Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Najjednostavnija fora. Nagetsi su imali 30 otvorenih šuteva u prvoj četvrtini i ništa nisu pogodili i onda je OKC skupio oko Jokića koji je jedini mogao povući u takvim tekmama. U 4/4 OKC je promenio napad na denverovu odbranu a Denver nije ništa menjao što je trenerova greška.

• Replies 5.8k
  • Views 281.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

6 hours ago, bios said:

Nije SGA kriv što mu se dopušta ono pecanje faulova nego liga.

Naravno da je on kriv, od njega sve počinje. To odbijanje po metar od svega i svačega je patetično i jadno pogotovu ako si "mvp" i jedan od najboljih igrača lige što on jeste.

Rešiće se, do sada je po pravilu NBA takve zloupotrebe brzo rešavao preporukama sudijama da ubuduće takve stvari sviraju.

Ja se iskreno nadam posto bas postaje groteskno i negledljivo. Hakovanje igre kao i ono Hardenovo.

1 hour ago, Mil@n said:

Naravno da je on kriv, od njega sve počinje. To odbijanje po metar od svega i svačega je patetično i jadno pogotovu ako si "mvp" i jedan od najboljih igrača lige što on jeste.

Da uradi pet puta i pet puta mu ne sviraju nista ili faul u napadu, sta bi bilo sesti put?

19 minutes ago, Hele said:

Da uradi pet puta i pet puta mu ne sviraju nista ili faul u napadu, sta bi bilo sesti put?

Ne znam šta bi bilo ali on je već pet puta ispao jajara do tada...

8 hours ago, bios said:

Nije SGA kriv što mu se dopušta ono pecanje faulova nego liga

Nije kriv za to ali je svakako nevidjeni grifter i kalkulator. Kao i Harden i drugi, jebeš igrača koji ne gleda kako da da koš nego šatro igra neki 13D-šah da bi navukao čuvara na faul. Msm ladno u prošloj tekmi u napadu za pobedu (?!) nije ni imao neku nameru da poentira nego kalkuliše kako da se očeše o Brauna pod pravim uglom da bi izvukao dva bacanja. Generalno to hakovanje igre odiše tako luzerskim stavom da nije čudo da su rejtinzi lige u opadanju. Da ljudi hoće da gledaju šah gledali bi šah.

A generalno to može da mi se primeni i na druge likove u OKC tipa one Daigneaultove forice kada hakuje vreme da Jokić ne bi dobio odmah loptu da izvede aut. Pa jebote umesto toga nauči igrače da trče odma nazad kad ste već takva svemirska odbrana? Na to dodaš fan base koji nekako uspeva da bude iritantniji čak i od onog lejkersa i dobiješ neprijatan koktel, sav od zumerske nabeđenosti i bedastoće satkan

44 minutes ago, spaceploitator said:

sav od zumerske nabeđenosti i bedastoće satkan

lolol

5 hours ago, Hele said:

Šta znam, mislim da žena ima 57 godina i popriličan je raspad za te godine, poznajem gospođe koje se mnogo bolje drže. To danas i nisu neke godine, a ona baš odaje gilf vajb.

Како год окренеш ценим да је млади Кристијан био веома популаран у школи и да је имао гомилу другара