7 hours ago7 hr Preterujete.Prošla je bolja ekipa. Denver sa 6 igrača od toga dva bangava i jedan Russ nema šta ovde da traži protiv ovakve ekipe. Imali su minimalnu šansu u petoj i šestoj, nisu tu zatvorili i to je to.Dogodine da porade na dužoj klupi i da vidimo, mada opet mislim da su se toliko zakopali sa Jamalovim ugovorom da nemaju mnogo mogućnosti.
7 hours ago7 hr 3 minutes ago, 1n54jd3r said:Ko bi mogao da pokusa da dovede Jokica? Ono, da im je potreban, da imaju sa njim tim za titulu, a opet i da imaju nesto da ponude ovim debilima iz Denvera? Koje ekipe su sad skockane da imaju jake 3&D igrace, koji mogu da pokrivaju Jokica u odbrani i da koriste njegov plejmejking u napadu. Ne radi mi mozak, smoren sam.Ne mislim da Jokić želi da ode iz Denvera. Ovako kljakavi igraju sedmu tekmu sa timom koji je dobio 68 utakmica u sezoni. Od timova za titulu, mislim da nema nema nijednog realističnog scenarija osim Oklahome koja bi morala da pukne od Minesote, pošto mogu da ponude brdo pikova. Ako ode negde, voleo bih da ga vidim u Indijani.
7 hours ago7 hr 19 minutes ago, 1n54jd3r said:Ko bi mogao da pokusa da dovede Jokica? Ono, da im je potreban, da imaju sa njim tim za titulu, a opet i da imaju nesto da ponude ovim debilima iz Denvera? Koje ekipe su sad skockane da imaju jake 3&D igrace, koji mogu da pokrivaju Jokica u odbrani i da koriste njegov plejmejking u napadu. Ne radi mi mozak, smoren sam.Milvoki
7 hours ago7 hr 10 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Caruso da bude nosilac studentske liste.Ne može, studenti su za nenasilje.
7 hours ago7 hr 13 minutes ago, Valk said:Ne može, studenti su za nenasilje.Eto, makar smo se nasmejali veceras. I plus Amos dobio na kladzi, ne mora se bankrot proglasavati.
7 hours ago7 hr 18 minutes ago, 1n54jd3r said:Silver liningshttps://x.com/statmuse/status/1924224529003327853to je zasto sto je odigrao 14 utakmica i vjerovatno najvise minuta sve skupa. Prilicno prosjecan play-off za njegove standarde.
6 hours ago6 hr 18 minutes ago, Peter Fan said:to je zasto sto je odigrao 14 utakmica i vjerovatno najvise minuta sve skupa. Prilicno prosjecan play-off za njegove standarde.Zasto mi rusis sneska? Zasto dodjavola?!?
6 hours ago6 hr Jokic nema adekvatne saigrace ali takodje zbog toga ima i potpuno nerealnu statistiku,Murray jednostavno nema mentalitet da bude igrac top-klase. Gordon nema kvalitet za to.MPJ nema ni jedno ni drugo.
5 hours ago5 hr 30 minutes ago, Moracikus said:Jokic nema adekvatne saigrace ali takodje zbog toga ima i potpuno nerealnu statistiku,Kako to objašnjavaš? Ne postoji igrač verovatno u istoriji košarke koji ima tako unikatan ofanzivni skil set i koji se posvećuje drugima često mnogo više nego što bi trebao.
4 hours ago4 hr Pa bukvalno 60% akcija ide stiktno preko njega. Pola ih se zavrsi kosem ili asistencijom.U nekom drugom timu sa saigracima top-klase to bi se smanjilo na max 40% akcija.Statistiku sa OI i ove NBA sezone. I jedno i drugo je odigrao na vrhunskom nivou i bio glavni igrac ali mi se ipak cini da je Pesic mnogo vise koristio ostale igrace kao kreatore.OI: 18.8 PTS 10.7 REB 8.7AST za 32.5 min24/25: 29.8 PTS, 12.8 REB 10.3 AST za 36.8min
2 hours ago2 hr Ima nekoliko jasnih razloga za to i uglavnom se tiču opštih razlika u uslovima Fiba i NBA. Pod pravila mislim i na dimenzije terena. I SGA je imao u Parizu 19, 4 i 4. Nema nikakve dileme da bi neki primarni kreativac devalvirao Jokićev usage - to je pitanje matematike. Bez obzira na to što je ovo era playmakinga, sumanuto je upariti Jokića s takvim igračima. Njemu treba gomila off-ball cuttera i dobrih defanzivaca, koji dobro trče i imaju šut, kako bi mu omogućili spacing. Nije poenta da on pumpa statistiku, već da tim igra dobro i ostvaruje rezultate. Denver je u tom smislu prilično dobro koncipiran - čak ni ovolike povrede nisu ih učinile nekonkurentnim protiv ove mašinerije.Da, boli i to što je Marej jedini ballhandler. Russ je tu popravio stvar u odnosu na prošlu godinu, ali je nestabilan u glavi i potpuno je sposoban da serijom loših poteza uništi posed za posedom. S Jokićem nema šta da traži na terenu, ali ovde su improvizovali kao da su pod udarom neke ozbiljnije ratne ofanzive.