21 hours ago21 hr A sto je najgore stvarno mislim da ce proci Nagetsi, ovi imaju dugme za samounistenje jer su sisice i neiskusni, mada vidim da se spremaju vec opravdanja za ispadanje u vidu neigranja Gordona, termin nije dobar za Jokica, sudije ce navlaciti za domace, itd itd... Klasika vec, nista novo za sektu Edited 16 hours ago16 hr by Midžeta
21 hours ago21 hr Neki smo ovde stavili kuću i okućnicu na Thunder večeras, tako da smirite strasti ako boga znate.
21 hours ago21 hr Šta brate da ti kažem kad je stvarno tako. Znaš ti kolko analitičara NBA ima, da loše igra u nedeljnom terminu kad ga cela Srbija gleda jer je najbolji srpski i evropski košarkaš istoriji. Uzeli su taj termin namerno 100%. Ne kažem da neće proći i pored guranja lige da prođe OKC, što ga tuku bez milosti, što ga sudije mrze i što mu je pola ekipe povređeno i što nemaju klupu, prosto je toliko dobar.Mada kapiram da će na kraju svejedno ispasti i ako isporuči 60 poena jerSpoilerNe može sam jbg
21 hours ago21 hr 11 hours ago, radisa said:Bice manje ljudi nego veceras na ESC topiku... :)To možda po brojkama MUP-a, svi znamo šta je istina. Njih dovlače sa strane na ESC temu.
21 hours ago21 hr 9 hours ago, napadaj said:Dobili baš Oklahomu u tom terminu pre jedno dva meseca.I to bez Gordona.
19 hours ago19 hr 1 hour ago, Amos said:Deca će mi jesti iz kutije za cipele, molim vas uozbiljite se
19 hours ago19 hr jokara je sns feat novo pokret, thunderi su radikali, s'tim sto je sheshelj wbrook sada u novom pokretu, confusing times.
19 hours ago19 hr 13 minutes ago, reg said:Znači rešila liga da iskontroliše Šejov lakat. Mrze Oklahomu jer je najmanji market u ligi.
16 hours ago16 hr 2 hours ago, Shan Jan said:Lep termin danas da se uz pivo navija protiv Debelog Radikalskog Govna @debeli vidi šta ti reko
16 hours ago16 hr Gledam i očima ne verujem, Shan Jan se oduvek isticao odmerenošću i davao pomirljiv ton diskusijama, rečju ogledalo primernog forumaša, i sad odjednom ovaj nekontrolisani ispad, verovatno usled toksičnog uticaja večnih mrzitelja somborske senzacije, našeg dragog Air Jokare, koji su pronašli svoje sigurno utočište na ovom forumu i toliko raspištoljili da njhov diskurs lagano postaje dominantan.