Wednesday at 12:513 days opet kazem, meni licno ne smeta random flopovanje ili tolerisanje zvezda. smeta mi kada se to radi na go-to potezu, koji je glavno oruzje superstara, SGA ovde ili giannis zlatno rame antetokoumpo na ulazu
Wednesday at 12:553 days 6 hours ago, Hele said:Vidimo kakvo je interesovanje na temi za NBA sad kad više nema Denvera pa NBA nek razmisli da li im odgovara da Nagetsi opet imaju onakvo suđenje.Interesovanje pada samo ovde, jer prate samo Jokića.
Wednesday at 12:583 days porašće sad kada budem ostavljao 50x postova dnevno o herojskim knicksima protiv murata haliburtona i osmanlijskih pejsersa. Edited Wednesday at 13:003 days by uini
Wednesday at 13:033 days Interesantan je put Niksa do velikog rezultata. Sada su favoriti u ECF, a do pre par godina su bili džak za udaranje. Baš su pametno radili svih ovih godina. Ključni potez je dovođenje Bransona koji do tada nije bio alfa. Ipak, opet mora čudo da se dogodi da bi osvojili titulu, jer je Oklahoma za koplje iznad svih.
Wednesday at 13:103 days 9 minutes ago, uini said:porašće sad kada budem ostavljao 50x postova dnevno o herojskim knicksima protiv murata haliburtona i osmanlijskih pejsersa.Posle smaranja na trilion strana detaljno o svakom pojedinacno losem ugovoru kod Nagetsa, sve ti je dozvoljeno, pogotovo sto su Niksi najgotivnija ekipa od preostalih i svako normalan sad navija za njih i Minesotu u finalu
Wednesday at 13:133 days 8 minutes ago, Arigato said:Ipak, opet mora čudo da se dogodi da bi osvojili titulu, jer je Oklahoma za koplje iznad svih.jednostavno nemam ovaj utisak, koji nije isključivo tvoj a gledao sam ih dovoljno u plejofu i u regularki.
Wednesday at 13:193 days coach Nick - koji inace nije Jokic stan, naprotiv hvali OKC odbranu na sva usta i nalazi opravdanja za nesuđenje faulova - pozvao bivšeg sudiju iz zlatnog vremena post-upa da da svoje mišljenje o Karuzovoj odbrani. taj deo počinje na oko 4:30, i jasno kaže sudija da ovaj ne sme da ga grli i sprečava mu slobodu pokreta. posle Nick nastavlja sam sa video analizom i prikaže još niz sličnih situacija i bude u fazonu "oh well, sedma utakmica" druga je stvar što denver nije imao game plan za ovo gde je DA skroz zakazao, i što su prosuli 4/5 tekmu koje su im realno bile poslednja šansa
Wednesday at 13:353 days 39 minutes ago, Arigato said:Interesovanje pada samo ovde, jer prate samo Jokića.Misliš da liga nije zabrinuta zbog pada broja postova na NBA temi na ppp-u?
Wednesday at 16:463 days 3 hours ago, Zli Gli said:Posle smaranja na trilion strana detaljno o svakom pojedinacno losem ugovoru kod Nagetsa, sve ti je dozvoljeno, pogotovo sto su Niksi najgotivnija ekipa od preostalih i svako normalan sad navija za njih i Minesotu u finalu4 hours ago, Zli Gli said:Mislim treci i cetvrti mec protiv Lejkersa su zbirno valjda sutirali 12/79 za 3, to bas treba umeti, pritom izvukli jednu pobeduGrozan je lik skroz ali floping je jedan od razloga sto ne volim ni Jokica, pogotovo sad mi je stravican sa 130 kila kad se baca i ona teatralna padanja i mlataranja rukamaVidi se kome je najteze pala eliminacija Jokica a kao pretvara se da ga ne podnosi
Wednesday at 17:183 days thibs on past Knicks-Pacers rivalry years:“Oh, God. That was a long time ago … Those were the good old days.”On Rick Carlisle and getting ready for the ECF:“I have great respect for Rick and I’ve known him a long time. He’s been the head of the coach’s association for ever and done a wonderful job with that. But you have to respect the team and you have to know what goes into winning. I think if you lock into individual matchups and that sort of thing, you get lost in what is really important. You have to prepare for their team and you have to understand that.”On Indiana’s playing style:“Every team is a little different, but there are some similarities. The uniqueness of their ability to push the ball and skilled bigs. I think that’s sort of the way of the NBA today. I think you have to be adept at guarding offenses that are built like that.” Edited Wednesday at 17:193 days by uini
Thursday at 01:493 days Četvrta lična Bransona, 4 minuta do kraja treće. Gde nam je uini?Jedna od najboljih utakmica plejofa do sada.