Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Šta ću kad sam realan čovek. Boston kida, a Jokić je goat.

Posted
1 hour ago, Zli Gli said:

Nemoj to pisati kralju, ipak je to zamisljeni arhineprijatelj nasim Nagetsima, zamalo dinastiji u nastajanju nakon onog nikad tezeg plejofa na zapadu i preozbiljnog Majamija u finalu. U tom slucaju je istok bio prejak da bi se dodalo na tezini titule ali generalno Seltiksi imaju srece, prosetali se istokom i evo sad umorni Dalas u finalu :laugh: Kako ono bese, ko ih jebe sto su se raspali pretprosle sezone, Majami prejak iako je osmi, Heat culture ludilo, ovo ono... a zapravo bila samo jedna od misterija univerzuma, nista vise.

Smaras.

• -1 1
Posted
18 minutes ago, Hele said:

Smaras.

Smarao ili ne, ima pravo da piše šta misli. Ako ti smeta stavi ga na ignore, ali ne treba nam forumska policija ovde da diktira šta sme, a šta ne sme da se piše.

Posted

Pa istom logikom ja smem da napisem da smara :fantom:

Niko nije nista diktirao i odredjivao.

• +1 1
Posted
37 minutes ago, Hele said:

tenor.gif?itemid=8567002&f=1&nofb=1&ipt=

• Haha 1
Posted
46 minutes ago, Hele said:

Smeš ali je ovo forum za diskusiju. Post koji se sastoji od "smaraš" je negde na nivou za kanalizaciju ili topic KKCZ ili KKP. Kad bi imali moderaciju ovde možda bi ti skrenuli pažnju na to. Pošto nemamo, tvoj je izbor.

Posted
13 hours ago, Milošica said:

A vidim da ga i Deniz gotivi. Ne znam dal da budem ljubomoran ili da ga još više volim.

Hajde Dža, vodi taj raspali grad do prstena!

Off, drugar je živeo 6 meseci tamo i kad se vratio pričao nam je kako je Niš Pariz za Memfis.

• Haha 1
Posted (edited)
15 minutes ago, Venom said:

Smeš ali je ovo forum za diskusiju. Post koji se sastoji od "smaraš" je negde na nivou za kanalizaciju ili topic KKCZ ili KKP. Kad bi imali moderaciju ovde možda bi ti skrenuli pažnju na to. Pošto nemamo, tvoj je izbor.

Nije za kanalizaciju ovo trolovanje oko Denvera u svakom postu?

Kad bi imali moderaciju, oni bi to resili pa ne bih ja morao da pisem da smara. Posto nemamo, moj je izbor, tacno.

Edited by Hele
Posted (edited)

Coveku je svaki post sarkasticno podjebavanje Denvera i pravljenje od njegovih navijaca idiote koji slepo veruju 🤣 Bukvalno svaki post je uvreda drugim forumasima ovde.

Edited by Hele
  • Tužno 1
Posted
17 minutes ago, Sandens said:

Off, drugar je živeo 6 meseci tamo i kad se vratio pričao nam je kako je Niš Pariz za Memfis.

Gudurić pričao otprilike isto to.

Posted
49 minutes ago, Hele said:

Coveku je svaki post sarkasticno podjebavanje Denvera i pravljenje od njegovih navijaca idiote koji slepo veruju 🤣 Bukvalno svaki post je uvreda drugim forumasima ovde.

I sad ti nastavljas tu "konverzaciju" i produzavas smor ostalima. Ignore brt i gotovo

Posted
30 minutes ago, spaceploitator said:

I sad ti nastavljas tu "konverzaciju" i produzavas smor ostalima. Ignore brt i gotovo

Oki, stajemo.

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Da me neko nešto pita odmorio bih Jokića večeras. Već im igra 40 minuta po utakmici, a mrka kapa da će pobediti. Pusti Meloune Najija da vedžba malo. 

• +1 1
  • -1 1
Posted
3 hours ago, Hele said:

Oki, stajemo.

Mozda ti stajes ali ja sam tek poceo.

Mene licno vredjaju visegodisnji hvalospevi ekipi koja je osvojila jednu titulu tako sto im se poklopilo na srecu, sa mnogo povreda i raspada konkurencije, plus nevidjeno smara sto se na opstoj NBA temi pise 98% o Nagetsima, detaljno o svakoj partiji Kristijana Brauna i Pejtona fakin Votsona,  sto se kuka na zlu sudbinu i odlazak KCP-a i kako Vestbruk nije onaj stari itd itd + s vremena na vreme o raspadu Mareja i Empidzejovom ugovoru. Zamisli koliko to tek smara svakodnevno kad u meni izaziva zelju da trolujem a generalno zaista nisam taj tip.

Ne bi bilo lose da se otvore posebne teme, glavna za Nagetse i jedna manja za ostatak NBA, to bi bilo do jaja. Sta ti kazes, Hele?