Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Bore se Niksi, ali Boston krenuo da ubada svoje prangijanje. Silver verovatno zeli da Boston dobije veceras, pa se i sudije "autocenzurisu" u tom smeru.

• Replies 5.8k
  • Views 281.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Ahahaha, ova slobodna Robinsona su smehotres...

Najdosadnije gaženje ikad

Bostonu ne mozes nista kada ovako ubadaju trojke. Sve i da imas neke visoke procente protiv njih, dzaba ako ne uzimas toliko suteva za tri kao oni.

White igra nestvarno

"Sumnjivo" dodavanje. Daj bre

PO Jimmy je ziv. Egal na kraju prve.

a tu je i kaminga D

Ko god bude isao na pobednika ove serije, prolazi i u veliko finale.

1 minute ago, 1n54jd3r said:

Ko god bude isao na pobednika ove serije, prolazi i u veliko finale.

ako denver i sota prodju ja bi novce stavio na vukove.

Warriorsi nemaju nikakvu posebnu prednost u odnosu na Nuggetse. Ne bi bili bez šansi, ali oni su matora ekipa sa kratkom klupom. Wolvesi imaju prednosti, slične kao i OKC - mogu da tuku Jokića i drže utakmicu defanzivno pod kontrolom. Jedna razlika je da su prošle godine namerno puštali Gordona da šutira - kaznio ih je tu i tamo kad su se vratili posle 0-2, ali ove godine ga neće puštati tako lako.

OKC je i dalje favorit, za sad očekujem OKC u 7. Denver može da dobije u 6, za to bi morali danas da uzmu.

3 hours ago, banecare1 said:

ako denver i sota prodju ja bi novce stavio na vukove.

ali da li bi kucju feat okucjnica??

Mislim da bi vukove pocepali ko krme masan dzak. No, prvo da se resi ova grmljavina.

slabo je poznato da je oliver mandic napisao pesmu sve je propalo, izgubilo sjaaj, juce dok je gledao celtics@knicks