Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

&

• Replies 5.9k
  • Views 284.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Ja ozbiljno pitam, kako to igrac ispada? Jel Dzordan negde ispada zbog sezona u Vizardsima? Valjda se gleda sta si postigao.

Jel to znaci ako Djokovic odluci da igra do 60. godine i blamira se i ispada u prvom kolu, da mu se oduzima sve sto je postigao malo po malo i onda nece biti GOAT vise?

Jokic moze biti tamo gde je i bio, ne vidim sto bi pao, ako nije napredovao. Eventualno ga moze neko prestici.

Pa ne znam, pisali smo x puta da mozda treba sacekati kraj karijere da se vidi sta gde kako zasto a ovde se previse lako baca u top 10-15 igrac koji u plejofu ima titulu (znamo svi kakvu), finale zapada i ostalo uglavnom lagana ispadanja pa mi se ucinilo da se malo preteruje. I naravno da sa svakim neuspehom pada na toj nekoj zamisljenoj listi koju je dosta tesko utvrditi zbog razlike u svakoj eri.

4 hours ago, bios said:

A juče je npr bio bizaran trenutak kad je usao u reket, odgurnuo laktom mislim Jokića i onda odskočio u stranu i pogodio. Ali jbg to je SGA i izgleda atraktivno sa tim njegovim super fleksibilnim zglobovima i ne svira se ništa.hihi

ne da se ne svira nista nego su se svirala dva faula Jokicu. oba puta napadac inicira kontakt direktnim kretanjem u pravcu odbrambenog igraca, a onda se odbija kao da je bomba pala. taj momenat je problematican, nije kao da (u 90% situacija) sga ne moze da obidje ili uz manji kontakt probije jokica - naravno da moze, sa onako dobrim i niskim driblingom, 7ft rasponom ruku i promenama brzine i pravca, lagano to da uradi. ali on ni ne pokusava da ga pobedi driblingom jer je skontao da liga nagradjuje i kad se frontalno, direktno zabijes u odbrambenog. ispada da imas dva ishoda, ili preterano odgurivanje (koje je kad smo svi mi trenirali bilo faul napadaca) ili pala-bomba-flop. ako se tako sudi pa prakticno je nemoguce cuvati iole pametnije i vestije bekove

Dallas uze prvog pika, tj Kupera

Edited by ducca

LOL, pa ovo je nerealno jbt...

Edited by 1n54jd3r

Silver ide dobro utabanim Sternovim stazama

Edited by 1n54jd3r

The Mavericks land the No. 1 overall pick with 1.8% odds 🤡

odbrane na boston njujork su smejurija u odnosu na zapad

Uh ovo ne izgleda dobro, izgleda kao da su u prethodnoj situaciji otišli ligamenti. Veliko sranje iako navijam za njucu trenutno.

Povredi se Tejtum jbg

Just now, ToniAdams said:

Uh ovo ne izgleda dobro, izgleda kao da su u prethodnoj situaciji otišli ligamenti. Veliko sranje iako navijam za njucu trenutno.

Jeste, kao da je pre kontakta posrnuo

Masiv rispekt, tjekom sezone su na momente delovali kao partizan a sad su na korak od izbacivanja ovih robota bez duše

kaminga razbija minesotu