Sunday at 00:512 days kako first career game winning fg Gordona? možda u plejofu? nije valjda da nikad u životu nije dao Edited Sunday at 00:522 days by levi
Sunday at 00:532 days Ali kako lose organizovan poslednji napad. Ne verujem da su crtali na TO da Jokic uzme fadeaway stepback sut za tri, ono je cista improvizacija. Da je AG zakasnio za milisekund, Denver bi izgubio produzetak lagano, manje vise bez odmora je igrala prva petorka celu utakmicu. Kroenkijevi stekare, bolje da odmah naruce hiperbaricnu komoru, ona kupatila sa ledom, boce sa kiseonikom i sl., da saceka ekipu kad sleti u Kolorado.
Sunday at 00:542 days Очајан је био шут Јокића, сачувао им је дупе Гордон јер би у продужу изгубили извесно
Sunday at 01:022 days 8 minutes ago, levi said:kako first career game winning fg Gordona? možda u plejofu? nije valjda da nikad u životu nije daoDao je trojku iz kornera čini mi se opet protiv klipersa isto opet na Jokićev pas
Sunday at 01:052 days Svi starteri po 42+ minuta. Srecom 3 dana je do sledeceg meca Edited Sunday at 01:062 days by ducca
Sunday at 01:082 days 16 minutes ago, cartman said:Samo zamišljam Janakopulosa da mu se ovo desiloZarba, Zarba, Zarba, ju en aj hev a long vej tu go, aj nevr blaf, plejin poker ol maj lajfBravo mister SIlver, bravo, bravo, bravo NBA mafijaBoston Seltiks, most tajtls, big klab en ju alau tu bi fakd lajk dis Ju ken fajn mi kaz ju kent hendl mi
Sunday at 01:162 days 14 minutes ago, napadaj said:Šredingerovo kucanje1 minute ago, Tsai said:kako bre vazi ovo? nemoguceBilo bi vece sranje da je bio u kontaktu sa loptom, formalno bi ponistili kos, a taj kontakt ni na koji nacin ne utice na vec ostvaren ishod dogadjaja - lopta je u kosu. Edited Sunday at 01:162 days by MeanM@
Sunday at 01:202 days necu da zvucim ko prosecni srbenda ali meni iz 100 ponavljanja i seckanja izgleda kao da nije odlepio prste pre svetla
Sunday at 01:282 days Ma, vrlo moguce i to, pitanje da l je moguce uopste utvrditi. Al ovako su nagradjeni trud i agilnost jednog coveka i kaznjena nepaznja dvojice koja ga nisu zagradila. Ima vise pravde u tome nego li u straightforward postovanju slova pravilnika. Zanimljivije je ovako.
Sunday at 01:362 days Wob je odradio forenziku, prvi frejm kad krecu lagano svetla da se pale jos ima kontakt s loptom, nema frejma izmedju ali gotovo nemoguće da se utvrdi sa 100% sigurnošću.Inače kažu na ESPN da je ovo prvo ikad buzzer-beater kucanje u plejofu… Mada je Ayton Clippersima isto zakucao za pobedu 2021, jedino ako tad nije ostalo 0.1 na satu pa nije beater tehnički. Edited Sunday at 01:422 days by ducca