Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Ova druga licna Jokica ce biti veliki problem

• Replies 6.2k
  • Views 294.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Zašto Adelman nije tražio čelendž?

Kakav jebeni faul su svirali Jokiću, nestvarno...

A posle treci faul Hartenstajnu, jebena kompenzacija

Kako je splasla energija i momentum koju je Denver imao. Russ je ubio. Sad opet ide igra iz zaostatka, a OKC dobija na samopouzdanju.

Jokic mora da preuzme kontrolu u napadu i sutira. Pokusava da razigrava, a CB i P-wat plasljivo propustaju otvorene suteve.

Ako je nešto na svetu retardirano to je ovaj manir da se kompenzuje, dve imbecilne odluke u par desetina sekundi.

Ako Jokic iz ovog dzelendza dobije trecu licnu, gotovo je. A i bez toga, deluje da se Denver izduvao. Mase zicere Jokic i CB.

6 minutes ago, 1n54jd3r said:

Jokic mora da preuzme kontrolu u napadu i sutira. Pokusava da razigrava, a CB i P-wat plasljivo propustaju otvorene suteve.

Sad je i Jokić počeo da promašuje, i to njegove standardne šuteve sa pola metra. CB se zaledio pod košem još gore nego kada ostane sam na trojci.

1. licna za SGA, eto neke nade iz ocaja...

Edited by 1n54jd3r

Konačno CB, mora neko da pokrene Denver.

7 minutes ago, 1n54jd3r said:

Dok on uručuje 5 puta u napadu na 6.25 ovi se odlepljuju...

2 minutes ago, reg said:

Sad je i Jokić počeo da promašuje, i to njegove standardne šuteve sa pola metra. CB se zaledio pod košem još gore nego kada ostane sam na trojci.

Jako bitan momenat kada Jokić maši zicer Koji sam bukvalno video da maši možda 1, 2 puta do sada, i odmah trojka za OKC.

Preslikana serija Denvera kakvu je imao OKC na kraju prve...precudna rolerkoster tekma

Мртви Дорт

povadio ih ovaj poslednji minut, dva

ne znam dal da uopste gledam ovo do kraja

jokic mora agresivnije unutra da koristi ovo sto sudije sviraju na ovoj utakmici

e: mnogo me adelman iznervirao sto nije trazio celindz na drugom jokicevom faulu, sa druge strane mazula je trazio za ono gde je sai izgubio loptu i na kraju faul braunu (a lako je mogao jokicu)

to su sitne razlike koje naprave razliku u ovakvim utakmicama

Edited by pbg12345