Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

A sto je najgore stvarno mislim da ce proci Nagetsi, ovi imaju dugme za samounistenje jer su sisice i neiskusni, mada vidim da se spremaju vec opravdanja za ispadanje u vidu neigranja Gordona, termin nije dobar za Jokica, sudije ce navlaciti za domace, itd itd... Klasika vec, nista novo za sektu

Edited by Midžeta

• Replies 6.4k
  • Views 306.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Neki smo ovde stavili kuću i okućnicu na Thunder večeras, tako da smirite strasti ako boga znate.

Šta brate da ti kažem kad je stvarno tako. Znaš ti kolko analitičara NBA ima, da loše igra u nedeljnom terminu kad ga cela Srbija gleda jer je najbolji srpski i evropski košarkaš istoriji. Uzeli su taj termin namerno 100%. Ne kažem da neće proći i pored guranja lige da prođe OKC, što ga tuku bez milosti, što ga sudije mrze i što mu je pola ekipe povređeno i što nemaju klupu, prosto je toliko dobar.

Mada kapiram da će na kraju svejedno ispasti i ako isporuči 60 poena jer

Spoiler

Ne može sam jbg

11 hours ago, radisa said:

Bice manje ljudi nego veceras na ESC topiku... :)

To možda po brojkama MUP-a, svi znamo šta je istina. Njih dovlače sa strane na ESC temu.

9 hours ago, napadaj said:

Dobili baš Oklahomu u tom terminu pre jedno dva meseca.

I to bez Gordona.

Bice dvadeset razlike za Denver

Il Oklahomu

Deca će mi jesti iz kutije za cipele, molim vas uozbiljite se

muke su to realno

1 hour ago, Amos said:

Deca će mi jesti iz kutije za cipele, molim vas uozbiljite se

oh-god-no-v0-nx7l8q8opf1f1.webp

so-scott-foster-is-just-in-okc-for-the-vibes-and-views-right-v0-ysmr5e1g6h1f1.webp

Lep termin danas da se uz pivo navija protiv Debelog Radikalskog Govna fantom

jokara je sns feat novo pokret, thunderi su radikali, s'tim sto je sheshelj wbrook sada u novom pokretu, confusing times.

13 minutes ago, reg said:

oh-god-no-v0-nx7l8q8opf1f1.webp

so-scott-foster-is-just-in-okc-for-the-vibes-and-views-right-v0-ysmr5e1g6h1f1.webp

Znači rešila liga da iskontroliše Šejov lakat. Mrze Oklahomu jer je najmanji market u ligi.

2 hours ago, Shan Jan said:

Lep termin danas da se uz pivo navija protiv Debelog Radikalskog Govna fantom

@debeli vidi šta ti reko fantom

Gledam i očima ne verujem, Shan Jan se oduvek isticao odmerenošću i davao pomirljiv ton diskusijama, rečju ogledalo primernog forumaša, i sad odjednom ovaj nekontrolisani ispad, verovatno usled toksičnog uticaja večnih mrzitelja somborske senzacije, našeg dragog Air Jokare, koji su pronašli svoje sigurno utočište na ovom forumu i toliko raspištoljili da njhov diskurs lagano postaje dominantan.

Šams kaže da Gordon ima level 2 strain, piši propalo