Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

fikus konačno skapirao da MPJ sa pola ramena nema šta da traži na terenu u finišu utakmice

• Replies 6.2k
  • Views 296k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

• Popular Post
6 hours ago, bios said:

Karuzo je neverovatan. Gledam i čini mi se kao da je Đenaro Gatuzo u reinkarnaciji prešao da pika basket.

Jbg, da igra za tim koji navijaš, bio bi ti omiljeni, takav tip igrača. Poštujem te likove što su u ligi na čist grajnd.

Samo da je AG zdrav. Ono sa preponom nije izgledalo obecavajuce.

Inače, nisam nešto oduševljen sa OKC, Šai ako se zaključa poput Jokića u Denveru i oni pomalo gube kompas. Nije slučajno što ovako minutima opterećeni i sakati Denver sa par igrača koji kao da ne igraju (MPJ) uspeva da dođe do 3-3. Fali im iskustva i još jedan koji će da rutinira kao Šei kada je frka.

Najviše me dojme u pogledu kretanja i agresije u odbrani i zaštite obruča, mnogo su brzi i agilni i odlično pokrivaju sve. Doduše, i lako nasedaju na finte što je Jokara primetio pa ih juče lepo 2 puta poslao po burek.

Edited by Mil@n

Loš im je mečap Denver, jer su najjači tamo gde je OKC defanzivno najslabiji.

Slično kao i prošle godine - imamo trougao, mislim da je Minesota zajebaniji mečap Denveru od ovih, pogotovo kad je MPJ u stanju da ne može ni 10 poena da ti isporuči. Gober svakako bolje čuva Jokića od ovih picopevaca, što znači da bi puno ovisilo o Mareju i Gordonu.

Isto tako mislim da je za OKC Minesota odličan mečap jer su jaki na spoljnim pozicijama koje ovi odlično brane, udaviće Anta, a Gober je bezopasan, Rendl ima dve odlične serije iza sebe, ali i istoriju loših nastupa u plejofu.

Ne brinem za odbranu Minesote na Jokiću sad kad nema Taunsa.

Mislim da ni on neće brinuti o Minesoti i da ćemo slušati ovaj uvod.

@goofs pa ne jbg, em se jokic generalno naigra protiv gobera kad ga cuva 1 na 1, em su ga prosle godine daleko vise cuvali nizi, odnosno pre svega tauns, dok je gober bio korektor, a primarno zaduzen za gordona i zastitu obruca

bilo je naravno i direktne odbrane gobera na jokicu, ali to nije bilo primarno

ako uopste dodje do toga pre bih opet ocekivao tako nesto, nego da ga gober primarno cuva

i ja mislim da je rendl-tauns zamena daleko povoljinija po denver, ali jbg rendl igra odlican PO, pa tek treba da vidimo kako ce to da izgleda

no, daleko je to, najpre treba proci u finale konferencije

mislim da je oklahoma i dalje blagi favorit u sedmoj mladji su, daleko manje istroseni, igraju kuci

ako sudjenje dozvoli jacu odbranu, to bi mogla biti velika prednost za njih

za denver je dobro sto ima ovaj dodatni dan pauze pred sedmu da izadju sveziji

ali sa druge strane cini mi se da su upravo protiv minesote prosle godine pred sedmu takodje imali taj dan pauze, jos kuci, pa znamo kako su fizicki izgledali u drugom poluvremenu te utakmice

doduse, denver je sinoc energetski zaista odlicno izgledao, posle prvih 10 minuta je delovalo da utakmica ide na njihovu stranu, jer ne pamtim kad sam video da dzamal i mpj onako grizu, izdvajam njih dvojicu jer im se upravo to sa razlogom najvise zamera

8 hours ago, pbg12345 said:

toliko o tome da denver nista ne moze da dobije od klupe

ahaha jesi realan? prvi doprinos sa klupe dosao u 6oj tekmi i eto njega sa svojim narativom

da nemaju najgoru klupu u plejofu prosli bi vec uveliko

Od tih 5.5$ on dobije možda 3$, a bilo bi klubova u Evropi (Dubai) koji bi mu dali recimo 2.5$ na 3 godine.

Ali neko je pisao da mu fali još jedna godina u NBA da obezbedi NBA penziju, ako je to slučaj piši propalo, ne mrda on nigde.

Zar ne mogu u najgorem slučaju da mu otkupe taj ugovor ili je to sada zapetljano sa keceljama?

Mogu, ali i to ulazi u salary cap. Možda im on izađe u susret i pristane na 4$ otkupa, i onda se Denveru oslobodi 1.5$ u salary capu. Ali to ne garantuje Šariću tu penziju, on mora da odigra još jednu sezonu, da nema toga mislim da bi već bio u nekom Realu. Ako je to istina, nisam se previše udubljivao.

35 minutes ago, goofs said:

Od tih 5.5$ on dobije možda 3$, a bilo bi klubova u Evropi (Dubai) koji bi mu dali recimo 2.5$ na 3 godine.

$2.5M po sezoni?

35 minutes ago, goofs said:

Pa da, obično su igrači voljni da spuste malo godišnja primanja ako im daš višegodišnji ugovor. $2.5M je 2.2M eura, to je donji dom najplaćenijih EL igrača, Furnije i Hernangomezi recimo.

Ovo sve pod uslovom da je ostalo košarke u njemu, verujem da jeste jer ima samo 31 godinu, ali jezivo izgleda poslednje dve sezone.