13 hours ago13 hr 7 minutes ago, goofs said:Sve ih trejdujte, niko nek ne igraNikoga oni nece trejdovati. Reci ce da su Marej/Gordon igrali povredjeni, inace bi bili u finalu i teraj dalje. Best case scenario je MPJ za 2 neka polu-igraca i mozda potpis BBa.
13 hours ago13 hr Author Russ -23Watson -21 za 8 minuta. sunce ti jebemAG na jednoj nozi -1nekim cudom, MPJ +7... ali samo 13 minuta...
13 hours ago13 hr 1 minute ago, Amos said:Odoh da spavam, nadam se da Ant gleda i lakira palamar.Ako nešto dobro izađe iz ovoga, to je da će opet da splasne najbesmisleniji hajp savremenog NBA, a to je neko trpanje Anta i MJ u isti kalup.
13 hours ago13 hr Marej i MPJ po stoti put pokazuju da nisu nizašta. Od MPJ-a bi danas bio bolji i Branko Lazić, toliko je beskoristan, Marej nije ni u 30 bekova u NBA, osrednji bek šuter zarobljen u telu plejmejkera. Sakati Gordon na jednoj nozi došao do dabl dabla, ova dvojica su verovatno mislima već negde na Bahamima. Da stvar bude još crnja, njihove izmene su lošije od njih.
13 hours ago13 hr ne moze denver ovo dobiti bez suta za 3, a za sad ga nema ni od korovavreme je da MPJ pokaze zasto ima ugovor kakav ima
12 hours ago12 hr Marej nije na maksimumu, to je očigledno. Ja ga ne volim, ali budimo pošteni - ili ne može ili je namerno sabotira. U oba slučaja ova utakmica ne daje realnu sliku o njemu kao košarkašu. A MPJa povreda ramena možda i dekoncentriše generalno, ali njegove defanzivne rotacije i kašnjenje na svakom bogovetnom preuzimanju su zločinačke.Generalno ih ubija OKC kretnjama bez lopte, ne samo danas.
12 hours ago12 hr Jebem ti sudjenje ovako, ajde domacinsko, ali ovo je pustanje batinanja bez posledica.
12 hours ago12 hr 2 minutes ago, garmonbozia said:Šej prvo klepio Gordona po ruci, pa ovaj napravio nesportski.I ladno ni na gledanju snimka ne sude to, nego se naprave ludi...ciao zdravo
12 hours ago12 hr volja za zivotom je i dalje bila tu iako sam se smorio sto ce ovi da ih nabiju stoka razlike, ali saznanje da postoje muskarci stariji od 35 koji i dalje imaju jutarnji hard on me je sahranila.