May 22May 22 3 hours ago, goofs said:sve su dobiliDosta sreće je tu bilo, ali momci se ne predaju, ne interesuje ih - igraju do kraja, koliko god da gube, i negde su tu sreću i zaslužili. Naravno, neće je uvek biti tu. Sa druge strane ima nešto i u pametnoj igri, napadanju pravih matchupova i pravljenju viška i otvorenih šuteva, timskoj košarci tj dugačkoj rotaciji, jasno raspoređenim ulogama, dobrom vođenju ekipe, zajedništvu itd, generalno svemu što ih je dovelo u poziciju koja im na papiru realno ne pripada.
May 22May 22 10 hours ago, Zli Gli said:A ovo sa obrucem me malo podsetilo i na onaj Juingov layup sto je iscurio iz kosa iako je covek sve odradio skolskiAko nista, bar je lepo videti staaaro pravilno pivotiranje bez da se proklize metar i da se naprave koraci i sta sve ne nego onako kako je kosarka zamisljenaNajjadniji i najdosadniji period u istoriji NBA, taj i onaj 2000-2010.
May 22May 22 Mjok, sledeceg u hijerarhiji, ko sto je i booth dobio posao. Jeftini i zeljni da uce, najbolji kombo. Edited May 22May 22 by precog
May 22May 22 5 minutes ago, precog said:Mjok, sledeceg u hijerarhiji, ko sto je i booth dobio posao. Jeftini i zeljni da uce, najbolji kombo.ako bi jokic hteo drugog trenera, bilo kog a da nema ugovor, bio bi potpisan.vrhunski nba treneri nisu skupi & ne ulaze u salary cap.
May 22May 22 3 minutes ago, uini said:ako bi jokic hteo drugog trenera, bilo kog a da nema ugovor, bio bi potpisan.vrhunski nba treneri nisu skupi & ne ulaze u salary cap.Ne sporim da je jokic ok sa adelmanom, no nisam siguran da bi se otvorili za top tier trenera. Ni connellyja nisu hteli da plate, pa je zato i booth uleteo u pricu.
May 22May 22 7 minutes ago, precog said:Ne sporim da je jokic ok sa adelmanom, no nisam siguran da bi se otvorili za top tier trenera. Ni connellyja nisu hteli da plate, pa je zato i booth uleteo u pricu.sad bas diskutujem u nekoj notable vajber grupi basket-wise; najskuplji treneri vrede 15 ili 17 milki i ne ulaze u salary cap; zasto bi skrtario na ceni koju dajes za nekog 8-9 igraca u rosteru i jos ti ne remeti salary cap racunicu? meni to nikako nije logicno. Edited May 22May 22 by uini
May 22May 22 Nema logike ni da nuggetsi nemaju pristojnu salu za vezbanje. Kapiram da su kroenkeovi holandjani poreklom, pa otud skrtarenje.Kapiram sta mi govoris i sve stoji, ali ipak su to kroenkeovi.
May 22May 22 Šta znam, mali je uzorak i play off je u pitanju, ali utiska sam da je Adelman kreativniji u vođenju utakmice od MelounaA konačno sam se setio na koga me podseća Spoiler