Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

kakav hrkljus lolol

• Replies 6.8k
  • Views 326.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Gotov hrkljuš. Odličan basket na kraju 4/4

Povredi sw KAT. Izgleda da je bas u bolovima. Jebene sudije.

Hoće li biti jednog igrača na kraju koji ne hramlje...

Trojka Topina za kraj. Njujork je propustio da se približi u onom periodu od 3 i po minuta kada Indijana nije imala poene iz igre.

Edited by reg

ne moze se dobiti bas svaka:/

salim se, citam da je bilo fejk gusto i da su kukuruzna polja kontrolisala desavanja.

svska cast hadzi-bartonu za partiju bez izgubljenih a bogami i siakamu.

9 hours ago, 1n54jd3r said:

Kad se dotakoh Prestija, evo je luda prica - ne znam da li ovo zaista odgovara istini

Mislim da ga je vise usralo... Rashard je bio kralj fantasy liga...

Priča je istinita, ali takvih priča ima mali milion u NBA, prosto jer je sistem takav da poteze vezuješ jedan za drugim, pa može da se sklopi neki vau narativ.

OKC će sada u finale, ali ne zbog Raše Luisa, već zbog toga što su odlično draftovali poslednjih par godina (sad dal je to user ili ne, ne znam) i što su postavili odličan koučing sistem.

Taj isti Presti je trejdovao bradu u Hjuston za Kevina Martina, da bi mogao da isplati Serža Ibaku.

upravo tako^

trebalo mu je svega 12 godina da dodje od lewisa do sga a zapravo je on i/ilo vlasnici, razjebo/li najtalentovaniji mladi core u otprilike istoriji lige, da bi ustedeli pare plus na tom putu ostavili pogresnog igraca

oklahoma je u nekom sliding doors scenariju mogla da bude dinastija u tom periodu ali eto, dobili su SGA.

7 hours ago, bios said:

@Midžeta Booo for Ben stiller and Spike Lee lolol

Komirala sam se i nisam videla taj momenat, ali sad sam pustila reprizu i evo ga lolol

Evo malo klasike, da ubijemo vreme...

5 hours ago, uini said:

razjebo/li najtalentovaniji mladi core u otprilike istoriji lige

mah to jezgro je svakako em bilo igracki nekompatibilno pa ih ne bi imalo smisla drzati sve na maxu, em je samo jedan od njih ispao sampion. moglo se vrv bolje to razjebati ali je hardenu bila pala cena posle blamiranja u finalu protiv majamija. lik trazio max a okc ponudio 5 miliona manje jbg

uff teske rechi. dzemo u prajmu je izuzetno kompatibilan sa durantom i wbrookom, samo sto je u oklahomi igrao nesto drugo

Ma poharali bi ligu, samo bi morale da se naprave neke netradicionalne prilagodbe, više smolbola i laganijo/agilniji centar.

Kad je GSW mogao sa ona dva midžeta da obrne igricu, što ne bi i ovi

zato sto ni vestbrik ni dzemo nisu neki ofbol igraci, dok su gsw midzeti medju najefektnijima u istoriji

Mogli bi oni da se skockaju fino kada bi Dzemo zeleo da bude vise plej no skorer. Ali kako sva trojica imala mindset da igraju izolacije vise no leba jesti, tesko bi to funkcionisalo. A Dzemo je vec tada bio predobar da ulazi sa klupe i zatrpava kos.