12 hours ago12 hr Pa silovao je Sej opet na kraju i izmasio sve ali su imali solidnu zalihu i konacno nisu zasraliJa sam kroz seriju prizivao zabranu sutiranja Dortu a trener je smislio nesto genijalno i kasnije ga uopste nije ubacivao u igru, dovoljno za lagani preokret
12 hours ago12 hr Ja ovaj denver uopste ne razumem, imas jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, igraca na planeti i ti mu obezbedis jednog odlicnog igraca, jednog odlicnog igraca uloge i par igraca za koje treba u pasulj da gledas dal ce nesto odigrati i to ti je cela ekipa, posto na klupi imas drvored ciste bukovine.Ovu utakmicu su igrali bukvalno sa 6 igraca, od kojih je pola sluzilo da budu na broju.Ne vidim poentu, na kraju ce jednostavno lipsati.
12 hours ago12 hr Just now, Drako said:posto na klupi imas drvored ciste bukovine.Sad će da dođe drug pbg da ti objasni da Denver ima do jaja klupu. MPJ bratina koji za 35 minuta daje 3 poena za 36 miliona po sezoni. Je-bo-te.
12 hours ago12 hr 33 minutes ago, Mil@n said:Sad će da dođe drug pbg da ti objasni da Denver ima do jaja klupu.MPJ bratina koji za 35 minuta daje 3 poena za 36 miliona po sezoni. Je-bo-te.Da ne budemo nepravedni, vidi se da dečko igra povređen, što i ovu kratku rotaciju čini još kraćom. Uz to odbrana OKC te tera da rudariš za svaki koš, baš je pao Denver u zadnjoj posle odlične treće. Jbg ovima sa klupe ulazi Karuzo koji igra u oba pravca i Valas i Vigins su ispogadjali za preokret na pocetku cetvrte. Teško će biti da Denver izrudari još jednu, a dve bi bile pravo čudo.
12 hours ago12 hr 1 minute ago, Djolle said:Da ne budemo nepravedni, vidi se da dečko igra povređen, što i ovu kratku rotaciju čini još kraćom. Uz to odbrana OKC te tera da rudariš za svaki koš, baš je pao Denver u zadnjoj posle odlične treće. Jbg ovima sa klupe ulazi Karuzo koji igra u oba pravca i Valas i Vigins su ispogadjali za preokret na pocetku cetvrte. Teško će biti da Denver izrudari još jednu, a dve bi bile pravo čudo.Uopšte se ne sladim, žao mi je dečka, voleo bih da proigra. Takođe, taj povređeni dečko je dao 20+ poena pre tipa nekoliko dana i igrao je u završnici jedne od najvažnijih utakmica sezone, doduše sada je svaka sledeća najvažnija utakmica u toku sezone. Kapiram da su u klubu popričali sa njim i da ako igra znači da može da igra i da doprinese. Ali njegov problem je ono što sam uvek govorio. Ako ne ide šut on dečko ništa drugo ne zna. Spor, dribling ne koristi, nema apsolutno nikakvu kreaciju niti igru 1on1, naprotiv, izgleda tromo, kontrole lopta užasna ako i kad se usudi da spusti dribling. Po koji back door, otpadak i kada se sve to potrefi on će da da 25 poena pa će narednu dati 8 i tako u beskraj. No to nije moj problem već onog ko mu je dao 36 miliona.
