Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward.

- Rocky Balboa

escape-to-victory-sylvester-stallone-2.j

^roki sutira za 3 tokom utakmice regularne sezone u gainbridge fieldhouseu

• Replies 6.7k
  • Views 319.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Grb kog kluba je iza?

Just now, Milošica said:

Grb kog kluba je iza?

Poznatog nemackog kluba, NSDAP... fantom

Navija li se za Nikse momacki nocas?

8 hours ago, pbg12345 said:

glupsoti denver je ispao u sedmoj utakmici sa dva povredjena i jednim bolesnim igracem iz startne petorke

plus, igrac koji je trebao menjati jokica na 5-10 min, sto je za denver mozda i kljucno je propustio sezonu

dok god imaju najboljeg igraca lige konkurenti su za titulu

druga je stvar sto bi sa najboljim igracem lige trebali biti prvi favoriti

Bukvalno je tvoj post kao pitanje novinara na koje je Jokić odgovorio da ga ne zanimaju "ifs", iliti šta bi bilo da ovaj ili onaj igrač nije bio povređen, kao i da mu se čini da ekipe sa dugom klupom prolaze dobro. Daleko je od favorita ispadanje u drugom kolu, posebno kada te čeka u finalu Zapada ekipa od koje si izgubio šest puta zaredom.

1 minute ago, 1n54jd3r said:

Navija li se za Nikse momacki nocas?

Errrm, ne? Radije bih da gledam Indijanu u finalu. Još mi ih je kao klincu bilo žao posle onog finala Istoka 94e.

delovalo je da ce indijana lako do 2:0, ali evo niksa preuzimaju kontrolu i vodjstvo

ako bude 1:1 ima ova serija sve potencijale da bude odlicna i neizvesna do kraja sedme

Gotovo ovo, gaze ih Indijanci

kakvo je sudjenje? tek sam ustao

Po mom skromnom okejiš, zaista nisam ništa previše loše primetio

Just now, ToniAdams said:

Po mom skromnom okejiš, zaista nisam ništa previše loše primetio

kao da je bitno lolol

utepase ih indijanci

To turneru, lepi moj

Idemo, hali

Hack a mitch, hehe