Yesterday at 11:561 day ^А већ је био попиздео због онакве завршнице, просутих 20 разлике, промашеног бацања (пуком срећом само једног иначе би изгубили), фаула у нападу и овог задњег реално лошег шута. Edited yesterday at 11:571 day by johan nagel
Yesterday at 11:591 day 41 minutes ago, uini said:peder-ciganin je verovatno ultimativni neprijatelj partizanovacaMika i Giba ne smeju da prismrde ni blizu Jenea
Yesterday at 13:221 day Jokic se i dalje 3x ljubi sa DAJ, deluje da je on jedini razlog sto je jos u Koloradu, ako trejduju Jordana ima i Jokic da zapali za neki Finiks ili Oklahomu
Yesterday at 13:321 day 23 minutes ago, uini said:ne znam ko su mika, giba i jene ali mi je tarme smesno Troluješ li me ili? Jenea je stadion Partizana, a Mika i Giba su gej romi blizanci po kojima se zove kultni album FTP-a.Evo ih na artworku
Yesterday at 14:171 day 2 hours ago, johan nagel said:^А већ је био попиздео због онакве завршнице, просутих 20 разлике, промашеног бацања (пуком срећом само једног иначе би изгубили), фаула у нападу и овог задњег реално лошег шута.Na konferenciji je rekao da nije hteo da se raduje u slučaju da ne priznaju koš, kako ne bi ušao "spušten" u produžetak.
Yesterday at 14:301 day 5 hours ago, Venom said:Ako je provuče kroz mrežicu i izvadi napolje nije koš. Mora da prođe kroz mrežicu ili makar ostane upetljana u mreži.A legal field goal or free throw attempt shall be scored when a ball from the playing area enters the basket from above and remains in or passes through the net.Meni deluje da nije koš jer je (verovatno!) još minimalno ima kontakt s loptom u trenutku kad se pali svetlo, makar i minimalno. Ali to sve pokazuje i da pregledi i tehnologija i imaju svoj realni limit, dva frejma snimka su po 16 milisekundi i deluje da je upravo to razlika. Doduše moguće da koriste kamere sa većim frame rateom zbog usporenog snimka, to ne znam.Ali sve u svemu ako dođemo do toga da treba da ispravljamo krivu Drinu zbog nečega što se dešava u milisekundama, mislim da je to ćorsokak sporta. Doslovno nije toliko bitno, to je samo 10 igrača na terenu koji hoće da proture loptu kroz metalni obruč. Trka na 100m ok, tu u svakoj trci odlučuju milisekunde ali za košarku nema smisla.Ima na reditu Denvera screenshot gde svetlo počinje da se pali na 0.1, a za odluku je bitan sat a ne početak paljenja svetla.
Yesterday at 14:331 day ^^Добро то има логике, шта има да се радује у празно кад не зна да ли ће бити признат кош..На оном клипу он је флегма након што су судије признале званично, што ми је исто разумљиво, како да се радује после оног расула приказаног у четвртој и на срећу извојеване победе Edited yesterday at 14:341 day by johan nagel
Yesterday at 14:401 day 4 minutes ago, reg said:Ima na reditu Denvera screenshot gde svetlo počinje da se pali na 0.1, a za odluku je bitan sat a ne početak paljenja svetla.I ti isto mi je palo na pamet, ali već sam se bio raspisao. U idealnom svetu sve funkcioniše kako treba i bez greške, ali zapravo je normalno da postoji sitna greška od 100ms u ovakvoj situaciji. A mi onda pregledano frejm po frejm po 16ms da bi nešto videli, pa sad ko je pokraden zbog toga ili ne.Teraj dalje.
Yesterday at 16:021 day 1 hour ago, Venom said:A mi onda pregledano frejm po frejm po 16ms da bi nešto videli, pa sad ko je pokraden zbog toga ili ne.Nisam mislio da je neko pokraden, jako je teška odluka s obzirom na materijal raspoloživ sudijama. Ipak, ako bih morao da se izjasnim, više vuče na stranu da je koš neregularan. Ono što je bzvz u ovakvim situacijama je što se toliko značaja daje "on-field" odluci. Sudija na terenu sinoć je samo mogao da nagađa kad je odlučio da je koš dobar. Znalo se u odmah da odgovor može samo ponuditi tehnologija. I onda tehnologija kaže jbg, ne znamo, neka ostane subjektivna odluka čoveka koji ima još manje uvida i dokaza.I generalno se pitam, da li može da odluka bude no-call u ovom momentu? Tj. zašto se od sudija traži da zauzmu stav kad je evidentno da samo jako usporeni snimak može da odluči.
Yesterday at 16:361 day Da je sreće da on-field odluka bude jedina merodavna, ali slažem se kad se već uvela tehnologija, treba sve na senzore i sudije poslati da se viđaju sa drugim ljudima.
Yesterday at 17:121 day 7 hours ago, Hele said:Ili bi bilo čisto kucanje na vreme da nije bilo faula, ili su dva bacanja i Gordon sigurno ubada bar jedno.Da je bio faul ne bi se ni gledalo da li je isteklo vreme koš bi morao da se prizna .Bio je prošle godine takav slučaj u ABA ,sad ne znam da li su pravila identična
Yesterday at 17:141 day Bilo je i u NBA. Inače su ovde mogli i faul da dunu posle gledanja snimka, premda za mene ovakve kontakte treba puštati.