May 22May 22 Dakle, Pacers stižu u 4/4 17 razlike uz potpuno sramotno suđenje za Knickse. Pri tome nisu mogli da kupe koš dok je Brunson bio na klupi. Na kraju u zadnjoj sekundi Hailburton pogađa za 2 tako što gazi liniju za 3 i lopta se odbija 5 feets u vazduh i prolazi kroz obruč. Produžetak U produžetku na nož Indiana izrudarila.
May 22May 22 On 22. 5. 2025. at 2:46, bios said: Go Pacers Isto. Ne mogu da navijam za hype i ekipu koja ima kat-a.
May 22May 22 Sad sam pustio odloženo drugo poluvreme. Šta počini brat u 4/4 - ovakva serija se ne pamti od kako je Ajzea šepao po VHSu krajem osamdesetih.I normalno Nenbhardu zvoni budilnik pred produžetak.Haos šta Hali ubaci.
May 22May 22 They have devil magic on the level we have never seen. This is their third clutch stepback prayer 3 in the playoffs already.
May 22May 22 Teams leading by at least 14 points in the final 2:45 of the fourth quarter had been 994-0 since detailed play-by-play began being kept in 1997-98.Pejsersi se loze na rekordne preokrete ove sezone
May 22May 22 strasno; na P&T listaju najvece knicks propasti, tipa charles smith, reggie govno, rockets sedma; i ovo.
May 22May 22 A ovo sa obrucem me malo podsetilo i na onaj Juingov layup sto je iscurio iz kosa iako je covek sve odradio skolskiAko nista, bar je lepo videti staaaro pravilno pivotiranje bez da se proklize metar i da se naprave koraci i sta sve ne nego onako kako je kosarka zamisljena
May 22May 22 kakav vintidž plejof klasik, dajte još, MOARpremotajte bar poslednjih pet minuta i produžetak, ko nije gledao, ima puno toga da se vidi
May 22May 22 jedino sto mi pruza nadu u mentalni recovery, je sto je thibs u fazonu, srecne vam rane junaci