Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

7 minutes ago, 1n54jd3r said:

Niko ne gleda ovo gazenje? Minesota se povampirila, ubise ih ko granom.

Gledam ja. Samo da ne stanu...

• Replies 7.1k
  • Views 346.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

opop, probudila se grmljavina.

hehe, nista, odoh nazad na spavanje, ustao da pisam i bacio pogled.

Edited by precog

Probudio se na +41 krajem trece, ovo je vec solidno

Jos i Niksi da smanje i imamo serije

auuuuuuu kakvo gazenje. neka, mnogo me nervira skiljeci trener

Meni ide na jaja ant, a od skorije i hype oko okc-ja i njihove odbrane. Knicks-i su isto lozana, nikad ih nisam voleo, tako da se odgovor sam namece da su pacers-i logican izbor.

steta sto ce ispasti metodom zamrznute koverte

cuj mene, steta.

Nema mi baš to mnogo smisla. Miču je glavni forte amputiran kada mu mečap ima range. Sa druge strane terena će omogućiti Tarneru da štiti obruč.

Duplo golo. Nešto će svesno da žrtvuju, a rizik je preveliki.

Hart sa druge strane stvarno slabo igra plejof.

Ja bih pre probao sa Deuceom umesto njega, al izgleda da i ovaj nije u formi nad formama.

46 minutes ago, kralj said:

Ja bih pre probao sa Deuceom umesto njega, al izgleda da i ovaj nije u formi nad formama.

i ja sam to pomislio ali izgleda je ideja da towns zakljuca siakama : p

ne znam, videcemo uskoro, mozda se knicksi nakontrolisu reketa, ujedno i uspore pejs, a mozda sve prpadne za 5mins

ali poenta je da je startna 5orka u konstantnom minusu ceo plejof.

Edited by uini

5 hours ago, precog said:

Meni ide na jaja ant, a od skorije i hype oko okc-ja i njihove odbrane. Knicks-i su isto lozana, nikad ih nisam voleo, tako da se odgovor sam namece da su pacers-i logican izbor.

Ja Nikse je nemoguće navijati sve dok im Ben Stiler sedi u dvorani.

Dobro ajde, moguće je kada su protiv Bostona ili Filadelfije. Ali kada je na drugoj strani Indijana onda ne.

I dok KAT igra za njih.

Poprilično uživa u sveprisutnoj sprdnji na račun Free Throw Merchanta...

10 hours ago, salerokada said:

Ja Nikse je nemoguće navijati sve dok im Ben Stiler sedi u dvorani.

Dobro ajde, moguće je kada su protiv Bostona ili Filadelfije. Ali kada je na drugoj strani Indijana onda ne.

Celebrity row je ludilo mozga. Jedino NYC može da se poredi sa LA i Holivudom. Na stranu to, meni je čak i simpatičan sav taj hype i plaćanje 500+ baksa za golubarnik da bi se gledalo još jedno u nizu prdenje u čabar. Pomalo sam i navijao za Knickse, ali ne mogu ipak za braću burazere flopere SGA i Brunsona.

Ipak mislim da veceras dobijaju Knicksi.