Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

2 hours ago, Hele said:

Au da 🤣

Sa tim da ne računaju da su ti bilo koji drugi trejdovi odrađeni.

Znači:

Marej

Braun

MPJ

Anunobi

Tauns

Stroter

Votson

I 3 pobede više 😆

Pa minumum 3 pobede vise, svi bi proigrali slobodnije i timski a ne da cekaju da ovaj prevodi loptu pa se guzi i ceka urucenje i utrcavanje i slicno, em je dosadno em provaljeno

Bukvalno bi procvetali

• Replies 7.1k
  • Views 346.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Valjda će onda otkazati igranje za reprezentaciju.

Srebro>bronza

Pametnome dosta.

4 hours ago, bios said:

Jepse se sa Dendom dry

Upravo ga zamišljam kako na ESPN-u izgovara- hi ken go strong for tu and olso for tri

strong & until the bitter end.

Smoriše ih do smrti ko kauboj ili grenpa simpson

Baš vala, teški smarači. Ajd ti igraj nekakav basket kad ti koš nije ni u vidokrugu.

Gatuzo Karuzo će i u ovoj seriji da bude cheat code.

Raspad u drugom poluvremenu a klupa za ceo mec sut za tri 5/29, Oklahomina klupa 8/11

Bice bolje drugi mec jer gore ne moze, ide brejk sad

Vidimo kakvo je interesovanje na temi za NBA sad kad više nema Denvera pa NBA nek razmisli da li im odgovara da Nagetsi opet imaju onakvo suđenje.

Ako Indijana prodje u finale mislim da ce to biti prvo zensko finale, posto su ovamo Oklahoma i Minesota. Zenski timovi su oni koji se zavrsavaju na A. To ju jos Juta, Atlanta i Filadelfija. Interesantan podatak, zar ne!?

@uini ako me izdaju Niksi za onu online prognozu tebe ću da krivim

Pa tesko da cu da se budim u pola noci zbog Minesote i OKC-a. Ispratice se highlights, statistika i dosta. Finale NYK - Minesota bih gledao vikendom uzivo.

Ja stalno zaboravim da tipujem online, posle baraža. Inače sam interno išao na OKC u 5 i NYK u 6.

34 minutes ago, Amos said:

@uini ako me izdaju Niksi za onu online prognozu tebe ću da krivim

preuzimam punu odgovornost. thibsa ne dirajte, mora da radi

super epizoda nash w/lebron o znacaju midrangea u dynasnjoj kosarci; ako treba, vratite na pocetak, ne znam kada sam kopiro

2 hours ago, Hele said:

Vidimo kakvo je interesovanje na temi za NBA sad kad više nema Denvera pa NBA nek razmisli da li im odgovara da Nagetsi opet imaju onakvo suđenje.

Imamo još jedan tim koji dokazano loše šutira trojke, što je protiv OKC indikator za siguran poraz. Da ležem u pet ujutru da bih gledao tri Gatuza kako prave 50 faulova dok SGA izvodi više slobodnih od Julija (tm uini) i Edvardsa...ne pada mi na pamet.