Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Kazem da smaras, a onda me napadanu jer to kazem, a ti i sam priznajes da smaras/trolujes.

Nageci su glavna zanimacija, pomiri se. Da nema njih i debelog radikala, ova tema bi imala 3 strane.

Tako ti je, kako ti je, imas i gomilu drugih mesta.

• +1 1
Posted
15 minutes ago, Zli Gli said:

Ne bi bilo lose da se otvore posebne teme, glavna za Nagetse i jedna manja za ostatak NBA, to bi bilo do jaja. Sta ti kazes, Hele?

Tema za ostatak lige neće imati pet postova. Ne brani ni sad niko da se piše o Pistonsima ili Pejsersima ili Roketsima itd.

• +1 3
Posted (edited)

Onda nista, trpite me ovde do daljneg a moram i ja vas iako bas pojacano smarate jbg

Ove sezone imamo smirenog Moranta, suterski raspad Doncica, los start File i Milvokija, Klivlend i Oklahomu bez poraza, Seltikse koji ocekivano gaze i Finiks i GS iznad ocekivanja + mnogo lepih poteza svako vece a obican covek ovde mora da trpi mentalno izivljavanje sacice navijaca jedne nebitne fransize, dakle 1 uzas

Edited by Zli Gli
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
35 minutes ago, Zli Gli said:

Mozda ti stajes ali ja sam tek poceo.

The Shining GIF

• Haha 1
Posted
30 minutes ago, Zli Gli said:

Onda nista, trpite me ovde do daljneg a moram i ja vas iako bas pojacano smarate 

a zasto Ti ne napises nesto o smirenom morantu & raspadu doncica & necem trecem?

furas 2ipo agende kroz sve basketaske teme a onda ti jos i smeta sadrzaj koji citas.

uzmi napisi nesto sto ti nedostaje, ujedno iznenadi ( :

• +1 3
Posted

I to malo sto ja ili neko drugi napisemo bude progutano od strane fanova Nagetsa, Zik Nnadzijev ugovor koji ih takodje kolje i penzioner Diandre Dzordan i svasta. Jos fali da krenu da kace Jokiceve super kul sale za decu do 9 godina kao ove domace instagram stranice i zakucan je i poslednji ekser u ovu temu.

Evo ja cu prvi:

https://www.instagram.com/reel/DB_myGooKSb/?igsh=NDdqMGE2MDNvbTRw

Posted
7 minutes ago, kralj said:

Ajte, ljudi, mante se ćorava posla. Zašto uopšte i čitate tuđe postove? Forum je daleko lekovitiji ako se čitaju isključivo vlastiti uz pojačano divljenje.

GOAT post 

• +1 1
Posted (edited)

el moz' se i lajkuje svoj pos' ?

ebit: ne moz' :( prob'o

Edited by Have_Fun
  • Tužno 1
Posted

AG out multiple weeks.

Debeli otprilike treba da nazove Bootha i kaze mu da ce malko sada da propusta tekme, a on moze sam da igra sa ekipom koju mu je doveo... Nuggetsi ako na pola sezone budu imali 20 pobeda ima nogom u dupe da se lupaju

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted
6 hours ago, Amos said:

Da me neko nešto pita odmorio bih Jokića večeras. Već im igra 40 minuta po utakmici, a mrka kapa da će pobediti. Pusti Meloune Najija da vedžba malo. 

Mislim da bi dobro došlo mlađima da provedu više vremena na terenu sa Jokićem, kao protiv Toronta. Jeste za čupanje kose, ali svakom od njih znači to iskustvo, posebno ako se neko ustali u rotaciji.

6 hours ago, Zli Gli said:

Mozda ti stajes ali ja sam tek poceo.

Mene licno vredjaju visegodisnji hvalospevi ekipi koja je osvojila jednu titulu tako sto im se poklopilo na srecu, sa mnogo povreda i raspada konkurencije, plus nevidjeno smara sto se na opstoj NBA temi pise 98% o Nagetsima, detaljno o svakoj partiji Kristijana Brauna i Pejtona fakin Votsona,  sto se kuka na zlu sudbinu i odlazak KCP-a i kako Vestbruk nije onaj stari itd itd + s vremena na vreme o raspadu Mareja i Empidzejovom ugovoru. Zamisli koliko to tek smara svakodnevno kad u meni izaziva zelju da trolujem a generalno zaista nisam taj tip.

Ne bi bilo lose da se otvore posebne teme, glavna za Nagetse i jedna manja za ostatak NBA, to bi bilo do jaja. Sta ti kazes, Hele?

Vau, koliko su sreće imali, osim one dve sezone pre uzete titule kada nisu. I još neko piše o njima na opštoj NBA temi, strašno.

Niko ti ne brani da otvoriš posebnu Non Denver NBA temu, ne treba ti dozvola moderacije.

• +1 2
  • Haha 1
  • Tužno 1
Posted

Mislio sam da će Risašer biti najgori prvi pik od Beneta, igra u transu, sve postrojava.

• +1 2
Posted

niko ne sme da gleda, a ?:D

• Haha 2