i prikuca sa bacanja. U odbrani je bar duplo bolji od MPJa. Ma i cutter je opasan. Dao bih i MPJa i PWa za njega da može da veže 65 redovno po sezoni.

sve potpis. nije kyrie jasno al dovoljno da moze da je ne izgubi kad ga okc terijeri pritisnu. plus odbrana i atletika haos

1 hour ago, kralj said:

Samo se bre nerviram oko ovih patkica.

sta nam rade strasno

Znaci prsten osvaja ekipa koja ga nikad nije osvajala? Cool, neka jedna Lester sezona i u nba, a onda neka opet nastave azdaje da osvajaju fantom

Gledam i ja, al baš nemam za koga da navijam. Voleo bih da Nembhard dobije mečap 2 sidekicka sa Karuzom, ali strepnja mi je dublja od nade.

Inače, mislim da će se neko opasno zajebati sa Durantom u offseasonu, pod uslovom da taj koji ga dobije nije Houston. Mada ni njima nisam siguran koliko je pametno da ginu za njega, naročito ako uzmemo u obzir da su maestralno draftovali (uprkos averziji mi spram Greena)

Ali sve mi govori da će neki Majami da se zakopa na 5 godina i da nabije nogama.

orlando-magic-logo-20250602.jpg?im=Resiz

Orlando objavio novi logo, najgori od tri imho

Prvi semestar primenjenih.

MPJ za TM3, tri znaka za tri znaka

Jokić za Ziona, debeli za debljeg

Who says no

Nestvaran je lik

Tibs dobio otkaz