Wednesday at 15:431 day 2 minutes ago, 1n54jd3r said:Mogli bi oni da se skockaju fino kada bi Dzemo zeleo da bude vise plej no skorer. Ali kako sva trojica imala mindset da igraju izolacije vise no leba jesti, tesko bi to funkcionisalo. A Dzemo je vec tada bio predobar da ulazi sa klupe i zatrpava kos.taj trener oklahome, kome sam namerno zaboravio ime, je jedan od najgorih nba trenera svih vremenai durant i jamesdin su igrali drugaciju kosarku kod dobrih trenera
Wednesday at 15:561 day Years ago I was walking to a friend’s apartment late at night, less than a minute away, when I got jumped. I had headphones on, blaring; next thing I knew someone was choking me from behind. I tried pulling away; no luck, he was bigger than me, stronger. Tried telling him I had no money (pocket change; less than a dollar). He wasn’t the chatty type. He just kept squeezing.I was a couple of feet in front of a brick wall, my back to it; him being behind me meant his was, too. I pulled forward one last time as hard as I could, straining against him, then threw all my weight backwards. We went flying smack into the brick, freeing me from his grip. Next thing he knew, I was jabbing a finger with a long and sharp nail into his eyeball. He’d come looking for trouble. He found some.Pacers 130, Knicks 121: Buffering . . . buffering . . .
Wednesday at 17:281 day Ne bih imao nista protiv da CP3 potpise za Nagetse na veteranski minimalac u jurisu na prsten.
Yesterday at 00:501 day kazu nada umire poslednjaidemo!!!edit: idemo kuci u minesotu Edited yesterday at 01:031 day by banecare1
Yesterday at 01:121 day Ok nek im daju odma prsten i ajukurac, dugo se još neće pojaviti neko kog ovi nisu u stanju da smore i ugnjave
23 hours ago23 hr Gospode bože :emilijapopadic: Ko je beše napisao da je ova serija na Zapadu kvalitetnija od Indijane i Niksa?36 razlike, izgleda kao utakmica u februaru.
22 hours ago22 hr ocekivano jbgjos pre serije je bilo jasno da izmrcvareni pobednik serije oklahoma denver nema sta da trazi protiv odmornih i svezih momaka iz minesote
19 hours ago19 hr Treba traziti referendum o ujedinjenju grumenja i vukova, zulumu grmljavine mora doci kraj!
19 hours ago19 hr ma nije oklahoma neki bauk, to bi dokazali knicksi ako liga sredi da igramo finale.
18 hours ago18 hr Propatili bi i Niksi, najmanje kao Sota. Denver im je najzajebaniji mečap. Moglo bi sad da se prikoči sa džordanizacijom Anta, da nastavim da gotivim momka.
17 hours ago17 hr Ne mogu da kažem da mi ne bi bilo drago da Oklahoma uzme titulu zbog načina na koji je građen tim, gospodar pikova Presti, itd, ali mi je odvratno kako igraju i koju protekciju ide Shai. Verovatno će pometlati i Indijanu koja bi trebalo da prođe mučene Nikse, ali bi mi svakako najdraže bilo da Indijana uzme titulu.