Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Nije juče uopšte bilo pitanje šuta. Kada odbrana na lopti u kontinuitetu donosi lake poene iz tranzicije, ne treba ići dalje. Energetska pobeda 1/1. Dok su bili sveži, nekako su se držali, onda su pali, a ćelavac njima ubacio u treću.

To da li bi KCP pomogao se podrazumeva. I naravno da će u Orlandu da ima lošije procente nego u Denveru. Denveru bi i Barton ovde pomogao.

• Replies 6.5k
  • Views 308.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

5 minutes ago, pbg12345 said:

Zasto mislis da bi kcp sinoc pogadjao kad ni drugo suteri denvera nisu

Pritom ima ocajnu sutersku sezonu

Ne znam da li bi sinoć pogadjao, ali je svakako cilj da Jokić bude okružen šuterima. Možemo sad da kažemo MPJovo rame i Jamalova noga, ali suština je da im trebaju funkcionalni šuteri na dalje. Ovo jutro više cenim nekog veterana koji može da odigra makar samo ovu jednu utakmicu sinoć cele sezone ali da znaš šta će ti dati (tipa Batum) nego svi Stroteri i Pwatovi s klupe.

Smatram da je nedavanje ugovora KCPu bio ispravan potez. Braun je verovatno najsvetlija tačka sezone.

Edited by Amos

5 minutes ago, kralj said:

Nije juče uopšte bilo pitanje šuta. Kada odbrana na lopti u kontinuitetu donosi lake poene iz tranzicije, ne treba ići dalje. Energetska pobeda 1/1. Dok su bili sveži, nekako su se držali, onda su pali, a ćelavac njima ubacio u treću.

To da li bi KCP pomogao se podrazumeva. I naravno da će u Orlandu da ima lošije procente nego u Denveru. Denveru bi i Barton ovde pomogao.

Ne znam kako nije pitanje šuta, ako od startera dobiješ 5-26 a nema ko sa klupe da pomogne. Ovo sve ostalo stoji.

12 minutes ago, Amos said:

Pričam o utakmici sinoć. Braun je bonbona.

dobar je i sinoc bio, samo mislim da ni KCP u najboljem izdanju ne moze da nadoknadi trice redom murray 1/8, mpjr 0/4, jokic 1/2, gordon 1/3 i tako redom, gde su wbrook i picket najbolji sa 2/5. ukupno 22.2% clown

9 hours ago, 1n54jd3r said:

Eto, makar smo se nasmejali veceras. I plus Amos dobio na kladzi, ne mora se bankrot proglasavati.

Dobitak sam već potrošio na još jednu kuću sa okućnicom za buduća kladjenja.

Rasprava KCP vs Braun je glupa, Denver je svojim kretenskim poslovanjem doveo do toga da im KCP ode.

Braun ili KCP? Obojica.

Šira rotacija, a mogu i zajedno da igraju u petorci.

KCP i jedan dobar bekap centar, druga bi ovo priča bila. Drugačije bi regularna sezona izgledala pa bi drugačije prvo kolo izgledalo pa onda i ovo polufinale zapada, koje ne bi ni igrali protiv OKC-a.

Ja uopšte nemam neke velike zamerke za Buta, osim oko prošlogodišnjeg drafta. Odlaske KCPa i Brauna je izdiktiralo tržište i fleksibilnost menadžmenta oko aprona.

Kapiram da će i ugovori MPJa i Mareja sad da budu tema, ali ni tu nije imao nekog izbora. CBa je pogodio u čelo, i ovaj centar što se povredio je logičan izbor. KCP i BB idealni. Ok, i Nnaji i Šarić su očajani potpisi, ali i poneki takav ima u svakom timu, plus, možda i ne bi to tako tragično izgledalo da nije bilo fajta u menadžmentu.

