Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted

Orlando će da izbori plej in bez Bankera. Otvorilo se konkurenciji još jedno plej of mesto.

Niksi, Seltiksi i Kavalirsi su locked, dok je samo pitanje vremena kada će krenuti da pobeđuju Fila, Milvoki i Indijana.

Jedino Majami može da iznenadi i uzme plej of mesto.

Atlanta i Orlando će biti u plej inu, a ostatak doigravanja će činiti ekipe kojima je najmanje stalo do drafta sledeće godine.

Posted

Ne znam na kom nivou tračarimo, ali mojih 5 centi ide da će Orlando i bez Bankera u 6.

Posted

Za sad su na skoru 4-9 bez njega otkako je dosao u ligu, ocekujem u tih mesec ili dva jos gori skor od tih 30% jer im je bukvalno bio pola tima, covek za sve. Doduse, ne znam kakav im je raspored dok njega ne bude bilo, mozda uz mnogo srece mogu da muvaju oko plejin pozicije pa pojacaju kad se vrati ali svakako sledi duboki kanal, siguran sam.

Posted (edited)

Imace Denver negativan skor protiv svih boljih ekipa na Zapadu a bogami i na Istoku. Jokica nema nigde kada treba da povuce protiv konferencijske konkurencije. Opet je bio pasivan u napadu u prvom poluvremenu. Jeste da se cupavko razigrao ali je zato sebe izbacio iz ritma, obicno kada krene sporo na utkamici retko kada se razigra u nastavku i to obicno zavrsi nekim nerezonskim divljanjem. Ponistio ga je Gobert sinoc.

Edited by Micko8
  • -1 2
Posted
2 hours ago, Micko8 said:

Imace Denver negativan skor protiv svih boljih ekipa na Zapadu a bogami i na Istoku. Jokica nema nigde kada treba da povuce protiv konferencijske konkurencije. Opet je bio pasivan u napadu u prvom poluvremenu. Jeste da se cupavko razigrao ali je zato sebe izbacio iz ritma, obicno kada krene sporo na utkamici retko kada se razigra u nastavku i to obicno zavrsi nekim nerezonskim divljanjem. Ponistio ga je Gobert sinoc.

2024-25 regular season stats

PTS 30.4 Tied-4th

REB 11.6 Tied-7th

AST 10.0 3rd

FG% 56.1 24th

Posted
8 hours ago, Zli Gli said:

Za sad su na skoru 4-9 bez njega otkako je dosao u ligu, ocekujem u tih mesec ili dva jos gori skor od tih 30% jer im je bukvalno bio pola tima, covek za sve. Doduse, ne znam kakav im je raspored dok njega ne bude bilo, mozda uz mnogo srece mogu da muvaju oko plejin pozicije pa pojacaju kad se vrati ali svakako sledi duboki kanal, siguran sam.

Bez Franza imaju 3-7, dobro da im se tih pola tima nije povredilo.

Posted

Vasa ce brzo putem Evrope.

• +1 2
Posted

Krenulo bambergovanje, jedino je pitanje da li je klupa bolja od najgore nba ekipe.

Posted

Naravno Stroter dominira. I opet će. Neka se spreme Portland i Detroit.

Posted

Juta je stvarno limitirana ekipa. Nikakav zakljucak se ne moze izvuci iz vecerasnje igre. Denver dao 37 za cetvrtinu.

• +1 1
Posted

Bar smo imali priliku da vidimo kako smešno izgleda 1 rekreativac i protiv najgore ekipe u ligi.

Posted

Ne vredi, mora debeli i protiv ovih 40 min.

• +1 1
Posted (edited)

Fascinantno je kako se raspadnu bez njega u igri. 37 u prvoj, a onda samo 5 poena za 4 minuta igre u drugoj cetvrtini.

Edited by 1n54jd3r
  • +1 1