Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

king julien madagascar GIF

• Replies 6.2k
  • Views 294.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Just now, 1n54jd3r said:

Dobio je jedan i ranije na ulazu i isao na liniju za slobodna.

Jeste, ali ovaj je bio nas Denverovoj polovini, mogli su lagano da ne sviraju. Konačno je neko sa klupe odigrao odličnu tekmu.

4 minutes ago, Peter Fan said:

i ima jos jednu godinu, ako se ne varam

Beše nekih vesti da će sam da ode u Evropu?

toliko o tome da denver nista ne moze da dobije od klupe

Srroter je uspeo da ne nakuca sebi 5 faulova za 3 minuta i pokida dečko u napadu.

Edited by bios

2 minutes ago, pbg12345 said:

toliko o tome da denver nista ne moze da dobije od klupe

Presmešan si.

Jel moguće da Denver ne može da prevede jebenu loptu..........

Ako Denver dobije sedmu, Minesoti se bas lepo namesta jedna denverovska titula. Oni zdravi, protivnici losi (Lejkersi bez centra, GSW isto) + povrede ( Kari, mada bi prosli i sa njim zdravim) + losije plasirani timovi, pogotovo ako Indijana izadje sa istoka

Nece biti antologijska titula ali svakako navijam za Vukove

Ima l napredna statistika koji % poena SGA daje koristeci ovo bezobrazno odgurivanje igraca?

Karuzo je neverovatan. Gledam i čini mi se kao da je Đenaro Gatuzo u reinkarnaciji prešao da pika basket.

Apsolutno je pravedno da se ovde rešava u sedmoj.

gadan lik, narocito sa ovom trakom na glavi

odlicna utakmica denvera

u sedmoj ce opet mnogo zavisiti od sudjenja, dal pustaju tucu ili ne

3 minutes ago, bios said:

Karuzo je neverovatan. Gledam i čini mi se kao da je Đenaro Gatuzo u reinkarnaciji prešao da pika basket.

Odlicno zapazanje

Makar su iskusni u ovakvim situacijama :D

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Makar su iskusni u ovakvim situacijama :D

Jedna pobeda u bablu protiv Klipersa, od Portlanda su izgubili, tu svaka čast kako su se oporavili posle izgubljene tekme u xy produžetaka, prošle vodili 20.

Samo da uspeju da uđu u egal završnicu. Ne verujem da će imati ovakvo suđenje u sedmoj. Potpuno neujednačen kriterijum kroz celu seriju.

SAS dobili u 7, Jutu u 7 takodje