Thursday at 03:143 days Dakle, Pacers stižu u 4/4 17 razlike uz potpuno sramotno suđenje za Knickse. Pri tome nisu mogli da kupe koš dok je Brunson bio na klupi. Na kraju u zadnjoj sekundi Hailburton pogađa za 2 tako što gazi liniju za 3 i lopta se odbija 5 feets u vazduh i prolazi kroz obruč. Produžetak U produžetku na nož Indiana izrudarila.
Thursday at 05:293 days 2 hours ago, bios said:Go Pacers Isto. Ne mogu da navijam za hype i ekipu koja ima kat-a.
Thursday at 05:323 days Sad sam pustio odloženo drugo poluvreme. Šta počini brat u 4/4 - ovakva serija se ne pamti od kako je Ajzea šepao po VHSu krajem osamdesetih.I normalno Nenbhardu zvoni budilnik pred produžetak.Haos šta Hali ubaci.
Thursday at 05:463 days They have devil magic on the level we have never seen. This is their third clutch stepback prayer 3 in the playoffs already.
Thursday at 05:463 days Teams leading by at least 14 points in the final 2:45 of the fourth quarter had been 994-0 since detailed play-by-play began being kept in 1997-98.Pejsersi se loze na rekordne preokrete ove sezone
Thursday at 06:033 days strasno; na P&T listaju najvece knicks propasti, tipa charles smith, reggie govno, rockets sedma; i ovo.
Thursday at 06:083 days A ovo sa obrucem me malo podsetilo i na onaj Juingov layup sto je iscurio iz kosa iako je covek sve odradio skolskiAko nista, bar je lepo videti staaaro pravilno pivotiranje bez da se proklize metar i da se naprave koraci i sta sve ne nego onako kako je kosarka zamisljena
Thursday at 07:183 days kakav vintidž plejof klasik, dajte još, MOARpremotajte bar poslednjih pet minuta i produžetak, ko nije gledao, ima puno toga da se vidi
Thursday at 07:323 days jedino sto mi pruza nadu u mentalni recovery, je sto je thibs u fazonu, srecne vam rane junaci