Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

pomoglo bi kad bi i random igracu niksa dopustili da grli

• Replies 6.7k
  • Views 319.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

ovo se i rokiju desavalo

Ozbiljan potencijal da vidimo metle u finalima konferencija. Eto valjda to nikad nije bilo.

opet jaka tekma

indijanjani su kao istočni OKC, imaju jednu izrazitu zvezdu (s tim što je Hali nešto slabiji igrač od SGA), jednog sidekicka (imho Siakam je bolji od j-Duba) i gomilu rudara koji će da grizu celu tekmu i da te kazne ako im daš prostora za šut

9 minutes ago, uini said:

ovo se i rokiju desavalo

1 hour ago, 1n54jd3r said:

Ozbiljan potencijal da vidimo metle u finalima konferencija. Eto valjda to nikad nije bilo.

i ako bude finale koje deluje da ce biti oklahoma indijana, verovatno "najmladje finale" unazad mnogo godina, ako ne i ikada

stalno se potencira (sa punim razlogom) kako je oklahoma mlada ekipa, a za indijanu cini mi se ni izbliza, iako su i oni, narocito iz ugla ekipe koja se bori za titulu prilicno mladi

30 minutes ago, goofs said:

opet jaka tekma

indijanjani su kao istočni OKC, imaju jednu izrazitu zvezdu (s tim što je Hali nešto slabiji igrač od SGA), jednog sidekicka (imho Siakam je bolji od j-Duba) i gomilu rudara koji će da grizu celu tekmu i da te kazne ako im daš prostora za šut

pre svega drugaciji igraci, sa tim sto mislim da je haliburton i bolji kao deo tima

meni su slicniji edvards i shai, nego haliburton i shai, jer su prva dvojica prvenstveno poenteri, a haliburton (i) organizator

u svakom slucaju, ako dodje do tog finala, svim srcem uz redzi milera

15 hours ago, spaceploitator said:

pa i te povrede su posledica skracene rotacije sto potenciram kao glavni problem.

Nije ni isključivo do toga, povrede se dešavaju i u optimalnim opterećenjima, no da ti nemaš baš nikakvu poverljivu opciju na klupi…lik bez jednog ramena i lik sa istegnućem zadnje lože stvarno nemaju šta da traže na terenu, uz sve steznike i injekcije ovog sveta

čuo sam da je thibs sinoć otvorio onaj najljući viski, za vezana 2x poraza & unajmio 2x bitnika da mu 2x sata recituju ovo na ripit

I had, I had

I don't have anymore

stayed, she stayed

just a curse

Ref.

Now I have

one bitter memory

now i have

one bitter memory

and early old

2 hours ago, 1n54jd3r said:

na koju foru kada je indijana već dobila dve??

Dobice knicksi u gostima bar jednu, nema sanse da ih pometlaju.

39 minutes ago, uini said:

and early old

lolol

Kada Niksi ne mogu da izađu sa istoka i ove sezone, mogu slobodno u tankovanje opet. Teško da će se opet poklopiti da se ovoliko istok pokrlja, a i Nikse za sad zdravlje sluša.

dobar klip na temu foul baitinga u ovom plejofu

^

Ref. 2x

Sudbina je luda
pa je spojila
varalice dve
kao oka dva

sve je to mira odavno opevala.

Niko ne gleda ovo gazenje? Minesota se povampirila, ubise ih ko granom.