6 hours ago6 hr Just now, 1n54jd3r said:Dobio je jedan i ranije na ulazu i isao na liniju za slobodna.Jeste, ali ovaj je bio nas Denverovoj polovini, mogli su lagano da ne sviraju. Konačno je neko sa klupe odigrao odličnu tekmu.4 minutes ago, Peter Fan said:i ima jos jednu godinu, ako se ne varamBeše nekih vesti da će sam da ode u Evropu?
6 hours ago6 hr Srroter je uspeo da ne nakuca sebi 5 faulova za 3 minuta i pokida dečko u napadu. Edited 6 hours ago6 hr by bios
6 hours ago6 hr 2 minutes ago, pbg12345 said:toliko o tome da denver nista ne moze da dobije od klupePresmešan si.
6 hours ago6 hr Ako Denver dobije sedmu, Minesoti se bas lepo namesta jedna denverovska titula. Oni zdravi, protivnici losi (Lejkersi bez centra, GSW isto) + povrede ( Kari, mada bi prosli i sa njim zdravim) + losije plasirani timovi, pogotovo ako Indijana izadje sa istokaNece biti antologijska titula ali svakako navijam za Vukove
6 hours ago6 hr Ima l napredna statistika koji % poena SGA daje koristeci ovo bezobrazno odgurivanje igraca?
6 hours ago6 hr Karuzo je neverovatan. Gledam i čini mi se kao da je Đenaro Gatuzo u reinkarnaciji prešao da pika basket.
6 hours ago6 hr gadan lik, narocito sa ovom trakom na glaviodlicna utakmica denverau sedmoj ce opet mnogo zavisiti od sudjenja, dal pustaju tucu ili ne
6 hours ago6 hr 3 minutes ago, bios said:Karuzo je neverovatan. Gledam i čini mi se kao da je Đenaro Gatuzo u reinkarnaciji prešao da pika basket.Odlicno zapazanje
6 hours ago6 hr 2 minutes ago, 1n54jd3r said:Makar su iskusni u ovakvim situacijama :DJedna pobeda u bablu protiv Klipersa, od Portlanda su izgubili, tu svaka čast kako su se oporavili posle izgubljene tekme u xy produžetaka, prošle vodili 20. Samo da uspeju da uđu u egal završnicu. Ne verujem da će imati ovakvo suđenje u sedmoj. Potpuno neujednačen kriterijum kroz celu seriju.