4 hours ago4 hr Što se Jokića lično tiče, najveće šanse da bude konkurentniji je da sam zatraži trejd i da ih uceni da ne traže neke nerazumne ponude. Otprilike ovo što sad Janis radi. Sumnjam da je taj tip. Fino je njemu u Denveru i ovako. Sa ovakvim Marejem i MPJom. Čak mislim da neće ništa bitno dirati u rosteru, probaće da otpišu ovih par ugovora i verujem da će da pokušaju da vrate BBa.
4 hours ago4 hr Pa da, BB im je zicer. Daće ugovor Braunu. I ako zaposle nekog iole sposobnog menadžera probače da se otarase Butovih dječaka. Možda izbunare nekog Olinika ili tako nešto.
4 hours ago4 hr Nuggetsi sa i bez KCP- plaćaju luxury tax. Da su ga zadržali plaćali bi još više ali veći problem bi bila druga kecelja™. Mislim da ga je Booth pustio, jer je u njegovoj viziji™ pravljenja tima to mesto dugoročno bilo predviđeno za Brauna. I to nije ispalo loše osim što je ostao sa igračem manje. Šarić je ispao kako je ispao, Reggie je bio stupidan potpis, isto kao i Nnaji (iz drugih razloga). Russ je bio Russ.Što se tiče Murraya i njegovog ugovora, jebe ih dodatno što salary cap raste samo 10% svake godine iako su skočili prihodi lige od TV prava - nisu hteli onu situaciju kad je KD prešao u Warriorse i cap imao enorman skok. Da nije toga imali bi prostora već ove godine, ovako mrka kapa. U globalu rekao bih da su previše računali na sopstvene veterane koji nisu bili toliko dobri da dobiju te pare. I ne deluje mi da su voljni da mnogo menjaju, niti da imaju šta da menjaju ako budu hteli.
4 hours ago4 hr Da rezimiramo, kozmeticke promene verovatno. A ako i trejduju nekoga, pitanje je sta ce dobiti u zamenu i koliko moze biti konkurentniji taj roster. Sta li ce sa AG-em kad dodje vreme za ekstenziju, nagradice i njega? Covek rizikovao mnogo za ekipu, podredio se, igrao povredjen. Zasluzio je, a opet nece lepo ostariti ni on.
3 hours ago3 hr Pa menjaju ceo FO i trenera, meni to deluje kao da su voljni da menjaju dosta toga, no pitanje koliko prostora će imati. Mislim da će puno toga biti jasno i kad odaberu trenera, meni se ovaj fikus ne sviđa, ako ga zadrže na račun neke hemije i kontinuiteta piši sve propalo.Gordon je skoro produžio, no Braun ulazi u poslednju godinu ugovora i moraće ozbiljno da iskeširaju ukoliko žele da ga zadrže, što znači da će jednu sezonu sigurno biti u drugoj keceljni, nakon toga MPJ otpada pa će malo lakše da se diše.
3 hours ago3 hr Po meni je CB daleeeko korisniji igrač, kada se gleda prosek na nivou cele sezone, od Murrya, a kamoli MPJ-a... Ćovek, kad god sam gledao isporči, sa relativno malim utoškom lopti 10-ak poena, i igra odbranu kao zmaj...MPJ je go kurac, a Murray troši lopte kao lud, pa jednom u 5 utakmica ubaci 40 poena, a ostalo je budi bog sa nama, a odbranu igra u najboljem slučaju ispodprosečno...E sad, problem je što ne možeš ih izbaciti, ne možeš ih ni pokloniti, ne možeš ništa... Denver bi bio mnogo bolja ekipa da ima još dva igrača tipa CB, umesto ove dvojice... Plus bi se otvorio prostor za još jednog korisnog igrača, tog nivoa...
3 hours ago3 hr Menjaju zbog narušenih odnosa, ne zbog rezultata i promene timske strategije. Uvek postoji mogućnost da izvesni Vašington da neka dva klinca za MPJa, ali nešto sumnjam da će se desiti, a sve i da se desi, pitanje je da li će te pare potrošiti za nešto bolje.