6 minutes ago, uini said:

dobar je i sinoc bio, samo mislim da ni KCP u najboljem izdanju ne moze da nadoknadi trice redom murray 1/8, mpjr 0/4, jokic 1/2, gordon 1/3 i tako redom, gde su wbrook i picket najbolji sa 2/5. ukupno 22.2% clown

Cenim da je 1/2 bolje od 2/5 😀

1 minute ago, Hele said:

Cenim da je 1/2 bolje od 2/5 😀

jeste ali su fakat 4x glavna skorera ubacila tri trice zajedno.

sto se KCPa i poslovanja tice, zar nije onomad isla prica da ne bi mogli gordonu da ponude aktuelni ugovor da su ga zadrzali ili sam nesto sad izmislio?

Ma gde na Jamalov i MPJov ugovor da das KCPu jos 3 godine. To bi bila katastrofa.

Bolje da izgledaju 2 sezone ovako i dodju do neke zdravije situacije za dalje.

1 minute ago, uini said:

jeste ali su fakat 4x glavna skorera ubacila tri trice zajedno.

sto se KCPa i poslovanja tice, zar nije onomad isla prica da ne bi mogli gordonu da ponude aktuelni ugovor da su ga zadrzali ili sam nesto sad izmislio?

Ne znam šta je sa Gordonom, ali bez onakvih ugovora MPJ-u i Mareju plus beskorisnim igračima poput Džordana, Nađija i Šarića, koji zajedno uzimaju skoro 20 miliona, bilo bi i za Gordona i za KCP-a.

Mada su opet Nagetsi mogli da plate KCP-a, ali su se uštekali, time bi nešto probili pa bi plaćali nešto dodatno, ali ništa strašno ako se sećam.

1 minute ago, Amos said:

Ma gde na Jamalov i MPJov ugovor da das KCPu jos 3 godine. To bi bila katastrofa.

Bolje da izgledaju 2 sezone ovako i dodju do neke zdravije situacije za dalje.

Biće jako zdrava situacija kad nakon te 2 sezone Marejev ugovor naraste na skoro 60 miliona godišnje. Tek 2029. ističe.

Inače, uglavnom imam ogromnu toleranciju spram igrača koji igraju povređeni, al ajd da ritnem konja na samrti - ono što je igrao MPJ je totalno razbojništvo. Ok, zajebano je rame, od šuta do pravolinijskog kretanja sve je koska, ali ako ga držiš u igri, mora nešto da bude na poslužavniku. Juče je kriminalno otvorio utakmicu, komentatori lupetaju oko taktike gde se provocira šut nekih igrača OKC, Dorta pre svega, ali, to ne može da bude taktika ako se na nekom drugom mestu ne drži voda. Ovako, kad je mokrom krpom ošajdareni MPJ na ničijoj zemlji i manito pogledom hvata igrača koji mu je 3 sekunde ranije pobegao, to je sve samo nije taktika.

I ja ću ovde zvučati kao poslednji mohikanac zarobljen u vremenu, ali mi je i dalje sve to nekako odvratno kako je postalo normalno.

Ne kažem da treba nekog napadati, ni verbalno, ni fizički, ali da baš svi sa potpunim razumevanjem prihvataju sve odluke i niko ni da kaže da se bar ne slaže sa odlukom koju donose igrači, da ga možda malo manje poštuje zbog toga...

Čini se da Nagetsi su ipak na kraju samo mali klub koji se zadovoljio onom jednom titulom.

Brus Braun je rekao na paradi da ostaje i onda otišao, samo zbog para.

Svi kao puni razumevanja. Lik rekao jedno, uradio drugo, ali svi kapiraju jer više para jbg.

MPJ i Marej ojadili klub sa ugovorima.

KCP isto mogao neki dil da napravi. Itd.

Da baš tu niko nema ono da kaže da je to šampionska generacija i da je interes da ostanu zajedno i nastave da osvajaju ispred novca?

A pitanje je da li bi uopšte i bilo manje novca.

Znate ko je zaradio najviše prošle godine iz sveta sporta? Džordan, čovek koji ni ne igra preko 20 godina. Tako da, veće su pare van NBA ugovora, a sponzorstva i druge stvari donose pobede, finala, titule...

Amose, kad kreću radovi na dogradnji sprata?