Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

2 minutes ago, banecare1 said:

bas mi tesko pada ovakva tekma, a nema ko za vikend da zove sastanak ili nesto, bilo sta, samo da ne gledam lolol

Definitivno jedna od najružnijih tekmi koje je Denver odigrao ove godine, a nije mala konkurencija.

• Replies 5.8k
  • Views 281.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

• kralj
    kralj

Prethodni put kada je potpisan ovako uzasan dokument kao što je MPJov ugovor, na ovim prostorima se desio 27.mart.

Posted Images

Ajde sto je ruzan mec nego sto je los, milion gluposti i promasaja na obe strane

Oklahoma bacanja 10/17, ovaj bolji Vilijams jako tanak do sad u seriji

Edited by Zli Gli

Ovo ce Jamal da resi na kraju. Jokic moze i na klupu, kako danas igra. Ima 8 jebenih izgubljenih.

Edited by 1n54jd3r

20 minutes ago, Zli Gli said:

Ajde sto je ruzan mec nego sto je los, milion gluposti i promasaja na obe strane

Oklahoma bacanja 10/17, ovaj bolji Vilijams jako tanak do sad u seriji

Kako si to napisao proigrao čovek.

Jokić nikako da uđe u šuterski ritam, da makar ne gubi lopte.

Šteta ya 2+1 Gordona, ovo treba da rade a ne silovanje trojki

Idi bre Jokiću

Zasto Mareju ne daju faul? Prodor sprecen isturenim laktom, sta je tu diskutabilno?

Može li MPJ da dobije jedan od tih Jokićevih pokušaja ako će već da šutiraju trojke pored živog Hartenštajna sa 4 lične, čini mi se da je poslednji put šutnuo u trećoj.

Otprilike sledeći koš dobija

Dortu zabraniti da sutira, samo odbrana i u napadu blokovi i sta vec, bezveze se sramoti covek svakom novom ciglom i airballom

E sad je pritisak na Denveru. Da li ce ici na sut za tri ili da pokusaju brzi napad za 2.

Kakav netipično loš napad Denvera u završnici, koštaće ih utakmice.

Ok, ovo je vec blatantno. Ono na Mareju malopre nije faul, sad ovo na Williamsu jeste. Williams covek igra za sve pare i realno je najvise od svih na terenu zasluzio pobedu, al ovo je shit

Brat Gordon, kraljina!!!

Uzmite MVP titulu ako vas nije sramota.