Jump to content

NBA 24/25

Featured Replies

Westbrook samo 1 TO u zvanicnoj statistici. Neko kp nije gledao utakmicu, ne moze da razume sta je on danas radio. Zato je sut 5/17, svi oni suludi ulazi i polaganja su mu ubila stataiatiku lolol

Ako AG nije 100% fit, nema Denver sta da trazi u seriji. Kako je cuvao Lenarda plus doprinos u napadu, skok. Ljudina!

Gordon sjedne Brado sdruge strane

Kakvo ludilo, ne pamtim kada sam nešto slično gledao na ovom nivou košarke...

Ras je kao bipolaran lik bukvalno...

Uvek cenim požrtvovanost i pristup srce na teren, pogotovu u sadašnjoj NBA koja je puna pičkica svih vrsta, večeras su srećom dobili ali poslednji put kad je pravio sranja a nisu dobili, znamo šta se desilo, pedale su dobili i trener i GM D

2 minutes ago, 1n54jd3r said:

Ko je ono rekao da bi ovo predstavljalo problem?

Ja, rekao si da bi mogao da bude Betmenov Robin i drugi strelac, utakmicu je završio kao 4i strelac tima i realno nije bio baš Robin (naravno da je bio bitan šraf kao što uvek jeste). Moj post se odnosio najviše na to da ako je on drugi strelac da je Denver u problemu jer Marej i MPJ ne rade svoj posao kako treba a bez toga ne mogu da dobiju seriju (osim ako neko drugi ne eksplodira da kompenzuje).

Ras malo daje malo prosipa, na kraju ova presečena lopta posle koje je Harden izbio u aut... Šta li pomisle Jokić i ostali saigrači kad se Ras onako zaleti u igrača i pokuša polaganje koje nije ni blizu da pogodi? Ludnica...

MPJ, čovek sa max ugovorom koji je korisniji kad je na klupi.

Od navijanja za DEN teze je samo biti navijac Partizana…

8 minutes ago, Amos said:

Barem su Klipersi prebrinuli što nemaju igrača za čuvanje MPJa

Polako, MPJ je tu da zabiberi Lejkersima u finalu...ako dođu dotle, i da čitamo kuknjavu fanova lejkersa na reditu kako nije u redu da se protiv njih pretvara u Stefa Karija od 208cm.

4 minutes ago, Mil@n said:

Kakvo ludilo, ne pamtim kada sam nešto slično gledao na ovom nivou košarke...

Ras je kao bipolaran lik bukvalno...

Uvek cenim požrtvovanost i pristup srce na teren, pogotovu u sadašnjoj NBA koja je puna pičkica svih vrsta, večeras su srećom dobili ali poslednji put kad je pravio sranja a nisu dobili, znamo šta se desilo, pedale su dobili i trener i GM D

Ja, rekao si da bi mogao da bude Betmenov Robin i drugi strelac, utakmicu je završio kao 4i strelac tima i realno nije bio baš Robin (naravno da je bio bitan šraf kao što uvek jeste). Moj post se odnosio najviše na to da ako je on drugi strelac da je Denver u problemu jer Marej i MPJ ne rade svoj posao kako treba a bez toga ne mogu da dobiju seriju (osim ako neko drugi ne eksplodira da kompenzuje).

gospode

@Mil@n nesto si ti pomesao druze. AG je bio drugi strelac tima i bas Robin.

Just now, 1n54jd3r said:

@Mil@n nesto si ti pomesao druze. AG je bio drugi strelac tima i bas Robin.

Praštaj buraz na brzinu sam bacio pogled na stats jer radim neke druge stvari i gledao pogrešnu kolonu. D Nemam ništa protiv da se ovako i nastavi ali AG je AG i od njega uvek znaš šta možeš da očekuješ dok MPJ i Marej (da li treba spomenuti Rasa) ove sezone nisu baš konzistentni a to će biti preduslov za pobedu pogotovu u kasnijim rundama. Nisam nešto oduševljen Clippersima i dalje je to simultanka koja ide (ili ne ide) kroz Hardena i nešto manje Kavija bez nešto mnogo varijateta u igri.

nemoj dopustiti da te to sto ne gledas utakmice spreci u detaljnoj analizi odigranog sleep

Razumem da većina gleda pre svega Denver, i da MPJ i Džamal nisu na nivou, ali koliko je održivo da Harden i Lenard izguraju ovu seriju u sedam tekmi na vrhunskom nivou (4 od njih na Denverovoj nadmorskoj visini)?

Očekujem/nadam se da će većina tekmi u seriji da izgleda ovako.

Zašto pored živog Mareja ovolika pljuvačina samo po Rasu, raspodelite to malo hihi

9 minutes ago, reg said:

Razumem da većina gleda pre svega Denver, i da MPJ i Džamal nisu na nivou, ali koliko je održivo da Harden i Lenard izguraju ovu seriju u sedam tekmi na vrhunskom nivou (4 od njih na Denverovoj nadmorskoj visini)?

Očekujem/nadam se da će većina tekmi u seriji da izgleda ovako.

Lenard je igrao kriminalno u završnici...

Brada je igrao skoro sam... Tako nemaju nikakve šanse...

Dobro se drzi Detroit za sada... nece NYK biti ni malo lako u ovoj seriji.

Koliko je samo lose za gledati Brunsona kako siluje u skoro pa svakom napadu.