Monday at 19:081 day Nego šta nego bolja. Jedino što je i on večito izranjavan. Nema mi mnogo to smisla za Pelikane.
Yesterday at 12:071 day 17 hours ago, 1n54jd3r said:Ne znam koliko je realno, ali deluje kao bolja verzija MPJ-a...ima nekih 28 milki po sezoni, ali i on kuburi malo sa povredamaNe vidim ni ja logiku za pelikane al brutalno bi bilo, vrv najjaca petorka lige. Pored suta lik ume i da spusti loptu na parket sto nagecima treba ko leba
23 hours ago23 hr Ma, bila je priča za Pelikanse tamo oko trejd dedlajna da su svi u izlogu za trejd, čak i Zion, svi osim Marfija trećeg. Nema od toga ništa.
23 hours ago23 hr On 1. 6. 2025. at 23:26, 1n54jd3r said:Zna li se koje je finale i.alo najslabiju gledanost u poslednjih 10ak godina? Hoce li se iko sa foruma gledati tekme uzivo?Gledaću ja prvu, a ako uzme Indijana ili barem bude neizvesno, verovatno još koju.
22 hours ago22 hr 1 hour ago, spaceploitator said:Ne vidim ni ja logiku za pelikane al brutalno bi bilo, vrv najjaca petorka lige. Pored suta lik ume i da spusti loptu na parket sto nagecima treba ko lebaSad da je neki ball-handler i nije, ali ume da ga zaleti kad naprsne odbrana i prikuca sa bacanja. U odbrani je bar duplo bolji od MPJa. Ma i cutter je opasan. Dao bih i MPJa i PWa za njega da može da veže 65 redovno po sezoni.Samo se bre nerviram oko ovih patkica.
21 hours ago21 hr 1 hour ago, kralj said:Sad da je neki ball-handler i nije, ali ume da ga zaleti kad naprsne odbrana i prikuca sa bacanja. U odbrani je bar duplo bolji od MPJa. Ma i cutter je opasan. Dao bih i MPJa i PWa za njega da može da veže 65 redovno po sezoni.sve potpis. nije kyrie jasno al dovoljno da moze da je ne izgubi kad ga okc terijeri pritisnu. plus odbrana i atletika haos1 hour ago, kralj said:Samo se bre nerviram oko ovih patkica.sta nam rade strasno
21 hours ago21 hr Znaci prsten osvaja ekipa koja ga nikad nije osvajala? Cool, neka jedna Lester sezona i u nba, a onda neka opet nastave azdaje da osvajaju
20 hours ago20 hr Gledam i ja, al baš nemam za koga da navijam. Voleo bih da Nembhard dobije mečap 2 sidekicka sa Karuzom, ali strepnja mi je dublja od nade.
20 hours ago20 hr Inače, mislim da će se neko opasno zajebati sa Durantom u offseasonu, pod uslovom da taj koji ga dobije nije Houston. Mada ni njima nisam siguran koliko je pametno da ginu za njega, naročito ako uzmemo u obzir da su maestralno draftovali (uprkos averziji mi spram Greena)Ali sve mi govori da će neki Majami da se zakopa na 5 godina i da nabije nogama.