Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Kako je pao, dobro da nije u delovima.

Snaći će se Tanderi.

Posted (edited)

Kakva li su ta dva igraca kad je Jokic treci u MVP trci.

Elem, kad smo kod Nikola Jo.ica, 2+1 za pobedu

Edited by Hele
  • +1 4
Posted

Mrdnuo je malo, ali treba mu veći iskorak inače ga čeka Poku sudba.

Vasa je trebalo uveliko da bude sa nama. Jasno je da on neće da ide, ima kul primanja, jasno je i da ga ovi drže jer imaju prostora u budžetu, a i prvog plejmejkera kome svakog dana fali dlaka da se skrši (btw top 3 najzabavnijih igrača lige), ali greota da Vasilije u prajmu ne igra nikad u 1 Šarlotu.

• +1 1
  • -1 1
Posted

Jovic i Poku sudbina 🤦‍♂️ Sta sve internet trpi.

Posted

Ništa pogrešno nije rekao. Jović dobija dosta prostora da nastavi sa istom ili malo slabijom sezonom nego prošle godine. Majami je u raspadu pa ga verovatno neće niko dirati ove i sledeće sezone, ali čim draftuju aždaju spremnu za razvoj - dovidjons. Nije da nisu već probali da ga trejduju na bar 2 mesta prethodnih godina, tako da mu i manje veruju nego OKC Pokuševskom u startu.  

• Vojvodo,serdare 1
Posted
28 minutes ago, Hele said:

Ovako su naši onomad nadmudrili komšije, pa je Rašić položio za pobjedu.

Posted
30 minutes ago, Hele said:

Ladno nije isao na kucanje...

• +1 2
  • Haha 1
Posted

Bukvalno nikakve veze jedan sa drugim nemaju. 

Poku je igrao za OKC koji je kada je on bio tamo bio jedna od najgorih ekipa. Kada su se uozbiljili, odmah su ga sutnuli i to u Sarlot koji je jedna od najgorih ekipa. U oba tima je ostao kod navijaca upamcen kao predmet sprdnje i promasaj. Jednom davno se mozda video neki potencijal, ali to se vec zaboravilo.

Jovic igra u timu koji je konstantno u plejofu, bio je u finalu NBA-u, imaju najboljeg trenera lige i navijaci na njega gledaju kao na buducnost tima.

Nikola ima 21. godinu i napreduje iz godinu i godinu Poku je pokazao najvise na pocetku neki junikorn potencijal i posle bivao sve gori i gori dok ga nisu sutnuli.

U noci kada je Spolstra nacrtao akciju za Jovica za pobedu protiv jednog od najjacih timova lige, vi nasli da ga poredite sa Pokusevskim 🤣

Posted

Majamiju je po oporavku 1 Kevin Lov starter. Svaki trade rumor kači Jovaru i ne samo da ga kači nego podrazumeva da traže igrača na njegovoj poziciji. Već smo jednom pominjali mogućnost povratka Jovića u Evropu i tada su neki poskakali, sada je takav scenario ispisao još desetak stranica i sasvim fino napreduje.

Što je najgore i timovi oko kojih se vrte trade spekulacije, teško da mogu veću ulogu da mu ponude. Poslednji su Baksi i Minesota u paketu za Rendla. U oba tima bi bio osuđen na garbage time (osim ako Janis ne odluči da se istalasa trade, pa Milvoki pusti sezonu niz vodu).

• Haha 1
Posted

Ok, 44. stranica teme NBA 24/25.

Vraticemo se ovde za koji godinu.

Posted

Hele brate, sve 5, ali sam si okačio akciju, nacrtana je za Heroa 1/1, premda ne menja suštinu.

Ne znam ni odakle ti da ga navijači gotive, ja što sam naleteo, strpljenje im je uveliko na izmaku, a Jović u najboljem slučaju stagnira. Lepo je što veruješ u njega.

Posted

Gledam reprizu Denvera, ovo šta Kajri igra je najbolji performans u porazu koji pamtim.

• +1 2
Posted
16 minutes ago, kralj said:

Hele brate, sve 5, ali sam si okačio akciju, nacrtana je za Heroa 1/1, premda ne menja suštinu.

Ne znam ni odakle ti da ga navijači gotive, ja što sam naleteo, strpljenje im je uveliko na izmaku, a Jović u najboljem slučaju stagnira. Lepo je što veruješ u njega.

Majami je veliki klub, redovan u plejofu sa cestim iskoracima do samog kraja.

Jovic je nocas pomeren na klupu i odigrao sjajno kao prakticno sesti igrac i dao kos za pobedu.

Potpuno su to drugaciji vidovi nezadovoljstva od Pokua.

Poku kad se OKC uozbiljio nije imao sta da trazi tamo, a onda su ga iz jebenog Sarlota sutnuli.

Jovicem je mozda neko nezadovoljan jer ocekivao vise, ali je i dalje sa 21. godinom uglavnom clan prve petorke plejof tima u jednoj od najozbiljnijih organizacija u ligi. Ako nije u prvoj petorci kao nocas, onda je prakticno vodja klupe.

Nocas je imao petu najvecu minutazu, igrao 23 minuta protiv jednog od najjacih timova u ligi i postigao 15 poena i kos za pobedu.

Dalek je put do toga da ode u neki raspali tim poput Sarlota, tamo igra u gardbidz tajmu i sutnu ga iz lige.

Bas bas je daleko od Poku sudbine.

Jovicu se zamera sto nije napravio veci iskorak, mada i to je glupo jer je tek pocetak sezone, znamo da se mucio sa povredom letos...

Pokuu su zamerke bile sto se nije udostojio da bar lici na NBA kosarkasa.

Posted (edited)

Prebukvalno si shvatio poređenje, kad kažem sudbina Pokua mislim da mu visi ugovor i da postoji mogućnost da se vrati u Evropu. Dođosmo do toga da im porediš konstituciju.

Sa ostalim se ne slažem, njegov status je upitan, tih 23 minuta mu je verovatno najveća minutaža od početka sezone. Ja bih voleo da si ti u pravu, ali nisi. Karijera u Majamiju mu je na izdisaju. Prošle godine je imao jedan pik u formi kada je spojio 3-4 utakmice koje su ličile na taj iskorak, ali to je očigledno bio incident.

Edited by kralj
Posted
1 hour ago, Amos said:

Ništa pogrešno nije rekao. Jović dobija dosta prostora da nastavi sa istom ili malo slabijom sezonom nego prošle godine. Majami je u raspadu pa ga verovatno neće niko dirati ove i sledeće sezone, ali čim draftuju aždaju spremnu za razvoj - dovidjons. Nije da nisu već probali da ga trejduju na bar 2 mesta prethodnih godina, tako da mu i manje veruju nego OKC Pokuševskom u startu.  

Ma gde, nemaju dodirne tacke. Jovic ne igra prazne minute kao Poku i jasno je da pripada tu, za Pokua nismo sigurni ni da ne Eurocup igrac. Jovic ce dobiti drugi ugovor u nba, tu nema dileme. 

• +1 2