Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

sve su dobili

IMG_4594.jpeg

• Replies 6.7k
  • Views 319.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Da su i protiv Baksa imali 112 bilo bi dovoljno dokaza za veštičarenje i lomaču D

3 hours ago, goofs said:

sve su dobili

IMG_4594.jpeg

Dosta sreće je tu bilo, ali momci se ne predaju, ne interesuje ih - igraju do kraja, koliko god da gube, i negde su tu sreću i zaslužili. Naravno, neće je uvek biti tu. Sa druge strane ima nešto i u pametnoj igri, napadanju pravih matchupova i pravljenju viška i otvorenih šuteva, timskoj košarci tj dugačkoj rotaciji, jasno raspoređenim ulogama, dobrom vođenju ekipe, zajedništvu itd, generalno svemu što ih je dovelo u poziciju koja im na papiru realno ne pripada.

10 hours ago, Zli Gli said:

A ovo sa obrucem me malo podsetilo i na onaj Juingov layup sto je iscurio iz kosa iako je covek sve odradio skolski

Ako nista, bar je lepo videti staaaro pravilno pivotiranje bez da se proklize metar i da se naprave koraci i sta sve ne nego onako kako je kosarka zamisljena

Najjadniji i najdosadniji period u istoriji NBA, taj i onaj 2000-2010.

kakva su misljenja

9KNrTff.jpeg

8 hours ago, uini said:

Sve je to Divac radio pre 20 godina.

Šams tvrdi da fikus ostaje trener Denver

A Josh mozda imenuje samog sebe da bude GM

Mjok, sledeceg u hijerarhiji, ko sto je i booth dobio posao. Jeftini i zeljni da uce, najbolji kombo.

Edited by precog

5 minutes ago, precog said:

Mjok, sledeceg u hijerarhiji, ko sto je i booth dobio posao. Jeftini i zeljni da uce, najbolji kombo.

ako bi jokic hteo drugog trenera, bilo kog a da nema ugovor, bio bi potpisan.

vrhunski nba treneri nisu skupi & ne ulaze u salary cap.

3 minutes ago, uini said:

ako bi jokic hteo drugog trenera, bilo kog a da nema ugovor, bio bi potpisan.

vrhunski nba treneri nisu skupi & ne ulaze u salary cap.

Ne sporim da je jokic ok sa adelmanom, no nisam siguran da bi se otvorili za top tier trenera. Ni connellyja nisu hteli da plate, pa je zato i booth uleteo u pricu.

7 minutes ago, precog said:

Ne sporim da je jokic ok sa adelmanom, no nisam siguran da bi se otvorili za top tier trenera. Ni connellyja nisu hteli da plate, pa je zato i booth uleteo u pricu.

sad bas diskutujem u nekoj notable vajber grupi basket-wise; najskuplji treneri vrede 15 ili 17 milki i ne ulaze u salary cap; zasto bi skrtario na ceni koju dajes za nekog 8-9 igraca u rosteru i jos ti ne remeti salary cap racunicu? meni to nikako nije logicno.

Edited by uini

Nema logike ni da nuggetsi nemaju pristojnu salu za vezbanje. Kapiram da su kroenkeovi holandjani poreklom, pa otud skrtarenje.

Kapiram sta mi govoris i sve stoji, ali ipak su to kroenkeovi.

Šta znam, mali je uzorak i play off je u pitanju, ali utiska sam da je Adelman kreativniji u vođenju utakmice od Melouna

A konačno sam se setio na koga me podseća

Spoiler

a63baf89-cbb9-420b-8351-13c360be58f1.jpg