Wednesday at 09:023 days 16 minutes ago, reg said:Imamo još jedan tim koji dokazano loše šutira trojke, što je protiv OKC indikator za siguran poraz.35% u plejofu nije grdno, čak mi se napamet čini da je okej, sve sa trivicencom koji šutira 25% ako su mu uključili i onaj horor od sinoć.2/9, 3/12, 0/7, 1/5 redom naw, divo, naz, conley je baš grdno.sigurno će to biti bolje već u narednoj tekmia oklahoma osim čvrste i prljave udbrane, feat uticaja SGA, igrao dobro ili loše - ne može puno toga da garantovano isporuči, tako da ćemo videti. tj neću ni ja videti u 3 ujutru ali ono, figurativno : inego, večeras počinje pretkosovski ciklus na istoku. nešto sam van svake logike smiren a ne bi trebalo
Wednesday at 09:243 days 35% ukupno kroz pet tekmi je ok, ali su oni imali, koliko, 20 uzastopno promašenih trojki protiv Lejkersa?
Wednesday at 09:463 days Pogledao reprizu i deluje mi da Oklahoma dobija u 5 ukoliko dobiju i drugu.Kad je Gober na klupi, skoro svi oklahomljani kreću da se zabijaju u reket i prilično su im bili bolji procenti u tim periodima. Nisam primetio neku povredu Gobera, nije ušao u problem sa faulovima tako da ako nema goriva za 35 minuta to će predstavljati veliki problem. Ništa OKC specijalno nije pokazala osim da će da gazi tempom, imaju 10 igrača u rotaciji, skoro svi mogu da pogode trojku, i svi su pokretljivi + čvrsti ili visoki u odbrani. Nije mnogo lošija ni Minesota sa dugonjama, ali tempo izgleda ne mogu da održe.Minesota prangijala za 3 i nije im prošlo, bilo nekoliko lopti koje su izašle iz obruča. Oni nemaju dovoljno šutera i ne mogu da dobiju na taj način, deluje da su pobegli iz reketa.Karuzo opet spakuje svakog koga mu dodele i čak izvuče faul u napadu. Ispada da u pejofu ne samo da su ukinuli zaštitu napadača (osim Šeja), nego i dodatno zaštitili odbrambenog.Ono što bi moglo da presudi je to što Minesota nije bila testirana dosad u ovom plejofu, dok je OKC bila na rubu ispadanja - pobedama na nož u cetvrtoj i petoj utakmici sa Denverom su dobili samopouzdanje.
Wednesday at 10:053 days Ne znam ko je veći slepac, padajući lažni MVP ili ovaj imbecil od sudije.Kako mrzim ovakve floperske pičketine, ne mogu opisati.
Wednesday at 11:023 days ima i ovoliči na onaj džordanov šut protiv Rasela, ali MJ nije dobio defanzivni faul. MJ oštećen
Wednesday at 11:183 days dzordan je malko pogurao lika koji je svom silinom isao u tom pravcu. i to je cca jedanput uradioshai ovo i slicne poteze radi 5 do 7 puta po mecu, na svakom mecu
Wednesday at 11:343 days ^^ a jeste, slažem semislim, za mene ni ovo što SGA radi uglavnom nije faul u napadu, mali puš i to najčešće ramenom mi je ok, ne daj se, brani, budi agresivan, a i taj stepback nije baš tako lako ubacitiali dobijati defanzivan faul za ovo je skandalozno, a i za druge njegove gluposti, ako se njemu dozvoljavaju ti sitni kontakti kao napadaču, onda i odbrani treba da dozvoliš da adekvatno reaguje. a još veći je skandal jer na drugoj strani terena te Karuzo, Dort i ekipa grizu za sve pare, a ne sviraš im svaki kontakt jer nećeš da sviraš 60 faulova za meč.hoću reći, ujednačite jbni kriterijum
Wednesday at 11:523 days Jbg pravilo samo kaže da se ne sme potpuno ispružiti ruka pri odgurivanju braniča i Shai to maksimalno koristi. Ne sviđa mi se, prevelika se prednost pravi i bez ovog navodnog faula odbrane, a sa tim je baš skandal.Naročito kad se uporedi sa dozvoljenom odbranom na unutrašnjim igračima. Kapiram, to je vrv ligin odgovor na upliv visokih/unutrašnjih igrača koji driblaju, šutiraju, kreiraju za druge, trče - dakle rade sve što su tradicionalno radili samo spoljni - da bi im umanjili prednost. Al svejedno mi je bzv to@goofs de spomenu mja, sace svi dzordanovi svedoci da se jave. Evo uini se vec upisao, kaže malko ga je gurucnuo samo, lik je već padao sam od sebe praktično
Wednesday at 11:543 days liku je to najsvetliji momenat u iqrijeri a shai nek ga duva sa ligom punom obojene revolucije i kmera
Wednesday at 12:253 days 2 hours ago, reg said:35% ukupno kroz pet tekmi je ok, ali su oni imali, koliko, 20 uzastopno promašenih trojki protiv Lejkersa?Mislim treci i cetvrti mec protiv Lejkersa su zbirno valjda sutirali 12/79 za 3, to bas treba umeti, pritom izvukli jednu pobedu2 hours ago, Mil@n said:Ne znam ko je veći slepac, padajući lažni MVP ili ovaj imbecil od sudije.Kako mrzim ovakve floperske pičketine, ne mogu opisati.Grozan je lik skroz ali floping je jedan od razloga sto ne volim ni Jokica, pogotovo sad mi je stravican sa 130 kila kad se baca i ona teatralna padanja i mlataranja rukama
Wednesday at 12:293 days većina top igrača flopuje, često i zato što ih generalno lemaju, da vaspostave leverage, međutim, baš je sranje kada ti sudije tolerišu ovako nešto na go-to potezu.njemu bi bukvalno propala igra kada ne bi mogao da šutne 5x ovakvih i ode još nekoliko puta pride na liniju za slobodnjake, @Zli Gli
Wednesday at 12:443 days 44 minutes ago, uini said:liku je to najsvetliji momenat u iqrijeri idolopoklonička sekta, srpska podružnica
Wednesday at 12:473 days 15 minutes ago, uini said:većina top igrača flopuje, često i zato što ih generalno lemaju, da vaspostave leverage, međutim, baš je sranje kada ti sudije tolerišu ovako nešto na go-to potezu.njemu bi bukvalno propala igra kada ne bi mogao da šutne 5x ovakvih i ode još nekoliko puta pride na liniju za slobodnjake, @Zli GliPa ja sam to pisao jos onomad, cim sam prvi put video da to radi konstantnoKosarci u globalu treba jedan fabricki reset sa pravilima a pogotovo NBA ligi koja sve zivo tolerise da bi gurala glavne zvezdeRealno je Lebron najvise ubio ligu i napravio je na ovo sranje sto danas gledamo, sto koracima i duplim vodjenjem, sto flopovanjem i foliranjem