Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, pbg12345 said:

a da igra sa 4 all nba igraca, osvojio bi mozda i vise od toga

donekle razumem, ali stvarno se otislo u krajnost sa ovim nagets menazdmentom u svakom drugom postu

Hteo sam da kažem kako bi to izgledalo da je kroz karijeru igrao sa nekim kao što je bio Ras nekad/večeras. Mislim, smara da, ali je činjenica da nikada nije imao jednu takvu zverinu pored sebe ili nekog prefinjenijeg ali podjednako ubitačnog all-star igrača. 

• +1 1
Posted

Ali kolko se Fila raspada, leptijbm, očekivao sam da budu drugi favoriti za Istok, a oni na 1:6. I oni i Baksi.

Klipersi gule za sve pare, Norman Pauel bi bio prvi kandidat za MiP da nema 30 godina, nekako mi se čini da ta nagrada uvek odlazi nekim klinjama.

Ras je ćaća.

Posted

ali to je vise izuzetak nego pravilo

da mvp lige ima pored sebe jos dva all star igraca

istina u ovoj eri (ili mozda sad vec "onoj" eri) supertimova to je bilo cesce

ali opet nije realno to ocekivati u denveru (da ne ponavljam zasto, svima je jasno)

ja nisam siguran ni da li bih to zeleo, uvek sam prezirao supertimove

na stranu sto vec smara ta konstanta prica o sastavu denvera ( i ja sam sam deo toga), jos vise mi smeta taj nas nauceni pogled na sve oko nas

umesto da se bude odusevljen cinjenicom kakav je jokic igrac, da je uzeo titulu kao prvi igrac, sav naglasak je na tome sto (verovatno) nece uzeti tri ili vise titula

i drugo, uzivajmo dok traje

receno je sve o menadzmentu denvera jednom, dvaput, triput, pet puta, ocemo li sad do kraja sezone posle svake utakmice samo o tome pisati?

Posted
4 minutes ago, goofs said:

Ali kolko se Fila raspada, leptijbm, očekivao sam da budu drugi favoriti za Istok, a oni na 1:6. I oni i Baksi.

Klipersi gule za sve pare, Norman Pauel bi bio prvi kandidat za MiP da nema 30 godina, nekako mi se čini da ta nagrada uvek odlazi nekim klinjama.

Ras je ćaća.

jeste dobar kandidat, al nije jedini

ja bas neko vece razmislajm kako bi badi sigurno uzeo to da nije mator konj :D 

generalno, ove sezone ima nekoliko igraca koji odlicno odradjuju tu ulogu iz drugog plana

• +1 1
Posted
6 minutes ago, pbg12345 said:

umesto da se bude odusevljen cinjenicom kakav je jokic igrac, da je uzeo titulu kao prvi igrac, sav naglasak je na tome sto (verovatno) nece uzeti tri ili vise titula

i drugo, uzivajmo dok traje

Ja lično to oduševljenje iskazujem time što ustajem u 3 ujutru da ga gledam, evo trenutno doslovno ne znam gde sam koliko mi se spava :D Tako da, iskreno uživam jer znam da neće zauvek (ili on ili ja). 

• +1 4
  • Wub 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

To kako Denver gradi oko Jokića je neizbežna tema na svakom NBA punktu. Nije da mi tu nešto posebno talasamo.

• +1 2
Posted
17 minutes ago, kralj said:

To kako Denver gradi oko Jokića je neizbežna tema na svakom NBA punktu. Nije da mi tu nešto posebno talasamo.

A i da talasamo normalno je jer imamo čoveka koji je najbolji igrač sveta i to ubedljivo. 

Takvo nešto će se desiti ponovo za nekih 150 godina.

• +1 2
Posted

Meni to najvise otvara pitanje o kosarkasima poput Seka.

Ispada svetogrdje ako ga neko ne stavi u top 10 ikada, a ovako se otvara drugaciji pogled na sve.

On ne da je imao pored sebe Ol star igraca, kog Jokic nikad nije imao, nego je taj igrac bio Kobi faking Brajant.

Jeste Sek bio dominantan i nezaustavljiv i sve to, ali to pod jedan uopste nije drugo trajalo, pod dva, cemu bi uopste to sve sluzilo bez prstenja?

Da li bi on doveo u prajmu neku ekipu bez Ol star igraca do titule? Ne bih rekao.

Koja je i postoji li uopste onda neka razlika izmedju njega i kolege mu Barklija? Je li Jokic bolji od Seka samo je O'Nil imao pomoc?

A onda se sa druge strane otvara jedna sasvim druga perspektiva, da li bi Jokic bio ovaj Jokic da mu se kao Seku posle par sezona prikljucio Brajant? Da li bi bio ovaj igrac koji je sad i nametnuo dominaciju ili bi se povukao i bio neki Pau Gasol? Da li bi Jokic uopste individualno profitirao od Ol starova u svom timu? Ok, uzeo bi vise prstenja, ali moguce da to ne bi onda bili smatrani kao njegovi, ne bi on bio FMVP... Mozda bi bio samo Robert Ori na steroidima. Mozda mu ovo sve doprinosi vise ovako i samo ovako bi bio 3... puta MVP i 1... put FMVP?

Vrlo cudnovato...

Posted

neizbezna, ali ne i jedina

pogotovo kako se sezona zahuktava

i kad sam vec tu, razmisljam jutros, kakva god bila ova ekipa, uz sve poznate nedostatke, ovo je neuporedivo sa onim sto je jokic vukao do drugog kruga i ciscenja od sansa

iz te ekipe od 10 igraca koji su igrali taj PO pored jokica u ligi su MPJ i gordon i moris koji nema gotovo nikakvu ulogu u ovogodisnjim sansima

druga napadacka opcija jebeni vil barton

e to je bila ekipa da se svako vece pitas "jel jebeno moguce da ne mogu bolje od ovoga uz sve okolnosti"

kako god, pisace i dalje svako o cemu zeli

Posted
27 minutes ago, Mil@n said:

A i da talasamo normalno je jer imamo čoveka koji je najbolji igrač sveta i to ubedljivo. 

Takvo nešto će se desiti ponovo za nekih 150 godina.

zavisi kako se uzme... i gde ljudi postavljaju svoje granice

Posted

Russ tip lika koji ce u pobedi imati 29/6/6 uz 67% suta, ali -14 sa njim u igri? kako bre jebote

A na debelom i dalje toliko faulova propuste da sviraju

Posted
15 minutes ago, spaceploitator said:

A na debelom i dalje toliko faulova propuste da sviraju

Ovo mi je i dalje najveća misterija. Mlate ga ko vola u kupusu, masu očiglednih faulova mu ne sviraju. Ove sezone još i dođe nekako do slobodnih bacanja, ali neuporedivo manje od primadona kojima sviraju ako ih neko popreko pogleda.

• +1 1
Posted

inace, jokic je u ovom trenutku prvi skakac, asistent i 4 strelac lige

Posted
1 minute ago, pbg12345 said:

da, nikad niko nije bio prvi skakac i asistent u istom trenutku. 

a jos cetvrti strelac, u prvih deset po zbiru ukradenih i blokada, 6i po deflections...jebote. sa pipenom bi imao 128 prstenja

• +1 1
  • Haha 2
Posted
25 minutes ago, pbg12345 said:

stat padder, cita se stat peder

• +1 1
  • Wub 1
  • Haha 1