1n54jd3r Posted November 5 Posted November 5 -5 na ulasku u poslednju cetvrtinu. Jokic ima TD ali utisak je da igra lose, bez neke preterane koncentracije i zelje.
Zli Gli Posted November 5 Posted November 5 Rutinski bez drame, sad da objasnimo Seju Gilgamesu neke stvari Orlando u razvojnu ligu dok se ne vrati Bankero, Vembanjama i drugari potvrdili onu staru narodnu da je +26 posle prve cetvrtine najopasniji rezultat
Hele Posted November 5 Posted November 5 Jel to Vembi propo? Tj. nije propao, ali nije ni napredovao? Nisam gledao nijednu tekmu Sparsa, samo na osnovu statistike komentarisem tj. pitam. Ima goru statistiku nego prosle sezone. Od njega se ocekivao napredak. Da ga nisu malo svi provalili?
Have_Fun Posted November 5 Posted November 5 KD unakazio Filu, preuzeo tekmu na kraju i okrenuo meč dok se Embiid još odmara i priprema za povratak na parket. Mislim da mu saigrači nisu baš najsrećniji što ga još nema pogotovo u ovakvom meču, a pretpostavljam da im se ne mili ni to što neće igrati B2B mečeve.
uini Posted November 5 Posted November 5 1 hour ago, Hele said: Jel to Vembi propo? Tj. nije propao, ali nije ni napredovao? Nisam gledao nijednu tekmu Sparsa, samo na osnovu statistike komentarisem tj. pitam. Ima goru statistiku nego prosle sezone. Od njega se ocekivao napredak. Da ga nisu malo svi provalili? sutira lose ali imao je sinoc npr 9 blokada, zajedno sa DD skokovima i poenima mislim da mu sasvim dobro ide, s'obzirom da se svi spremaju za njega a tek je poceo sezonu br2 1
kralj Posted November 5 Posted November 5 (edited) To od juče će verovatno biti top 5 statistički lajn na nivou sezone. A i ostala 4 će biti njegova. Interesantno je da protivnički treneri najviše vole da stavljaju Vembija u pozicije koje on najviše voli da igra, da nadriblava nekakve sulude šuteve sa perimetra. Za sada deluje da najviše prostora za napredak ima u unutrašnjoj igri, ali to ga izgleda slabo zanima. Edited November 5 by kralj 1
Hele Posted November 5 Posted November 5 Badi Hild usao u top 20 po ukupnom broju postignutih trojki u istoriji NBA. Sutira 50 posto ove sezone za tri i ima 22 poena u proseku. I... i... igra sa Karijem u timu. Tesko da ce da idu do samog kraja, ali evo, mogu sad da se kladim da ce tako da otresu nekog ,,favorita" u plejofu, da ovima nece biti dobro.
uini Posted November 5 Posted November 5 44 minutes ago, kralj said: Za sada deluje da najviše prostora za napredak ima u unutrašnjoj igri, ali to ga izgleda slabo zanima. mrzelo me je preko telefona malopre: gledao sam sinoć drugu i treću četvrtinu, jer sam ustao u 04 k'o degen. @Hele, to što sam video - viđao sam i ranije. osnovni utisak mi je da je wemby i dalje više na praksi, nego što je stalno zaposlen sa nekom odgovornošću. odnosno, snažan je utisak da se i dalje dopušta da istražuje i eksperimentiše, pa onda dolazi ta loša selekcija šuteva, sanepotrebnih distanci & u ranoj fazi napada, kada se moglo svašta drugo probati.
uini Posted November 5 Posted November 5 ..kapiram da na treninzima radi i na nekim efikasnijim stvarima bliže košu ali da ne poteže to na tekmama, dok ne dovede na zadovoljavajući nivo. ionako je kli ogroman problem i u napadu i u odbrani
kralj Posted November 5 Posted November 5 (edited) 18 minutes ago, Hele said: Badi Hild usao u top 20 po ukupnom broju postignutih trojki u istoriji NBA. Sutira 50 posto ove sezone za tri i ima 22 poena u proseku. I... i... igra sa Karijem u timu. Tesko da ce da idu do samog kraja, ali evo, mogu sad da se kladim da ce tako da otresu nekog ,,favorita" u plejofu, da ovima nece biti dobro. Mene ne bi iznenadilo i da se ne plasiraju u plejof. Stef će da isporuči koliko je zdrav, rekao bih da im sudbina najviše zavisi od Drejmonda, a sumnjam da on može u kontinuitetu dobro da odigra. Ostatak tima im je totalno nepouzdan. Badi Hild nije nikakav faktor u plejofu. Eventualno kontraproduktivan faktor. Trenutni skor je posledica prelakog rasporeda. Doduše bila je skroz zabavna utakmica protiv Hjustona. Protiv svih zakonitosti dobiše taj produžetak. Edited November 5 by kralj
Hele Posted November 5 Posted November 5 Pa bukvalno to, mogu i da ne udju u plejof, a mogu i da udju i izresetaju nekog favorita i izbace ga odmah. Ne znam koji je to tim stabilan na zapadu. Moj licni osecaj je da ce uci u plejof, usrati nekog i onda u sledecoj rundi izgubiti fazon 4:0 🤣
Kec u Nisu Posted November 5 Posted November 5 Demar je tako falio Kingsima! Fali tu jos malo, ali on umesto Barnsa je melem za oci. 4
Have_Fun Posted November 5 Posted November 5 1 hour ago, Kec u Nisu said: Demar je tako falio Kingsima! Fali tu jos malo, ali on umesto Barnsa je melem za oci. Jedan od retkih pripadnika vrste koja izumire - igrači koji šutiraju poludistance 1
uini Posted November 5 Posted November 5 21 minutes ago, Have_Fun said: Jedan od retkih pripadnika vrste koja izumire - igrači koji šutiraju poludistance od top tier igrača, padaju mi na pamet durant, booker, beal, edwards, jamal murray, davies, kawhi, paul george, tatum, SGA, ingram, irving....cp3 i middleton više nisu top of the pops ali eto da ih pomenem ima ih zapravo puno među najboljim igračima. malo među specijalcima, koji tačno smeju iz x & y pozicije i doviđenja.
Recommended Posts