8 hours ago8 hr Kako je splasla energija i momentum koju je Denver imao. Russ je ubio. Sad opet ide igra iz zaostatka, a OKC dobija na samopouzdanju.
8 hours ago8 hr Jokic mora da preuzme kontrolu u napadu i sutira. Pokusava da razigrava, a CB i P-wat plasljivo propustaju otvorene suteve.
8 hours ago8 hr Ako je nešto na svetu retardirano to je ovaj manir da se kompenzuje, dve imbecilne odluke u par desetina sekundi.
8 hours ago8 hr Ako Jokic iz ovog dzelendza dobije trecu licnu, gotovo je. A i bez toga, deluje da se Denver izduvao. Mase zicere Jokic i CB.
8 hours ago8 hr 6 minutes ago, 1n54jd3r said:Jokic mora da preuzme kontrolu u napadu i sutira. Pokusava da razigrava, a CB i P-wat plasljivo propustaju otvorene suteve.Sad je i Jokić počeo da promašuje, i to njegove standardne šuteve sa pola metra. CB se zaledio pod košem još gore nego kada ostane sam na trojci.
8 hours ago8 hr 7 minutes ago, 1n54jd3r said:Jokic mora da preuzme kontrolu u napadu i sutira. Pokusava da razigrava, a CB i P-wat plasljivo propustaju otvorene suteve.Dok on uručuje 5 puta u napadu na 6.25 ovi se odlepljuju... 2 minutes ago, reg said:Sad je i Jokić počeo da promašuje, i to njegove standardne šuteve sa pola metra. CB se zaledio pod košem još gore nego kada ostane sam na trojci.Jako bitan momenat kada Jokić maši zicer Koji sam bukvalno video da maši možda 1, 2 puta do sada, i odmah trojka za OKC.
8 hours ago8 hr Preslikana serija Denvera kakvu je imao OKC na kraju prve...precudna rolerkoster tekma
7 hours ago7 hr povadio ih ovaj poslednji minut, dvane znam dal da uopste gledam ovo do krajajokic mora agresivnije unutra da koristi ovo sto sudije sviraju na ovoj utakmicie: mnogo me adelman iznervirao sto nije trazio celindz na drugom jokicevom faulu, sa druge strane mazula je trazio za ono gde je sai izgubio loptu i na kraju faul braunu (a lako je mogao jokicu)to su sitne razlike koje naprave razliku u ovakvim utakmicama Edited 7 hours ago7 hr by pbg12345