Tuesday at 08:223 days Konačno jedna prava utakmica u finalu zapada. Jebeni Karuzo opet gasi redom, kao u onom mimu gde smrt ide od vrata do vrata. Za klasu je kvalitetnije finale zapada, zasad je jedino Denver uspeo, donekle, da uspori igru OKC. Bilo koji tim da dođe sa istoka, igraće u ritmu u kojem se OKC snalazi ko riba u vodi.
Tuesday at 08:283 days Ako OKC ne osvoji, mislim da ce Presti da napravi tektonske promene na trzistu i dodatno aktivira pickove koje ima na raspolaganju. A onda bi bili jos zajebaniji. Mozda je dobro da osvoje, pa da ne poteze za pojacanjima i ostane ususkan
Tuesday at 08:333 days s'druge strane, ako bi u nekom mirakul scenariju knicksi prošli i pacerse i dobili oklahomu 4x, brunson bi tražio da mu smanje platu na 200 dolara mesečno, pošto mu realno ne bi trebale pare nizašta više do kraja života. sve bi to narod njujorka platio.
Tuesday at 08:393 days 9 minutes ago, 1n54jd3r said:Ako OKC ne osvoji, mislim da ce Presti da napravi tektonske promene na trzistu i dodatno aktivira pickove koje ima na raspolaganju. A onda bi bili jos zajebaniji. Mozda je dobro da osvoje, pa da ne poteze za pojacanjima i ostane ususkan Kad je GSW onomad mogao da uzme Durenta, može i OKC sada Janisa. Nedobog, ali može.
Tuesday at 08:413 days 1 minute ago, goofs said:Kad je GSW onomad mogao da uzme Durenta, može i OKC sada Janisa. Nedobog, ali može.e pa đana u oklahomi je prva smislena ideja na temu koju čujem.ono oko hjustona i šta je još bilo, ne kapiram
Tuesday at 17:463 days dovlace i batinaseTyrese Haliburton’s father will be allowed to attend Game 4 of the Eastern Conference finals, meaning his ban from attending Indiana Pacers games following an on-court confrontation with Milwaukee Bucks star Giannis Antetokounmpo earlier in the playoffs has ended.
Tuesday at 21:343 days Kad se dotakoh Prestija, evo je luda prica - ne znam da li ovo zaista odgovara istini
Wednesday at 00:373 days 43-35 prva četvrtina Ben Stiler i Timoti Šamele satiru, bukv go away Edited Wednesday at 00:543 days by Midžeta
Wednesday at 01:453 days Dok popakujem decu na spavanje ode utakmica Vode našiTM Prvo što sam video nakon što sam se uključio je da kradu Brunsonu živu loptu iz ruke. Nice Edited Wednesday at 01:493 days by bios
Wednesday at 02:182 days 4 minutes ago, reg said:Počela Indijana da se odlepljuje, deluje znatno kraće klupa Niksa.Dobijaju ih na količinu mesa u totalu