Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Go Pacers blush

• Replies 6.7k
  • Views 319.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

@reg jesi li još budan? Ovo je nemoguće lolol

Dakle, Pacers stižu u 4/4 17 razlike uz potpuno sramotno suđenje za Knickse. Pri tome nisu mogli da kupe koš dok je Brunson bio na klupi. Na kraju u zadnjoj sekundi Hailburton pogađa za 2 tako što gazi liniju za 3 i lopta se odbija 5 feets u vazduh i prolazi kroz obruč. Produžetak lolol

U produžetku na nož Indiana izrudarila.

Nemoguć koš Haliburtona, ovo je neka mađija

Najkvalitetnija utakmica sezone.

Edited by glibav

grozote.

2 hours ago, bios said:

Go Pacers blush

Isto. Ne mogu da navijam za hype i ekipu koja ima kat-a.

Sad sam pustio odloženo drugo poluvreme. Šta počini brat u 4/4 - ovakva serija se ne pamti od kako je Ajzea šepao po VHSu krajem osamdesetih.

I normalno Nenbhardu zvoni budilnik pred produžetak.

Haos šta Hali ubaci.

They have devil magic on the level we have never seen. This is their third clutch stepback prayer 3 in the playoffs already.

zeka

Teams leading by at least 14 points in the final 2:45 of the fourth quarter had been 994-0 since detailed play-by-play began being kept in 1997-98.

ph34r

Pejsersi se loze na rekordne preokrete ove sezone

strasno; na P&T listaju najvece knicks propasti, tipa charles smith, reggie govno, rockets sedma; i ovo.

A ovo sa obrucem me malo podsetilo i na onaj Juingov layup sto je iscurio iz kosa iako je covek sve odradio skolski

Ako nista, bar je lepo videti staaaro pravilno pivotiranje bez da se proklize metar i da se naprave koraci i sta sve ne nego onako kako je kosarka zamisljena

kakav vintidž plejof klasik, dajte još, MOAR

premotajte bar poslednjih pet minuta i produžetak, ko nije gledao, ima puno toga da se vidi

jedino sto mi pruza nadu u mentalni recovery, je sto je thibs u fazonu, srecne vam rane junaci

licensed-image?q=tbn:ANd9GcR8yw4iMrFFAg_