Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

1 hour ago, Venom said:

Ni Minesota nije plakala prošle godine, nego su pobedili 6 i 7 i prošli dalje.

Imaju još jednu kod kuće makar, ako su bolji proći će, ako nisu neće, kraj priče. Solidna sezona u kojoj im je onda glave došla kratka klupa, gomila sitnih povreda i kikseva i jedna generalna disfunkcija. Naredne godine nek ubodu nekog na draftu, možda dovedu nekog FA i to je to. Čemu tolika kuknjava.

Realno imaju prostora za par veterana a la Džastin Holidej, koji nije nešto, ali barem ne pravi nepotrebne faulove i šutira trojke 38-39%.

Dosta zavisi od toga hoće li Šarić sam otići, možda i taj Holms bude ok. Ukopao ih je But sa garantovanim ruki ugovorima. Mislim da Stroter ima timsku opciju sledeće sezone, Vlatku ističe ugovor.

• Replies 6k
  • Views 289k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

1 hour ago, Venom said:

Ni Minesota nije plakala prošle godine, nego su pobedili 6 i 7 i prošli dalje.

Imaju još jednu kod kuće makar, ako su bolji proći će, ako nisu neće, kraj priče. Solidna sezona u kojoj im je onda glave došla kratka klupa, gomila sitnih povreda i kikseva i jedna generalna disfunkcija. Naredne godine nek ubodu nekog na draftu, možda dovedu nekog FA i to je to. Čemu tolika kuknjava.

Sve tačno, samo je problem što je ovo druga godina za redom da ih ista boljka košta ispadanja u PO, a priča je ispričana već sto puta - nemaju manevarskog prostora koji bi im omogućio da trejdom izađu kao bolja ekipa nego što su sad. I opet su na putu da izgube člana startne petorke pošto Braun ima ugovor još sledeću sezonu.

Boston je u sličnoj situaciji, ne ostaje im puno opcija osim da guraju ovako dok Prozingis/MPJ ne ispucaju svoj ugovor.

Zajeb je bio što su dali ovaj mamutski ugovor Jamalu. Dobar je on i važan igrač, ali ničim nije zaslužio te pare. Da je dobio 10 miliona manje po sezoni imali bi prostora, sad je to im je što im je. Ako sam dobro shvatio to je odluka bila vlasnika što je ok. Njegove pare.

I naravno Zeke, ali to je bilo jasno od starta. Daješ pare čoveku kojeg trener neće da ubaci u igru, koji umobolan potez.

Ste videli da je neki igrač cinkario svadju iz svlačionice izmedju Vestbruka i Gordona ESPNu? Gordon nije hteo da priča o utakmici nego o tome.

Bilo bi prejako ako je Zeke D

Edited by Amos

Objašnjeno je za Džamala lepo, čovek je playmaker za sebe i Jokića, čovek ne razigrava ekipu.

Nije ni čudo što svi sve promaše kada dođe do njih lopta isključivo kada ovaj ne zna šta će sa njom ili ga dobro zatvore. I Game 4 je isto bila situacija da je MPJ sa tri poena dobio loptu kada je bio najbitniji napad na utakmici (spominjao sam to već), a da nije dao loptu Jokiću na postu, jutros isto MPJ ispaljuje posle 2 poena na celoj utakmici 2 najbitnija poseda koje su šanse uopšte da je da... Jebem ti i Jokića kad ne ode da uzme tu loptu i kaže daj ovamo tati loptu i mrš svi po ćoškovima već gleda kako mu sezonu prosipaju idioti oko njega.

Igraju sa šest igrača čitav PO. Ostale PO ekipe barem mogu osmoricu da cede. Ugovori su im tek poseban krug pakla, samo Jokić, Gordon, Braun i Vestbruk nisu iz te priče.

Madar - Braun - Melo - Gordon - Jokić