Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

3 hours ago, pbg12345 said:

na kraju krajeva, kad imas ovakog osakacenog MPj koji kurac ga uopste drzis u igri?

ako ne pogodi prva dva suta, vadi van, ubaci votsona makar ces dobiti odbranu

watson nije pretnja po kos ni ako je sam u hali. jokicu i murrayu bi bilo jos teze da urade bilo sta ako vec odbrana ne mora da brani jos jednog igraca. samo ce se skupiti i ako treba i utrojiti jokica i denver moze da se slika.

• Replies 6.1k
  • Views 290.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Da im je neki Pelinka GM, davno bi uvaljao tu prevaru od igraca za nekog Butlera,Irvinga itd.

30 minutes ago, pbg12345 said:

nego, pominjali milos i edin kako niksi od PO utakmice imaju 50+ miliona dolara

mrzi me da ponovo pustam podkast da cujem tacne cifre koje su izneli

na espn sajtu trenutno stoji da su cene najjeftinijih karti za sledece utakmice u denveru 67, a u njujorku 578 (boston 498)

cini mi se da i kad pomenemo "velicine trzista" (cast omiljenom lolol ) olako previdimo o kolikim se tu zapravo razlikama radi

i kolika je zapravo razlika praviti tim u nekom denveru koji uz to nikad nisu ni finala videli do ove generacije, u odnosu na neki njujork, la ali i boston, cikago, san francisko

Strašna je finansijska gravitacija Niksa. Ja sam 2016. gledao Bruklin - Milvoki za otprilike 30ak dolara, sedišta otprilike kao prelaz nivo 200 na 400 kad bi se gledalo u bg areni. U to vreme nije bilo slobodnih mesta u MSG (početak sezone) a cena za gornji golubarnik je bila blizu 100 dolara.

45 minutes ago, 189- said:

watson nije pretnja po kos ni ako je sam u hali. jokicu i murrayu bi bilo jos teze da urade bilo sta ako vec odbrana ne mora da brani jos jednog igraca. samo ce se skupiti i ako treba i utrojiti jokica i denver moze da se slika.

pa ne bas, zapravo je medju efikasnijim igracima

i meni to na oko ne deluje tako, ali jbg, tako je

u svakom slucaju efikasniji od ovakvog mpj

odbrana i jos vaznije energija, koja se jbg prenosi i na ekipu neuporediva

"vertikalno" bez sumnje prvi defanzivac denvera

opet, a nije ni to nevazno, takva promena u odbrani menja i napad, najdirektnije tranziciju

Nereseno na poluvremenu. Odvojili se NYK ali se Boston vratio na krilima White-a i Brown-a.

white jos jednom pokazuje da moze biti druga opcija ozbiljne PO ekipe

iskustvo iz ove serije nas uci da ce verovatno niksi ovo prelomiti u drugom poluvremenu, ali zaista ne vidim da je ovaj boston bez tatuma ekipa koja nema sta traziti u PO

@Midžeta

euforija je cudo D

oni sebe ako vec ne vide kao sigurne sampione, a ono u finalu bez izuzetka

Letonac je skroz nedorastao ovoj seriji.

on bukvalno ne postoji, uzasan je

da im nije stogodisnjeg horforda da to krpi bilo bi bas gadno