Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted (edited)

Vestbruk je nekako uspeo da ima -18 za 8min u igri. Elem, Denver uspeo da se vrati u igru, imali su seriju 18-2 za nesto jace od 3min. Najzasluzniji AG, MPJ i CB.

Edited by 1n54jd3r
Posted

Dobra je utakmica, pobednika standardno rešava dimenzija kolapsa iz perioda sa kraja treće i prve polovine četvrte. CB igra daleko bolju sezonu od KCPa prošle godine, ali nisu mu našli zamenu za 2nd unit.

Posted

Uboše 3 trojke za 60 sekundi. Stvarno dobra tekma, nema mnogo faulova i prekida, u prvih 9 minuta sam na trenutak zaboravio na klupu i samo uživao u igri. Čak mi ni Doris ne smeta.

Posted

Delovalo mi je da je Denver bio još dominantniji u skoku. Moraće nove resurse da nađu u 2. poluvremenu. Napadački je očekivano da MPJ i Gordon prikoče. Svi gledaju u Plavu strelu, ali ko bi se tome nadao.

Posted

Dosadni smo sa klupom, ali brate 1/14. :frust:

• +1 1
Posted
29 minutes ago, Milošica said:

Porter igra fenomenalan meč, ali ne mogu ja da podnesem ovo njegovo nerazumevanje nekih očiglednih situacija na terenu.

Ne spuštaj jebenu loptu na zemlju

• +1 1
Posted

Da vidimo kako će klupa odigrati kraj treće, ako bi barem bili -8 u pet minuta...za sada su dali 2 poena od 77.:unsure:

Posted

fenomenalan podatak od ESPN komentatora da Michael Conley nije imao ni jednu tehnicku tokom karijere :ohmy::hail:

• +1 1
Posted

Rudi previse laganih alley-oop kucanja.

Posted

Nemamo ball handlera, bez Mareja nema nikakve šanse protiv ovih. Ne pomaže ni to što MPJ i Stroter spavaju u odbrani, a i CB je imao neke interesantne odluke da pomaže sa Anta. Naravno, ni Jokara neće da se polomi da krpi.

Posted (edited)
3 minutes ago, kralj said:

Nemamo ball handlera, bez Mareja nema nikakve šanse protiv ovih. Ne pomaže ni to što MPJ i Stroter spavaju u odbrani, a i CB je imao neke interesantne odluke da pomaže sa Anta. Naravno, ni Jokara neće da se polomi da krpi.

Marej u concussion protocol, izgleda da se neće vraćati, jebiga.

Jokić nije hteo da izlazi na pnr, neće da ostavljaju MPJa sa Goberom i onda ostane sam jer MPJ ne može da prati Divinćenca.

Edited by reg
Posted

O ludaka Rasa, kakva kamikaza.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Brutalna sekvenca Vestbruka, to se traži.

Posted

Možda bar dobijemo Tajsona, iznenađujuće dobru odbranu igra.