15 hours ago15 hr Ja ozbiljno pitam, kako to igrac ispada? Jel Dzordan negde ispada zbog sezona u Vizardsima? Valjda se gleda sta si postigao.Jel to znaci ako Djokovic odluci da igra do 60. godine i blamira se i ispada u prvom kolu, da mu se oduzima sve sto je postigao malo po malo i onda nece biti GOAT vise?Jokic moze biti tamo gde je i bio, ne vidim sto bi pao, ako nije napredovao. Eventualno ga moze neko prestici.
15 hours ago15 hr Pa ne znam, pisali smo x puta da mozda treba sacekati kraj karijere da se vidi sta gde kako zasto a ovde se previse lako baca u top 10-15 igrac koji u plejofu ima titulu (znamo svi kakvu), finale zapada i ostalo uglavnom lagana ispadanja pa mi se ucinilo da se malo preteruje. I naravno da sa svakim neuspehom pada na toj nekoj zamisljenoj listi koju je dosta tesko utvrditi zbog razlike u svakoj eri.
15 hours ago15 hr A evo ga Mic Robinson u basket izdanjuhttps://www.instagram.com/reel/DJj6pCXCwHI/?igsh=MWxzcmhwYXp2NTcycA==
15 hours ago15 hr 4 hours ago, bios said:A juče je npr bio bizaran trenutak kad je usao u reket, odgurnuo laktom mislim Jokića i onda odskočio u stranu i pogodio. Ali jbg to je SGA i izgleda atraktivno sa tim njegovim super fleksibilnim zglobovima i ne svira se ništa.ne da se ne svira nista nego su se svirala dva faula Jokicu. oba puta napadac inicira kontakt direktnim kretanjem u pravcu odbrambenog igraca, a onda se odbija kao da je bomba pala. taj momenat je problematican, nije kao da (u 90% situacija) sga ne moze da obidje ili uz manji kontakt probije jokica - naravno da moze, sa onako dobrim i niskim driblingom, 7ft rasponom ruku i promenama brzine i pravca, lagano to da uradi. ali on ni ne pokusava da ga pobedi driblingom jer je skontao da liga nagradjuje i kad se frontalno, direktno zabijes u odbrambenog. ispada da imas dva ishoda, ili preterano odgurivanje (koje je kad smo svi mi trenirali bilo faul napadaca) ili pala-bomba-flop. ako se tako sudi pa prakticno je nemoguce cuvati iole pametnije i vestije bekove
9 hours ago9 hr Uh ovo ne izgleda dobro, izgleda kao da su u prethodnoj situaciji otišli ligamenti. Veliko sranje iako navijam za njucu trenutno.
9 hours ago9 hr Just now, ToniAdams said:Uh ovo ne izgleda dobro, izgleda kao da su u prethodnoj situaciji otišli ligamenti. Veliko sranje iako navijam za njucu trenutno.Jeste, kao da je pre kontakta posrnuo
9 hours ago9 hr Masiv rispekt, tjekom sezone su na momente delovali kao partizan a sad su na korak od izbacivanja ovih robota bez duše