12 hours ago12 hr Jbg, ode serija. Mogli su dobiti ovo - a onda bi dobili i seriju -uprkos sudijama, uprkos povremeno negledljivo pasivnom Jokicu, uprkos glupostima, uprkos bacanjima. Al ne mozes na sve to jos i protiv svog FO, bolno je falio doprinos sa klupe
9 hours ago9 hr 3 hours ago, Drako said:Ja ovaj denver uopste ne razumem, imas jednog od najboljih, ako ne i najboljeg, igraca na planeti i ti mu obezbedis jednog odlicnog igraca, jednog odlicnog igraca uloge i par igraca za koje treba u pasulj da gledas dal ce nesto odigrati i to ti je cela ekipa, posto na klupi imas drvored ciste bukovine.Ovu utakmicu su igrali bukvalno sa 6 igraca, od kojih je pola sluzilo da budu na broju.Ne vidim poentu, na kraju ce jednostavno lipsati.Jokic nije ni u top 15 igraca u ovom plej ofu i on ce biti najveci krivac svoje ekipe kada ispadnu u drugoj rundi. Ono sto on igra sada je igra na nekom amaterskom nivou. Covek ne moze da postigne kos ledjima bez obzira ko ga cuvao, plej,bek,krilni centar,centar. On je na zalost provaljen igrac. Edited 9 hours ago9 hr by Micko8
9 hours ago9 hr 1 hour ago, spaceploitator said:kolko gubimo veceras? Kako koliko, pa 30+ razlike 3 hours ago, reg said:OKC je porasla za ove dve tekme koliko nije za celu sezonu. Manje silovanja SGA, preokrenuše šutevima iz izgrađenih napada.A jbg jeste, gde će drugo da se izdignu na nivo iznad nego u seriji protiv bivših šampiona. Meni inače nije jasan hejt prema Oklahomi. Nije SGA kriv što mu se dopušta ono pecanje faulova nego liga. Ali ostatak ekipe je poprilično kul (Dort excluded), posebno oba Vilijamsa i Karuzo.Ali tek je 2:2, može još svašta tu da bude. Jesu OKC zeleni, ali ako se iskobeljaju protiv Denvera i Minesote ima da počiste finale. Blago vama inače. Jedva nekako ispratih tekmu uz klince koji skaču po glavi nedeljom popodne
6 hours ago6 hr 2 hours ago, bios said:Jesu OKC zeleni, ali ako se iskobeljaju protiv Denvera i Minesote ima da počiste finale.ja nisam nesto impresioniran oklahomom; nezgodni su, duboki, biju i rukama i nogama ali mislim da i celticsi i knicksi imaju odlican matchup za njih, dok ova indijana, sta reci nakon onog stejtmenta sinoc? mada nisam videla i nemogu da komentarisem
4 hours ago4 hr Izgubiš prošle godine jer si crkao od umora, a ove godine se pojaviš sa još kraćom rotacijom. Nije sportski da prodješ sa tom količinom neozbiljnosti.
4 hours ago4 hr 43 minutes ago, MiddleClass said:Koga biste prije u ekipi... Vestbruka ili Karuza?racio kaže caruso ali srce kaže wbrook. što kaže drugar, da sam u nba ligi, družio bih se sa russellom
4 hours ago4 hr ..e da, uz napomenu da nisam nikakav fan denvera iz snsa, želeo bih da napomenem kako se SGA dopušta veoma često tokom tekme da pravi separaciju dok izolira, tako što rutinski i solidno snažno & očigledno (jer nije baš neki rmpalija) odgurne svog čuvara na završnom driblingu i kao hop-odraz-koš.ne sviđa mi se oklahoma, puno je tu nekog hajpa na silu, iako su solidno zajebani da se igra protiv njih.
4 hours ago4 hr 8 hours ago, Mil@n said:Sve što nam ostaje je...Šta znam, mislim da žena ima 57 godina i popriličan je raspad za te godine, poznajem gospođe koje se mnogo bolje drže. To danas i nisu neke godine, a ona baš odaje gilf vajb.
3 hours ago3 hr 57 nisu neke godine LOL. OKC je bolja ekipa, Nuggetsi su dobili dve tesne tekme i imali šansu ovde, ali nije realno da se dobiju sve tesne utakmice osim ako se druga ekipa ne raspadne. Što se ovde nije desilo i respect na tome. Šanse Nuggetsima još ostaju, ali morali bi da dobiju narednu.