1n54jd3r Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 (edited) Vestbruk je nekako uspeo da ima -18 za 8min u igri. Elem, Denver uspeo da se vrati u igru, imali su seriju 18-2 za nesto jace od 3min. Najzasluzniji AG, MPJ i CB. Edited November 2, 2024 by 1n54jd3r
kralj Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Dobra je utakmica, pobednika standardno rešava dimenzija kolapsa iz perioda sa kraja treće i prve polovine četvrte. CB igra daleko bolju sezonu od KCPa prošle godine, ali nisu mu našli zamenu za 2nd unit.
reg Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Uboše 3 trojke za 60 sekundi. Stvarno dobra tekma, nema mnogo faulova i prekida, u prvih 9 minuta sam na trenutak zaboravio na klupu i samo uživao u igri. Čak mi ni Doris ne smeta.
kralj Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Delovalo mi je da je Denver bio još dominantniji u skoku. Moraće nove resurse da nađu u 2. poluvremenu. Napadački je očekivano da MPJ i Gordon prikoče. Svi gledaju u Plavu strelu, ali ko bi se tome nadao.
Milošica Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 29 minutes ago, Milošica said: Porter igra fenomenalan meč, ali ne mogu ja da podnesem ovo njegovo nerazumevanje nekih očiglednih situacija na terenu. Ne spuštaj jebenu loptu na zemlju 1
reg Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Da vidimo kako će klupa odigrati kraj treće, ako bi barem bili -8 u pet minuta...za sada su dali 2 poena od 77.
banecare1 Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 fenomenalan podatak od ESPN komentatora da Michael Conley nije imao ni jednu tehnicku tokom karijere 1
kralj Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Nemamo ball handlera, bez Mareja nema nikakve šanse protiv ovih. Ne pomaže ni to što MPJ i Stroter spavaju u odbrani, a i CB je imao neke interesantne odluke da pomaže sa Anta. Naravno, ni Jokara neće da se polomi da krpi.
reg Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 (edited) 3 minutes ago, kralj said: Nemamo ball handlera, bez Mareja nema nikakve šanse protiv ovih. Ne pomaže ni to što MPJ i Stroter spavaju u odbrani, a i CB je imao neke interesantne odluke da pomaže sa Anta. Naravno, ni Jokara neće da se polomi da krpi. Marej u concussion protocol, izgleda da se neće vraćati, jebiga. Jokić nije hteo da izlazi na pnr, neće da ostavljaju MPJa sa Goberom i onda ostane sam jer MPJ ne može da prati Divinćenca. Edited November 2, 2024 by reg
kralj Posted November 2, 2024 Posted November 2, 2024 Možda bar dobijemo Tajsona, iznenađujuće dobru odbranu igra.
Recommended Posts