4 hours ago4 hr Finale istoka nije moglo da bude bolje. Uvek je dobro kad:finale konferencije ili lige igra ekipa koja nikada nije osvojila prsten, pa ima šansu da ode do krajafinale konferencije ili lige igra ekipa čiji navijači će da potope Menhetn ako osvoje
3 hours ago3 hr nisam bas siguran kako nekom indijana njujork finale istoka moze biti "antiklimaks", bez obzir dal se polazi od toga kako igraju te ekipe, ko igra za njih, istorijski kontekst, pa na dalje
2 hours ago2 hr lik furao ovo govno ya gejm7 dok su knicksi igrali bez komplet 5orke. poslacemo ga da kleci na kukuruzu
2 hours ago2 hr Ma realno, koga briga (osim uinija). Za godinu i po, na nekom pub kvizu, i ovi što sad ustaju u cik zore da gledaju zaboraviće. Meni je jedini pravi sentiment prema ovom istočnom plejofu taj što uglavnom navijam za ove ekipe osakaćene povredama. I, naravno, ne prestaje da me fascinira kako Klark Nembhard Kent pred svaki plejof pronađe neku telefonsku govornicu da se presvuče.Ipak, izgleda da starim. Nekad bi mi i sama uinijeva fanboy posvećenost bila dovoljna da se zakunem na vernost Pacersima do groba.Ali stvarno, previše povreda još od All-Stara…
2 hours ago2 hr 18 minutes ago, kralj said:Nekad bi mi i sama uinijeva fanboy posvećenost bila dovoljna da se zakunem na vernost Pacersima do groba.ljudi koji me znaju iz prajma kažu da su očekivali veću eskalaciju inače, jedini sam od 60+ prognozera, gađao pobedu knicksa, pa još feat tačan rez. @freethrow , 50pts za gdina.
1 hour ago1 hr 56 minutes ago, Milošica said:Prevelik i neopravdan hejt prema Hali Galiju kod uinija, Vujaka i Edina Krivo im što ga snow bunnies obožavaju.
1 hour ago1 hr 4 hours ago, uini said:Brown mentol dribla umesto da pripaljuje. Ali kake veze ima, uništili su ih niksi
36 minutes ago36 min Mogao je i Jrue da je digne, ali ključan je loš pas Holideja, inače su ih rešili lagano.
2 minutes ago2 min 57 minutes ago, hooyadahoo said:Brown mentol dribla umesto da pripaljuje. Ali kake veze ima, uništili su ih niksizbunio ga je mitch lob, jer mu je tu otpevao na uvce, poruka za brauna & druugovee