Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Dobro je nisam ustao džabe na poslednju :)

Drago mi je zbog trojke MPJa za +5 da malo izađe iz kanala i digne se, Marej odigrao zaista odličnu odbranu I sve stigao nogama i telom u dosta važnih napada OKCa, svaka čast.

Koliko bi voleo da je debeli dao za pobedu al jbg.

• Replies 5.8k
  • Views 281.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Nemam neki osecaj srece i radosti. Mogla je ova tekma opusteno da se propusti i odspava.

Važna tekma, dobili su MPJ mentalno. Braunova, Votsonova odbrana odlična. Westbrook kao rezerva može i za Adelmana.

Uh, izvukoše se nekako, na razliku u iskustvu i Jokićevo pojavljivanje na kraju. Zanimljivo mi je kako Oklahoma uopšte nije previše napadala MPJ-a u rotacijama gde je slab, a sasvim je solidnu odbranu odigrao na Holmgrenu (inače ima dobre brojke u odbrani 1 na 1).

Sledeća tekma za 38 sati.

ali gordon, deluje da ne moze promasiti kad je najpotrebnije

Edited by pbg12345

1 minute ago, 1n54jd3r said:

Nemam neki osecaj srece i radosti. Mogla je ova tekma opusteno da se propusti i odspava.

TRUMAN_SHOW_SCE-651_resize.jpg

Morace OKC malo da poradi na nekom adjustment-u za narednu. Verovatno ce da vise pritegnu MPJ-a. Samo sto on sutira i preko ruke, nema on tu neku zadrsku. Fino je sto je i P-wat nesto ubacio, za samopouzdanje.

PWat, što napisa neko na denverovom reditu, bolje da šutira trojke nego da finišira u reketu. Dobra odbrana, mada je stvarno ovo već druga kriminalno vođena utakmica od trenera Oklahome, da Džejlen Vilijam nije dao one koševe sve bi se svelo na "daj loptu SGA da vidimo da li može da izbunari nešto sa dvojicom na njemu...".

Edited by reg

Oklahomljani gube tačno za taj nedostatak drskosti i iskustva. Mladi, bez emocije, kao mašine, al jbg, potonuše u galami.

A, Jokic, Marej, Braun i co da zahvale bratu Gordonu jednim kolektivnim felaciom.

2 minutes ago, Muzzy said:

Važna tekma, dobili su MPJ mentalno. Braunova, Votsonova odbrana odlična. Westbrook kao rezerva može i za Adelmana.

Kad bi cesce uspevali da eksploatisu Jamalova skupljanja odbrane i asist Porteru otvorili bi jos brdo novih opcija. Ovako, samo sporadicno, al ovaj put presudno.

26 minutes ago, MeanM@ said:

A, Jokic, Marej, Braun i co da zahvale bratu Gordonu jednim kolektivnim felaciom.

ako se ispostavi da lik nije gej, bice tarme neprijatno.

Jokic je najgori igrac svoje ekipe u ovosezonskom plej ofu, prvi put ga gledam u ovakvoj verziji u doigravanju. Mislim da su ga timovi procitali. On moze na prepad da odigra jednu kvalitetnu utakmicu u seriji a u nastavku ga ekipe lako procitaiju, kao u seriji protiv Klipersa. Oklahoma je i dalje dosta bolja ekipa i verujem da ce ovo preokrenuti, pocevsi od sledece utakmice.

Edited by Micko8

4 minutes ago, Micko8 said:

Jokic je najgori igrac svoje ekipe u ovosezonskom plej ofu, prvi put ga gledam u ovakvoj verziji u doigravanju. Mislim da su ga timovi procitali. On moze na prepad da odigra jednu kvalitetnu utakmicu u seriji a u nastavku ga ekipe lako procitaiju, kao u seriji protiv Klipersa. Oklahoma je i dalje dosta bolja ekipa i verujem da ce ovo preokrenuti, pocevsi od sledece utakmice.

Jokic nije procitan nego sebodbrana usmerava ka njemu sa tri igraca oklahome stalno u reketu,naprosto nema prostora za njegove uobicajne suteve.

OKC ako ne prođe, trener dobija otkaz 100%. Dva puta 1 na zapadu, moraju da odu daleko. U staaaaaarom NBA to bi značilo da će uzeti Phila Jacksona i naredne tri titule, jedino ne znam ko je danas Phil Jackson.

edit: nema ga. Ali zamisli Denver izbaci OKC i oni uzmu Malonea za trenera jer zna kako se osvajaju titule. lolol

Edited by Venom

Grdan konjušar sinoć, 0/10 za trojku (u utakmici u kojoj tvoj tim šutira 40% za tri ph34r), 8 izgubljenih

Šteta što je kraća pauza do G4, za Oklahomljane je ta utakmica do-or-die, valja iskoristiti pritisak

59 minutes ago, Venom said:

edit: nema ga. Ali zamisli Denver izbaci OKC i oni uzmu Malonea za trenera jer zna kako se osvajaju titule. lolol

Preseli sve na klupu jer su premladi, dovede Justina Holidaya i Jeff Greena da igraju petorku.