Milošica Posted October 31 Posted October 31 1 hour ago, Hele said: Dok ne puste Kavamuru digra ko covek. I Čvarke 1 1
Zli Gli Posted November 1 Posted November 1 Najjaci hajlajtsi jednog igraca s jednog meca ikad, covek plese po terenu (i malo nosi loptu ali mu oprastamo, ipak je to NBA) 4
1n54jd3r Posted November 1 Posted November 1 Muceni Milvoki. Do ASW ce Dok da popije pedalu ili ce Janis da isforsira trade. 1
1n54jd3r Posted November 2 Posted November 2 CB odlican. A Ant koliko god talentovan bio, i dalje nije efikasan. Previse suteva uzima da bi dosao do nekih svojih poenterskih brojki. Mora nauciti da ima pozitivan uticaj u napadu i bez poentiranja pukog. 2
1n54jd3r Posted November 2 Posted November 2 Kako Jokic ode da odmori, tako Minesota pravi razliku svakim minutom. Saric nesnadjen, P-wat ne moze bazen da ubode.
1n54jd3r Posted November 2 Posted November 2 Vestbruk nema sut ali zato popije bananu na svakom drugom ulazu. A u ostalim situacijama se spetlja i svejedno izgubi loptu. Prelagan je Denver za cuvanje.
Milošica Posted November 2 Posted November 2 Porter igra fenomenalan meč, ali ne mogu ja da podnesem ovo njegovo nerazumevanje nekih očiglednih situacija na terenu.
reg Posted November 2 Posted November 2 (edited) On 30. 10. 2024. at 22:46, Mil@n said: Ras ima voljni momenat i drskost i fizičku spremnost. Možemo samo da se nadamo da će što češće da bude koristan a manje štetočina i da će tokom sezone da razvije dodatno samopouzdanje. Svideo mi se Vestbrukov intervju posle utakmice sa Netsima, kada je rekao nešto u stilu "Denver je šampionski tim, svi izlaze nabrijani protiv nas, moramo da pokažemo zube". Taman je protivteža Marejevoj nebulozi o tome kako je Denver opet "hunter", kao da nemaju trostrukog MVPa i da glavni igrač Bostona nije po osvajanju titule izjavio da je znao da uzimaju titulu kada je Denver ispao. Čovek je košarkaški Linus, grli autsajdersko ćebe. ---- Dobro je krenuo Denver, mislim da su svesni da je matchup sa Minesotom test onoga što je uradila uprava (CB i Ras umesto KCPa i Redžija na Entu, par puta ga je preuzimao AG), ali klupa je i dalje užasna u napadu (trenutno su -15), Votson šutira pored živih Strotera i MPJ-a . Vidim na reditu izjavu MPJ-a da su svesni da ako ne uzmu titulu postoji šansa da će ih rasturiti (čitaj trejdovati njega i/ili Džamala). Odgledao sam Starting 5, glavni utisak su mi (pored izveštačenosti Lebronove ekipe) Denver i Minesota. Edvards prepričava kako je izmaltretirao Džeksona, gledamo ga gde bez problema pomera KCP-a dok ide ka košu. Zaboravio sam koliko su umorni bili u prvoj tekmi sa Dalasom. Vestbruk protiv krupnijih atletskih ekipa ne može pod koš, niti da iznudi faulove, jedino mu ostaje da odigra dobro na Edvardsu, a u napadu da asistira (sa Šarićem za sada nema hemije dok je Votson van forme). Denver da bi dobio moraju starteri da igraju 40+ minuta. edit: ok, ova poslednja rečenica važi kako za minesotu, tako i za toronto, bruklin, šarlot, vašington, jutu, portland... Edited November 2 by reg 1 1
Recommended Posts