Saturday at 20:111 day Bore se Niksi, ali Boston krenuo da ubada svoje prangijanje. Silver verovatno zeli da Boston dobije veceras, pa se i sudije "autocenzurisu" u tom smeru.
Saturday at 20:461 day Bostonu ne mozes nista kada ovako ubadaju trojke. Sve i da imas neke visoke procente protiv njih, dzaba ako ne uzimas toliko suteva za tri kao oni.
Yesterday at 02:411 day 1 minute ago, 1n54jd3r said:Ko god bude isao na pobednika ove serije, prolazi i u veliko finale.ako denver i sota prodju ja bi novce stavio na vukove.
Yesterday at 05:401 day Warriorsi nemaju nikakvu posebnu prednost u odnosu na Nuggetse. Ne bi bili bez šansi, ali oni su matora ekipa sa kratkom klupom. Wolvesi imaju prednosti, slične kao i OKC - mogu da tuku Jokića i drže utakmicu defanzivno pod kontrolom. Jedna razlika je da su prošle godine namerno puštali Gordona da šutira - kaznio ih je tu i tamo kad su se vratili posle 0-2, ali ove godine ga neće puštati tako lako.OKC je i dalje favorit, za sad očekujem OKC u 7. Denver može da dobije u 6, za to bi morali danas da uzmu.
Yesterday at 06:061 day 3 hours ago, banecare1 said:ako denver i sota prodju ja bi novce stavio na vukove.ali da li bi kucju feat okucjnica??
Yesterday at 09:431 day Mislim da bi vukove pocepali ko krme masan dzak. No, prvo da se resi ova grmljavina.
Yesterday at 10:361 day slabo je poznato da je oliver mandic napisao pesmu sve je propalo, izgubilo sjaaj, juce dok je gledao celtics@knicks