Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Oba faula koji su svirali jokicu su sranje

• Replies 5.8k
  • Views 281.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Ovo nije bio faul Jokica nad SGA, trebalo je samo da priznaju kos bez dodatnog bacanja

I jako nervira shoulder bump sto radi Sej, prevelika prednost se pravi time a nesportski je potez totalno

Adelman je imao osnov da trazi čelendž u obe situacije kod faulova, ne znam što je pasivan

Shej za svaki mrki pogled dobije faul nabijem ih.

Just now, precog said:

Oba faula koji su svirali jokicu su sranje

Jokić ima suđenje kao igrač druge runde drfta uzet sa pozicije 40+... U ruki sezoni...

Just now, Zli Gli said:

Ovo nije bio faul Jokica nad SGA, trebalo je samo da priznaju kos bez dodatnog bacanja

I jako nervira shoulder bump sto radi Sej, prevelika prednost se pravi time a nesportski je potez totalno

Da ostane negde zabelezeno da se pojavio 1 zlijev post sa kojim se slazem od reci do reci...e sad sam sve video...

1 minute ago, Zli Gli said:

Tzv separacija, serem mu se u istu...
edit: Valjda treba igrač odbrane da flopuje i padne svaki put posle tog kontakta, flop se nagrađuje

Edited by Djolle

1 minute ago, Zli Gli said:

To je čist faul u napadu, svaki, ali svaki put... Inicira kontakt, kojim dobija prednost... Jbg, nekom je plao na pamet da od SGA pravi zvezdu i puštaju mu, kao što su puštali LBJu korake, na primer....

Bogovi kosarke sve prate...setimo se samo Hardenovog prokletstva...nece igrac kome je primarni instinkt da uzvuce faul nikada nista osvojiti

Ispod radara mi prodje da je Russ sutirao 1 od 8 iz igre...

Samo da konstatujemo, da je debeli uprkos očajnoj igri najbolji strelac (sa CB) svoje ekipe... fantom isuse

Just now, 1n54jd3r said:

Ispod radara mi prodje da je Russ sutirao 1 od 8 iz igre...

Ono iz kontre na valjda -5 kad je imao pas za Jokića u reketu... Dobru energiju ima Ras, al od nekog veterana očekuješ makar malo bolje odluke....

Edited by Djolle

debeli i džamal najgori na terenu, s tim što se debeli izvadio u poslednjem minutu poluvremena, a džamal samo sranja pravi

Pali se mašina

Holmgren vuce kontru 😂