Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Finale istoka nije moglo da bude bolje. Uvek je dobro kad:

1. finale konferencije ili lige igra ekipa koja nikada nije osvojila prsten, pa ima šansu da ode do kraja

2. finale konferencije ili lige igra ekipa čiji navijači će da potope Menhetn ako osvoje

• Replies 6.2k
  • Views 297.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

nisam bas siguran kako nekom indijana njujork finale istoka moze biti "antiklimaks", bez obzir dal se polazi od toga kako igraju te ekipe, ko igra za njih, istorijski kontekst, pa na dalje

lik furao ovo govno ya gejm7 dok su knicksi igrali bez komplet 5orke. poslacemo ga da kleci na kukuruzu

Prevelik i neopravdan hejt prema Hali Galiju kod uinija, Vujaka i Edina fantom

Čestitke @uini i svima koji slave.

mikal isplatio 2 od 5 pikova

Ma realno, koga briga (osim uinija). Za godinu i po, na nekom pub kvizu, i ovi što sad ustaju u cik zore da gledaju zaboraviće. Meni je jedini pravi sentiment prema ovom istočnom plejofu taj što uglavnom navijam za ove ekipe osakaćene povredama. I, naravno, ne prestaje da me fascinira kako Klark Nembhard Kent pred svaki plejof pronađe neku telefonsku govornicu da se presvuče.

Ipak, izgleda da starim. Nekad bi mi i sama uinijeva fanboy posvećenost bila dovoljna da se zakunem na vernost Pacersima do groba.

Ali stvarno, previše povreda još od All-Stara…

18 minutes ago, kralj said:

Nekad bi mi i sama uinijeva fanboy posvećenost bila dovoljna da se zakunem na vernost Pacersima do groba.

ljudi koji me znaju iz prajma kažu da su očekivali veću eskalaciju mellow

inače, jedini sam od 60+ prognozera, gađao pobedu knicksa, pa još feat tačan rez.

RQzfTOB.png

@freethrow , 50pts za gdina.

56 minutes ago, Milošica said:

Prevelik i neopravdan hejt prema Hali Galiju kod uinija, Vujaka i Edina fantom

Krivo im što ga snow bunnies obožavaju.

4 hours ago, uini said:

Brown mentol dribla umesto da pripaljuje. Ali kake veze ima, uništili su ih niksi

Mogao je i Jrue da je digne, ali ključan je loš pas Holideja, inače su ih rešili lagano. dry

57 minutes ago, hooyadahoo said:

Brown mentol dribla umesto da pripaljuje. Ali kake veze ima, uništili su ih niksi

zbunio ga je mitch lob, jer mu je tu otpevao na uvce, poruka za brauna & druugovee