Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Inače big respect za brt Kavaija. Kad se setim onih fotografija kolena sa početka sezone, ovo je herojski effort šta on uspeva od All Stara do danas. Nemoguće.

15 minutes ago, kralj said:

Kapiram da je logika da je lopta bila u košu kad se upalilo.

da li igrac mora da se oslobodi lopte pre isteka vremena ili ne? ako mora, onda to sto je usla skoro cela ne znaci nista

23 minutes ago, Tsai said:

necu da zvucim ko prosecni srbenda ali meni iz 100 ponavljanja i seckanja izgleda kao da nije odlepio prste pre svetla

Meni je bio utisak na usporenom odmah posle utakmice da se odvojila lopta na 0.1. Iako se ne vidi jasno od mrežice i obruča.

Stoji ovo što kaže @MeanM@ sportski je bilo priznati koš ovde.

4 minutes ago, kralj said:

Inače big respect za brt Kavaija. Kad se setim onih fotografija kolena sa početka sezone, ovo je herojski effort šta on uspeva od All Stara do danas. Nemoguće.

Meni je teško da se nateram da imam simpatije za Kliperse zbog bradatog smarača, ali ostatak ekioe je full gotivan. Kavai brat legenda

4 minutes ago, Tsai said:

da li igrac mora da se oslobodi lopte pre isteka vremena ili ne? ako mora, onda to sto je usla skoro cela ne znaci nista

Ne znam iskr, ali mi ne deluje logično. Ako je lopta ušla u koš nebitno je valjda da li je idalje igrač u kontaktu sa njom. Nema mi to smisla.

2 minutes ago, bios said:

Meni je teško da se nateram da imam simpatije za Kliperse zbog bradatog smarača, ali ostatak ekioe je full gotivan. Kavai brat legenda

Lud, sreća pa je zaradio pišljivu milijardu, inače verujem da bi običan smrtnik sa ovakvim kolenom do kraja života bio težak invalid.

10 minutes ago, kralj said:

Lud, sreća pa je zaradio pišljivu milijardu, inače verujem da bi običan smrtnik sa ovakvim kolenom do kraja života bio težak invalid.

A Batistuta je poluinvalid posle igranja na sličnom nivou, ali je valjda nauka napredovala. Meni je on faca jer vidno odudara od ostatka ekipe vrhunskih igrača. Na kraju krajeva odjebao je jednog Popa i ispostavilo se da je bio u pravu.

Btw jel živ Amos ili je ipak prespavao? riba

Prespavao jer moram rano za Suboticu, kome je sad do kosarke tj. NBA

Nepravda jbg, opet se Nagetsi izvukli i osvajaju sve

Kakva asistencija Jokića na kraju. Genije

3 hours ago, bios said:

Btw jel živ Amos ili je ipak prespavao? riba

Spavao kao beba, sad uz kaficu da vidim sve prolivene suze, krv i znoj od noćas fantom

kakav je retardiran tim ovaj denver, prospeš +20 u 4/4 i vadiš se košem čija je regularnost upitna.

4 hours ago, ducca said:

Wob je odradio forenziku, prvi frejm kad krecu lagano svetla da se pale jos ima kontakt s loptom, nema frejma izmedju ali gotovo nemoguće da se utvrdi sa 100% sigurnošću.

Inače kažu na ESPN da je ovo prvo ikad buzzer-beater kucanje u plejofu… Mada je Ayton Clippersima isto zakucao za pobedu 2021, jedino ako tad nije ostalo 0.1 na satu pa nije beater tehnički.

jedino da ugrade senzore za kontakt ruke sa loptom, nema načina

denver na stranu ja ovo ne bi priznao ali srećom ko me jebe