Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

7 minutes ago, goofs said:

Sve ih trejdujte, niko nek ne igra

Nikoga oni nece trejdovati. Reci ce da su Marej/Gordon igrali povredjeni, inace bi bili u finalu i teraj dalje. Best case scenario je MPJ za 2 neka polu-igraca i mozda potpis BBa.

• Replies 6.5k
  • Views 307.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Odoh da spavam, nadam se da Ant gleda i lakira palamar.

• Author

Russ -23

Watson -21 za 8 minuta. sunce ti jebem

AG na jednoj nozi -1

nekim cudom, MPJ +7... ali samo 13 minuta...

Denver večeras, završiće se dobro 🤪

17476012502833139424274250286919.gif

1 minute ago, Amos said:

Odoh da spavam, nadam se da Ant gleda i lakira palamar.

Ako nešto dobro izađe iz ovoga, to je da će opet da splasne najbesmisleniji hajp savremenog NBA, a to je neko trpanje Anta i MJ u isti kalup.

Marej i MPJ po stoti put pokazuju da nisu nizašta. Od MPJ-a bi danas bio bolji i Branko Lazić, toliko je beskoristan, Marej nije ni u 30 bekova u NBA, osrednji bek šuter zarobljen u telu plejmejkera. Sakati Gordon na jednoj nozi došao do dabl dabla, ova dvojica su verovatno mislima već negde na Bahamima. Da stvar bude još crnja, njihove izmene su lošije od njih.

ne moze denver ovo dobiti bez suta za 3, a za sad ga nema ni od korova

vreme je da MPJ pokaze zasto ima ugovor kakav ima fantom

ubise mi jutarnji hard on angrylolol

Marej nije na maksimumu, to je očigledno. Ja ga ne volim, ali budimo pošteni - ili ne može ili je namerno sabotira. U oba slučaja ova utakmica ne daje realnu sliku o njemu kao košarkašu.

A MPJa povreda ramena možda i dekoncentriše generalno, ali njegove defanzivne rotacije i kašnjenje na svakom bogovetnom preuzimanju su zločinačke.

Generalno ih ubija OKC kretnjama bez lopte, ne samo danas.

Jebem ti sudjenje ovako, ajde domacinsko, ali ovo je pustanje batinanja bez posledica.

Šej prvo klepio Gordona po ruci, pa ovaj napravio nesportski.

MPJ je svaku trojku identično pogodio obruč

Preciznost!

2 minutes ago, garmonbozia said:

Šej prvo klepio Gordona po ruci, pa ovaj napravio nesportski.

I ladno ni na gledanju snimka ne sude to, nego se naprave ludi...ciao zdravo

Realno, ako bude ispod 40 razlike za okc, denver da ide dalje.

volja za zivotom je i dalje bila tu iako sam se smorio sto ce ovi da ih nabiju stoka razlike, ali saznanje da postoje muskarci stariji od 35 koji i dalje imaju jutarnji hard on me je sahranila.