Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

2 hours ago, uini said:

kakva su misljenja

9KNrTff.jpeg

legit što se mene tiče, mada bih uvek menjao Grina za nekog Gobera

• Replies 6.7k
  • Views 319.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Glavni mesar udario na sudiju, stala tekma dok Foster ne prestane da krvari iz nosa, a čini mi se da je dobio i udarac nogom.

Edited by reg

Nije delovalo ovo dobro sa Dubom.

Bogami nije mu ništa.

"On je kao Vulverin, zglob se odmah oporavlja" - komentar Ričarda Džefersona nakon što se Dub sapleo na Dorta dok su se lagano vraćali nazad u odbranu.

laganih 2:0

za sad deluje da ce minesota tesko ista uraditi u ovoj seriji

rendl se vratio na stara PO podesavanja

Dva puta u nizu gube trecu cetvrtinu 14 razlike, uzas

Ali brat Konli +5 i + 14 na terenu za 23 i 28 minuta dok se svi ostali raspadaju najstrasnije, rispekt

9 hours ago, goofs said:

legit što se mene tiče, mada bih uvek menjao Grina za nekog Gobera

meni je tu drejmond najveća sigurica; za njega sam siguran da će isporučiti difens izvan instagram-reg season-statsa

mobley se recimo prilično shrinkovao u plejofu a verovatno je bio najbolji defanzivac sezone

Edited by uini

Meni bez dileme. U plejofu je bio povređen jbg.

Popizdeću ako ih ometla OKC, prognozirao sam im tu 1 pobedu samo da ne bi ispadao ekskluzivan preko svake mere, a mislio sam da će im uzeti tu jedinu u brejku na svežinu.

Ovi iz Indijane ni u 4 ujutro ne staju sa trojkama

mvp 15 bacanja, dobro je da ne gledam

nemaju t-pups sanse, slične su ekipe a okc u svemu malo bolji. Samo neka ludačka trojkaška serija ih može izvući al za sada tukson. To je taj matchup trougao okc > pups > nugs > okc, samo kad bi denver imao klupu.

Inače zanimljivo je kako se menjaju stvari, do skoro je bilo da najbolji igrač uglavnom uzima seriju, a sada dubina polako postaje odlučujuća. Denveru se prozor zatvara ako nije već zatvoren: Kretenkiji se neće otvoriti ni za trenera ni za gm-a jer šatro "imaju talenat in-house" (isto kao što su smatrali Bootha stručnjakom za novi CBA, samo da bi se lik izblamirao i istrtljao kako "nije bio svestan koliko je ograničavajuće" pošto je spiskao sve pikove). OKC će biti još bolji dogodine, Janis vrv dolazi na zapad, Minesota ostaje zajebana, Hjuston, SAS dolaze...Izaći sa zapada će biti skoro nemoguće a onda te u finalu vrv čekaju prangijaške ekipe za koje nikako nemaš municije

1 hour ago, Hele said:

Ovi iz Indijane ni u 4 ujutro ne staju sa trojkama

3 +1 tj and1

govno malo, nadam se da cemo ga otrtiti veceras grdno.

tj mali covek, veliko govno = govno malo.

3 hours ago, spaceploitator said:

mvp 15 bacanja, dobro je da ne gledam

nemaju t-pups sanse, slične su ekipe a okc u svemu malo bolji. Samo neka ludačka trojkaška serija ih može izvući al za sada tukson. To je taj matchup trougao okc > pups > nugs > okc, samo kad bi denver imao klupu.

Inače zanimljivo je kako se menjaju stvari, do skoro je bilo da najbolji igrač uglavnom uzima seriju, a sada dubina polako postaje odlučujuća. Denveru se prozor zatvara ako nije već zatvoren: Kretenkiji se neće otvoriti ni za trenera ni za gm-a jer šatro "imaju talenat in-house" (isto kao što su smatrali Bootha stručnjakom za novi CBA, samo da bi se lik izblamirao i istrtljao kako "nije bio svestan koliko je ograničavajuće" pošto je spiskao sve pikove). OKC će biti još bolji dogodine, Janis vrv dolazi na zapad, Minesota ostaje zajebana, Hjuston, SAS dolaze...Izaći sa zapada će biti skoro nemoguće a onda te u finalu vrv čekaju prangijaške ekipe za koje nikako nemaš municije

glupsoti denver je ispao u sedmoj utakmici sa dva povredjena i jednim bolesnim igracem iz startne petorke

plus, igrac koji je trebao menjati jokica na 5-10 min, sto je za denver mozda i kljucno je propustio sezonu

dok god imaju najboljeg igraca lige konkurenti su za titulu

druga je stvar sto bi sa najboljim igracem lige trebali biti prvi favoriti

Sad sam tek gledao finis i produzetak Njujork - Indijana

Na stranu blamiranje sa ispustenih +14 manje od 3min pre kraja i +9 u zadnjem minutu ali su pokradeni Niksi zestoko u produzetku, ona kontra i polaganje Bransona na 2:40 do kraja produzetka je trebao biti kos jer je blokada nekog iz Pejsersa dosla nakon sto je lopta dirala tablu, znaci tu je trebalo biti +6 a ovako su posle iz kontre primili trojku i ovi dosli na samo -1

1 hour ago, pbg12345 said:

glupsoti denver je ispao u sedmoj utakmici sa dva povredjena i jednim bolesnim igracem iz startne petorke

plus, igrac koji je trebao menjati jokica na 5-10 min, sto je za denver mozda i kljucno je propustio sezonu

dok god imaju najboljeg igraca lige konkurenti su za titulu

pa i te povrede su posledica skracene rotacije sto potenciram kao glavni problem. a i eto, sve i da su prosli oklahomu (sto je stvarno bilo borderline sf sa ovolikom razlikom u dubini/energiji) kako bi onda isli do kraja tako polupani, posle 14 tekmi prakticno svaka dva dana, dok sve ostale ekipe imaju vise odmora? znaci isli bi na odmornu minesotu kojoj su postali redovna musterija , pa onda ili na ekipu koja je duplo dublja od njih ili na ekipu koja je fizicki poprilicno dominantnija. znaci jos 8 tekmi je trebalo dobiti protiv ekipa koje u startu imaju veliku fizicku prednost. cime brt?

dodatno otezava sto denveru strasno fali sut za tri, pre svega volumen. to znaci da jako malo tekmi dobijaju velikom razlikom, cesce su guste tekme, znaci manje garbage timea i vise cimanja glavnih igraca tokom reg sezone, a i posle u plejofu su vece sanse da ce imati plejof serije sa 6,7 nego metlanja. msm sad mi vec postaje nezamislivo da ikoga pometlaju u plejofu....zahvaljujuci jokicu ce uvek biti u top 7,8 ekipa, ali ovakvi kakvi su sada nisu istinski kontender, previse stvari treba da se poklopi.

Edited by spaceploitator