May 20May 20 2 hours ago, Hele said:Au da 🤣Sa tim da ne računaju da su ti bilo koji drugi trejdovi odrađeni.Znači:MarejBraunMPJAnunobiTaunsStroterVotsonI 3 pobede više 😆Pa minumum 3 pobede vise, svi bi proigrali slobodnije i timski a ne da cekaju da ovaj prevodi loptu pa se guzi i ceka urucenje i utrcavanje i slicno, em je dosadno em provaljenoBukvalno bi procvetali
May 21May 21 4 hours ago, bios said:Jepse se sa Dendom Upravo ga zamišljam kako na ESPN-u izgovara- hi ken go strong for tu and olso for tristrong & until the bitter end.
May 21May 21 Raspad u drugom poluvremenu a klupa za ceo mec sut za tri 5/29, Oklahomina klupa 8/11Bice bolje drugi mec jer gore ne moze, ide brejk sad
May 21May 21 Vidimo kakvo je interesovanje na temi za NBA sad kad više nema Denvera pa NBA nek razmisli da li im odgovara da Nagetsi opet imaju onakvo suđenje.
May 21May 21 Ako Indijana prodje u finale mislim da ce to biti prvo zensko finale, posto su ovamo Oklahoma i Minesota. Zenski timovi su oni koji se zavrsavaju na A. To ju jos Juta, Atlanta i Filadelfija. Interesantan podatak, zar ne!?
May 21May 21 Pa tesko da cu da se budim u pola noci zbog Minesote i OKC-a. Ispratice se highlights, statistika i dosta. Finale NYK - Minesota bih gledao vikendom uzivo.
May 21May 21 Ja stalno zaboravim da tipujem online, posle baraža. Inače sam interno išao na OKC u 5 i NYK u 6.
May 21May 21 34 minutes ago, Amos said:@uini ako me izdaju Niksi za onu online prognozu tebe ću da krivimpreuzimam punu odgovornost. thibsa ne dirajte, mora da radi
May 21May 21 super epizoda nash w/lebron o znacaju midrangea u dynasnjoj kosarci; ako treba, vratite na pocetak, ne znam kada sam kopiro
May 21May 21 2 hours ago, Hele said:Vidimo kakvo je interesovanje na temi za NBA sad kad više nema Denvera pa NBA nek razmisli da li im odgovara da Nagetsi opet imaju onakvo suđenje.Imamo još jedan tim koji dokazano loše šutira trojke, što je protiv OKC indikator za siguran poraz. Da ležem u pet ujutru da bih gledao tri Gatuza kako prave 50 faulova dok SGA izvodi više slobodnih od Julija (tm uini) i Edvardsa...ne pada mi na pamet.