Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

10 minutes ago, kralj said:

Još se povredi u rešenoj utakmici driblajući Holmgrena na centru.

da su svirali faul kao sto su trebali, mozda se ne bi ni povredio.

• Replies 6.4k
  • Views 306.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Da se unakazi možda nepovratno kako bi iz bolničkog kreveta mogao da gleda wolves-e kako čiste ostatak tima u finalu konferencije? Sounds like a plan, osim ukoliko zaista nije nekakva piroćanska smicalica.

Saće Nađi da zablista iz senke kao Topper Harley kad ga pozovu da izbavi ekipu koja je poslata da izbavi ekipu koja je poslata da izbavi Sadamove zarobljenike...

Why me?

'Cause You're the best of what's left!

Screenshot-2025-05-18-18-29-44-965-com-g

Povrede odlučise drugu rundu,uzas

Jebale ih 82 utakmice u sezoni.

Gledanje bez pritiska, potajno nada tinja da na neku foru mogu da prodju. Mozda bude jedna od onih tekmi gde Russ pogadja trice i ne zabija se pod kos, a MPJ se pretvori u snajpera ala Klej.

To bi bila izvodljiva rotacija da MPJ ima dva zdrava ramena, ovako je i on samo strašilo na terenu.

Boze, daj snage Gordonu da zaigra i bude najbolji na terenu pa makar to znacilo i prolaz Nagetsa jer ce fanovi dozivotno da kukaju sta bi bilo da je igrao Gordon, ne moze Jokic sam, mrze ga jer je Srbin itd itd... a ako pobede slucajno, sto uopste nije nemoguce jer su ovi jos zeleni, onda smo mi ostali najebali

Inace, hendikep na Oklahomu je otvoren sa -7.5 a otkako se pojavila vest da Gordon ne igra pomeren je na cak -8.5, za citav jedan poen

GTD Gordon, kapiram da im zavode skauting.

34 minutes ago, Zli Gli said:

Boze, daj snage Gordonu da zaigra i bude najbolji na terenu pa makar to znacilo i prolaz Nagetsa jer ce fanovi dozivotno da kukaju sta bi bilo da je igrao Gordon, ne moze Jokic sam, mrze ga jer je Srbin itd itd... a ako pobede slucajno, sto uopste nije nemoguce jer su ovi jos zeleni, onda smo mi ostali najebali

Inace, hendikep na Oklahomu je otvoren sa -7.5 a otkako se pojavila vest da Gordon ne igra pomeren je na cak -8.5, za citav jedan poen

E..imam u dzepu viska nekih 20 tisuca ojra..hocu da pazarim auto i imam puno poverenja u tebe a osecam se dovoljno blesavo da kupovinu obavim po mraku. Osh me sacekas na nekoj pumpi u SM..stizem izmedju 22h i ponoci :)

Izađe AG na zagrevanje.

Nadam se da nisu toliki imbecili. Još im samo treba da ne igra celu sledeću sezonu.

Nema tu šta, Booth boys u igru pa šta urade. Izgubiće sa 4 igrača protiv najboljeg tima lige. Big fucking deal.

Edited by Amos

• Author

AG ne moze da igra ako je strain 2, ste vi poludeli... puci ce mu misic, sledi operacija i zdravo dovidjenja do nove godine...

meni nije jasno ni kako MPJ igra. mislim, vidim kako igra, ne znam zasto igra...

Nuggetsi su imali 50-50 sa Gordonom, pa je to palo na 20-80,,, onda je NBA odlucila da Fixer Fosteru da tekmu, znaci sada je 5-95

uopste ne znam kako mogu da dobiju... da Jamal i Jokic isporuce kombinovanih 70 i drze OKC ispod 100. doduse, to su uradili prosle godine protiv Minnesote pa su jopet izgubili...

najveci bedak ipak, ako i dobiju nekim cudom, smesi im se metla u finalu konferencije jer se nastavlja sa tekmama svaki drugi dan i AG nema teorije da zaigra pre velikog finala, a i tada je upitno

Ne bi me čudilo da mentol sam insistira da proba. Osim ako stvarno nisu neke mind games i da je povreda lakše prirode.

• Author
6 minutes ago, bios said:

Ne bi me čudilo da mentol sam insistira da proba. Osim ako stvarno nisu neke mind games i da je povreda lakše prirode.

trenutno se zagreva... sutira na kos, jumper mu prolazi... ali jos nije potrcao. bilo bi ludilo da ga puste da pokusa ako je lvl 2 istegnuce. svaki nagli pokret koji napravi je sve veca i veca sansa da misic pukne