15 hours ago15 hr Ili Adelman da prospe neku genijalnost tioa Jok na 4, DAJ na 5.Sve je obećavalo spektakularan plejof, a opet će da bude ko sa zdravljem pretekne uzima.
15 hours ago15 hr brat russ resava sa besprekornim polaganjima, trojakam iz ugla, bez izgubljene lopte i sa 4-5 ukradenih.
14 hours ago14 hr 28 minutes ago, radisa said:Igraće sa MPJ na 4 i CB na 3, veći deo utakmice, siguran sam....Misliš 1/2 MPJ-a na 4?Možda će ipak počne Gordon. Još nije zvanično out.
14 hours ago14 hr 1 minute ago, bios said:Misliš 1/2 MPJ-a na 4?Možda će ipak počne Gordon. Još nije zvanično out.MPJ bez ramena...Jbg, ne verujem da će smeti bilo koga da puste u igru, u odlučujućoj utakmici...
14 hours ago14 hr Ma Gordon igra milion posto nadrogiraće ga ko zna sa čim.Za koliko će to minuta biti dosta videćemo. I kakvih.
14 hours ago14 hr Ne može da igra sa ovom dijagnozom, neće biti pokretan, a napraviće još veće sranje za dalji oporavak. Kraj je ovo za Nagice, sve i da prođu večeras na neki epski OKC raspad, Minesota će da ih pometla, bez Gordona na terenu i Rendl i Naz Rid postaju ozbiljan faktor.Kari je imao grade 1 strain, propustio je četiri utakmice, hteo je petu da igra, ali su sve pogubili.
14 hours ago14 hr Ko će ga znati, čak i Shams kaže physically improbable. Dakle ne isključuje.Mada i ja mislim da neće.
14 hours ago14 hr mozda covek i proba ako je dovoljno lud. bolove ce lako da mu rese, ali bi pokusaj bio poprilicno besmislen posto grade 2 podrazumeva znacajan gubitak funkcije. bice slabo pokretan bez obzira sto ga ne boli.