3 hours ago3 hr 34 minutes ago, goofs said:Ista priča kao i za Boston, ruke su im vezane. Jedino što je kod Bostona bolja situacija jer im skupi ugovori imaju bolju trejd vrednost, ali ne verujem da će želeti da rasturaju šampionski tim.pitanje je šta oni mogu da urade ako bi rasturali tim (hoću da kažem kako nisu u puno boljoj poziciji & zašto);jrue puni 36 ljeta a ima ugovor sa bostanom na još tri sezone (player option treće). horford je vršnjak julija cezara a porzingis je valjda expiring (nisam proveravao) ali na sve njegove povrede kojima mu parira jedino obrva davies, imao je sad i ovu misterioznu malaksalost / boles' celu seriju.imaju core mladih & sposobnih od one tamo sezone - tatum, brown (koga je takođe teško uvaljati zbog kinte koju prima), white i pritchard ali to nije dovoljno ako ne možeš da dobiješ neki valjan povraćaj za one gorepomenute a ja mislim da ne možeš, čak ni za jruea.daklem, denverov problem je pola corea ali ni bostanov nije idealan, jer igrači kao što su jrue i horf ne postoje a iskreno ne očekujem da budu na ovom nivou 2027.
3 hours ago3 hr 4 minutes ago, radisa said:Po meni je CB daleeeko korisniji igrač, kada se gleda prosek na nivou cele sezone, od Murrya, a kamoli MPJ-a... Ćovek, kad god sam gledao isporči, sa relativno malim utoškom lopti 10-ak poena, i igra odbranu kao zmaj...MPJ je go kurac, a Murray troši lopte kao lud, pa jednom u 5 utakmica ubaci 40 poena, a ostalo je budi bog sa nama, a odbranu igra u najboljem slučaju ispodprosečno...E sad, problem je što ne možeš ih izbaciti, ne možeš ih ni pokloniti, ne možeš ništa... Denver bi bio mnogo bolja ekipa da ima još dva igrača tipa CB, umesto ove dvojice... Plus bi se otvorio prostor za još jednog korisnog igrača, tog nivoa...Još dva CBa umesto ove dvojice i ušli bi u najboljem slučaju sa šestog mesta u plej-of. S obzirom da su već krenule priče kako zaslužuje 30 miliona verovatnije je da će biti u paketu trejdovan.Korisni igrači nivoa Mareja i MPJ-a ne dolaze kao slobodni agenti u Denver, tako da nema potrebe da im se otvara prostor.
3 hours ago3 hr 8 minutes ago, kralj said:ali nešto sumnjam da će se desitiDečko je hodajuća povreda (bio je i pre potpisa što je samo prilog tezi da je taj ugovor golo govno ako bilo kome uopšte to i dalje treba objašnjavati), pri tom se raspada igrački, pri tom, rekao bih da ni mentalno nije baš najsjajniji. Mislim da ne postoji tim u NBA koji će reći "ovaj je pravi za nas" za 35 miliona godišnje. Takođe, ne znam da li je još neko primetio ali čini mi se i da mu je mehanika šuta poremećena, kao da je izgubio tečnost i flow te istoj pridodao neke čudne pokrete nogama, kao neki trzaj. To je Denverovo prokletstvo, promene su neminovne, prosto, ovaj tim je potrošen i mnogo je deklajnovao u odnosu na pre samo 2 godine što po rusteru što igrački a izgleda da ne postoji izlaz. Ako budem još jednu sezonu morao da gledam MPJ-a, Mareja kako razigrava sam sebe pa i Vestbruka (svo poštovanje za zalaganje, to je prosto malo za ozbiljnu ekipu koja želi da bude pretendent) - roknut' ću se.
3 hours ago3 hr Što se tiče fleksibilnosti Denverovog rostera, mogu oni fino da prave promene na leto, jer će second apron da bude oko 207m. Ne moraju čak ni da se odriču Portera ili Mareja, dovoljno je da dovedu nekog korisnog u zamenu za ugovore Nađija i Šarića. To je dobrih 13-14 miliona, dovoljno za korisnog igrača rotacije. I naravno moraju imati sreće sa FA da uberu nešto korisno za male pare.Recimo, Portis iz Baksa je zanimljiv. Jedini je nešto uz Janisa odigrao ovog plej ofa. Može da pokrije back up minute iza Jokića, a i šutira trojke.
3 hours ago3 hr 1 minute ago, Arigato said:dovoljno je da dovedu nekog korisnog u zamenu za ugovore Nađija i Šarića. a kako ce to uraditi