Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

3 hours ago, pbg12345 said:

na kraju krajeva, kad imas ovakog osakacenog MPj koji kurac ga uopste drzis u igri?

ako ne pogodi prva dva suta, vadi van, ubaci votsona makar ces dobiti odbranu

watson nije pretnja po kos ni ako je sam u hali. jokicu i murrayu bi bilo jos teze da urade bilo sta ako vec odbrana ne mora da brani jos jednog igraca. samo ce se skupiti i ako treba i utrojiti jokica i denver moze da se slika.

• Replies 7k
  • Views 336.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

• goofs
    goofs

Posted Images

Da im je neki Pelinka GM, davno bi uvaljao tu prevaru od igraca za nekog Butlera,Irvinga itd.

30 minutes ago, pbg12345 said:

nego, pominjali milos i edin kako niksi od PO utakmice imaju 50+ miliona dolara

mrzi me da ponovo pustam podkast da cujem tacne cifre koje su izneli

na espn sajtu trenutno stoji da su cene najjeftinijih karti za sledece utakmice u denveru 67, a u njujorku 578 (boston 498)

cini mi se da i kad pomenemo "velicine trzista" (cast omiljenom lolol ) olako previdimo o kolikim se tu zapravo razlikama radi

i kolika je zapravo razlika praviti tim u nekom denveru koji uz to nikad nisu ni finala videli do ove generacije, u odnosu na neki njujork, la ali i boston, cikago, san francisko

Strašna je finansijska gravitacija Niksa. Ja sam 2016. gledao Bruklin - Milvoki za otprilike 30ak dolara, sedišta otprilike kao prelaz nivo 200 na 400 kad bi se gledalo u bg areni. U to vreme nije bilo slobodnih mesta u MSG (početak sezone) a cena za gornji golubarnik je bila blizu 100 dolara.

45 minutes ago, 189- said:

watson nije pretnja po kos ni ako je sam u hali. jokicu i murrayu bi bilo jos teze da urade bilo sta ako vec odbrana ne mora da brani jos jednog igraca. samo ce se skupiti i ako treba i utrojiti jokica i denver moze da se slika.

pa ne bas, zapravo je medju efikasnijim igracima

i meni to na oko ne deluje tako, ali jbg, tako je

u svakom slucaju efikasniji od ovakvog mpj

odbrana i jos vaznije energija, koja se jbg prenosi i na ekipu neuporediva

"vertikalno" bez sumnje prvi defanzivac denvera

opet, a nije ni to nevazno, takva promena u odbrani menja i napad, najdirektnije tranziciju

Nereseno na poluvremenu. Odvojili se NYK ali se Boston vratio na krilima White-a i Brown-a.

white jos jednom pokazuje da moze biti druga opcija ozbiljne PO ekipe

iskustvo iz ove serije nas uci da ce verovatno niksi ovo prelomiti u drugom poluvremenu, ali zaista ne vidim da je ovaj boston bez tatuma ekipa koja nema sta traziti u PO

@Midžeta

euforija je cudo D

oni sebe ako vec ne vide kao sigurne sampione, a ono u finalu bez izuzetka

Letonac je skroz nedorastao ovoj seriji.

on bukvalno ne postoji, uzasan je

da im nije stogodisnjeg horforda da to krpi bilo bi bas gadno

a i koji ce im kurac porzingis, kad je tu kornet hihi

Greh je to reći dok je Kornet Man of the match.

Al Horford je carina velika.

Dobija Boston ovo veceras. A onda ko moze da se kladi da Niksi nece implodirati pod pritiskom ocekivanja njihove fanbase.

Btw, KAT nikada nece nauciti da kontrolise licne greske.

bas ga muci to u ovom PO

lepih +15 za boston, deluje da imaju igru da zavrse ovo, posebno sto su niksi optereceni faulovima

white i kornet odlicni, svaki u svojoj roli

ali porzingis koji na +22 svoje ekipe ima +/- -12

treba i to umeti