2 hours ago2 hr 22 minutes ago, pbg12345 said:nemoj dopustiti da te to sto ne gledas utakmice spreci u detaljnoj analizi odigranog Šta lupetaš šabane? Gledao sam celu utakmicu.Bolje pogledaj šta si kenjao za MPJ-a posle prošlogodišnje serije vs Lejkersa kada je indeed odigrao dobro, popravio odbranu, odličan doprinos, razvija se lepo...Evo sada si i ti tako pametan došao do kvalitetnog zaključka po pitanju njega, moram da te pohvalim. Bolje ikad nego nikad. Edited 2 hours ago2 hr by Mil@n
2 hours ago2 hr 19 minutes ago, reg said:Razumem da većina gleda pre svega Denver, i da MPJ i Džamal nisu na nivou, ali koliko je održivo da Harden i Lenard izguraju ovu seriju u sedam tekmi na vrhunskom nivou (4 od njih na Denverovoj nadmorskoj visini)?Očekujem/nadam se da će većina tekmi u seriji da izgleda ovako.o tome sam i sam razmisljaoali sa druge strane 4 igraca denvera 45+ minuta, a dvojica su marej sklon povredama i gordon koji je propustio veci deo sezonejesu znacajno mladji, ali sa druge strane klipersi imaju u rezervi bogdana koji itekako u nekoj meri moze da odmeni jednog od ove dvojice napadacki, denver nema nikog, osim ako adelman ne ismisli nesto, a izbor opcija mu je izuzetno suzen
2 hours ago2 hr 8 minutes ago, pbg12345 said:o tome sam i sam razmisljaoali sa druge strane 4 igraca denvera 45+ minuta, a dvojica su marej sklon povredama i gordon koji je propustio veci deo sezonejesu znacajno mladji, ali sa druge strane klipersi imaju u rezervi bogdana koji itekako u nekoj meri moze da odmeni jednog od ove dvojice napadacki, denver nema nikog, osim ako adelman ne ismisli nesto, a izbor opcija mu je izuzetno suzenMožda, ali danas poeni sa klupe, 23-13 za Denver. Mogli bi da izguraju sa ovom minutažom Kliperse (kao što su prošle izgurali Lejkere), a posle će biti kuknjave kako su se istrošili itd.
2 hours ago2 hr Sve je više AI lažnih konferencija, a ovaj Adelman izgleda i priča kao AI, ne znam više šta je stvarno, majke mi
2 hours ago2 hr Dzemo i Zubac sami, nedovoljno za brejk. Lenard nije mogao da probije ni Gordona a ni Brauna, plus one greske a pogotovo ona amaterska izgubljena na 33 sekunde pre kraja, veliki tragicar. Pauel i Bogdanovic jezivi takodje, Batum bi bio heroj da nije izasla ona zadnja trojka za +4 ali jbg.Sledeci mec im je biti ili ne biti, iz 0-2 nema cupanja. Valjda ce se Lenard pojaviti.
2 hours ago2 hr Najjeziviji od svih je u suštini bio MPJ koga nigde nije bilo i lepo ga Adelman zalepio za klupu.I da, dođoh da napišem da Adelman nema nijedan poraz kao trener, ali kolega prvi napisao Edited 2 hours ago2 hr by Hele
2 hours ago2 hr 11 minutes ago, reg said:Možda, ali danas poeni sa klupe, 23-13 za Denver. Mogli bi da izguraju sa ovom minutažom Kliperse (kao što su prošle izgurali Lejkere), a posle će biti kuknjave kako su se istrošili itd.ma nema dileme da je ovo sustinski neodrzivo na iole duze stazeali ok, prva utakmica, prerano za nekakve dublje analize
2 hours ago2 hr 2 minutes ago, pbg12345 said:ma nema dileme da je ovo sustinski neodrzivo na iole duze stazeali ok, prva utakmica, prerano za nekakve dublje analizePa nema ovde nekih dubljih analiza, rekli smo sve posle prvih 5 tekmi regularne sezone, rekao Jokić na konferenciij posle prve tekme sezone ("nismo dobar šuterski tim"), rekli svi podkasteri koji iole prate Denver (eno je analiza Meta Mura pre par strana), rekao sad Adelman na konferenciji: moraju da pogađaju trojke igrači koji nisu Jokić i Džamal, ako pogađaju imaju šanse protiv bilo koga, ako ne pogađaju mogu da ispadnu od bilo koga (pa makar Jokić imao 70/20/25).