Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

porter bolje da ne igra ako ne moze

ne zna se na kojoj strani terena je veci minus, sa njim denver na parketu ima -14

harden je odigrao 23 minuta maltene bez greske u napadi, valjda ce umor ostaviti neke posledice da makar ne bude ovoliko dominantan

• Replies 5.1k
  • Views 245.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bio je Muslim Family Night (ne znam šta je to tačno). Utakmica je bila prava prvenstvena revijalna, barem od druge četvrtine, s garbage time krenuo već poćerkom četvrte. Zakasnili smo jer je potpuno n

Posted Images

Valjda ce Adelman pokusati da da malo vise prostora P-watu. Jamal mora jako u trecoj cetvrtini. U drugoj je bio neprimetan.

Napravise seriju sad LAC. Za dva minuta odose na +7.

Ne valja ovo. Staticni napadi Denvera, a Jokic iz greske u gresku ide.

kao da hoce da napravi cetvrtu licnu

+8 sredinom trece ali mi se ne svidja ovo i dalje, mora Jokic u 35+ i tripl dabl da bi Klipersi dobili bez drame

Ovako ostali previse imaju loptu i sutiraju a trenutno su na 58+ % iz igre timski, nije dobro

Sad vec +14, to je korektno

Edited by Zli Gli

U ala ce sada da ih poseru..na stoka razlike

Očajan debeli

Najgore mi je kada ostanem da gledam u ovom najjadnijem jutarnjem terminu, i dobijem ovo beskrvno mlohavo izdanje.

Ako je neko mlohav u ovoj seriji to su Klipersi, evo lagano su stali u napadu ni iz cega i samo 6 razlike na 3min do kraja, uzas

Kako glupo trose vreme i mrse muda u napadu ali Vestbruk bratina masi zicer i onda trojka Pauela, valjda je +9 dovoljno za minut i po

Koliko glupih poteza na obe strane i veceras i kroz celu seriju, jezivo

Edited by Zli Gli

koliko su samo polaganja promasili isuse

1 hour ago, pbg12345 said:

porter bolje da ne igra ako ne moze

Porter bolje da ne igra i ako može

6 hours ago, Zli Gli said:

Jezivi su Niksi, na papiru odlicni ali na terenu teski luzeri, zacarana fransiza i nema tu spasa

2212358248.0.jpg

poruka za tejtuma & drugove, da mogu samo, ale alee aleee x4

^da pogledamo ovo i video-metodom, gde djalen salje cjacija po rekbu a zatim ljubi srbstvo via 3x prsta