12 hours ago12 hr 1 minute ago, Heaviside said:volja za zivotom je i dalje bila tu iako sam se smorio sto ce ovi da ih nabiju stoka razlike, ali saznanje da postoje muskarci stariji od 35 koji i dalje imaju jutarnji hard on me je sahranila.Skoro 44 i budim se sa satorcicem ispred sebe..kad vec pricamo o kosarci
12 hours ago12 hr 8 minutes ago, kralj said:Marej nije na maksimumu, to je očigledno. Ja ga ne volim, ali budimo pošteni - ili ne može ili je namerno sabotira. U oba slučaja ova utakmica ne daje realnu sliku o njemu kao košarkašu.A MPJa povreda ramena možda i dekoncentriše generalno, ali njegove defanzivne rotacije i kašnjenje na svakom bogovetnom preuzimanju su zločinačke.Generalno ih ubija OKC kretnjama bez lopte, ne samo danas.A dovoljno dugo svi gledamo Mareja da znamo sve o njemu. Čovek je jedva iznadprosečni NBA igrač, koji je kao i drugi imao ludu sreću da dobije Jokića u tim, i da uz njega napravi neko ime. Da je upao u tim sa nekim klasičnijim centrom bio bi igrač u rotaciji, a uz neku ludu sreću bi mogao da bude starter ako je ta ekipa tanka na bekovima. Svaku petu utakmicu odigra kao MJ, ovo u međuvremenu igra kao polupenzioner, i tako već godinama.
12 hours ago12 hr 4 minutes ago, SNARC said:Skoro 44 i budim se sa satorcicem ispred sebe..kad vec pricamo o kosarciidem da legnem i nikad vise da ustanem
12 hours ago12 hr 1 minute ago, Heaviside said:idem da legnem i nikad vise da ustanemCek..prvo mi reci sta mislis...Hoce li konjusar traziti trejd iz Denvera ?
12 hours ago12 hr 1 minute ago, SNARC said:Cek..prvo mi reci sta mislis...Hoce li konjusar traziti trejd iz Denvera ?Ide u Lakerse, da plodi sa Lukom....
12 hours ago12 hr Just now, SNARC said:Cek..prvo mi reci sta mislis...Hoce li konjusar traziti trejd iz Denvera ?Nece, nije taj tip. Tacno bi mu bilo cimanje da se seli.
12 hours ago12 hr 35 minutes ago, pbg12345 said:ne moze denver ovo dobiti bez suta za 3, a za sad ga nema ni od korovavreme je da MPJ pokaze zasto ima ugovor kakav ima Zašto MPJ, tu je klupa, samo im treba pružiti šansu.Trebalo bi čelendž da padne za ovu situaciju sa blokadom Vestbruka. Edited 12 hours ago12 hr by reg
12 hours ago12 hr Zanimljivo, ovi biju kako i gde stignu, nikom nista.Denveru sviraju poprek pogled.Evo, bas sad, cist faul na sutu mareja za 3.