Jump to content
IGNORED

NBA 24/25

freakns

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Hele said:

Dok ne puste Kavamuru digra ko covek.

I Čvarke

• +1 1
  • Haha 1
Posted

:pera:

Najjaci hajlajtsi jednog igraca s jednog meca ikad, covek plese po terenu (i malo nosi loptu ali mu oprastamo, ipak je to NBA)

• +1 4
Posted

Muceni Milvoki. Do ASW ce Dok da popije pedalu ili ce Janis da isforsira trade.

• +1 1
Posted

Ne može da ne pleše neko ko se zove Temetrijus.

Posted

Niko da pomene ovo

• Tužno 3
Posted

a u picku jebenu materinu, zapoceo je sezonu kao zmaj

• +1 2
Posted

CB odlican. A Ant koliko god talentovan bio, i dalje nije efikasan. Previse suteva uzima da bi dosao do nekih svojih poenterskih brojki. Mora nauciti da ima pozitivan uticaj u napadu i bez poentiranja pukog.

• +1 2
Posted

Kako Jokic ode da odmori, tako Minesota pravi razliku svakim minutom. Saric nesnadjen, P-wat ne moze bazen da ubode.

Posted

Šta radi brat Russ večeras :D

• Tužno 1
Posted

odose na 14+ za sekundu. saric i dalje kriminalan

Posted

Kakve to veze ima sa ovom temom?

Posted

Vestbruk nema sut ali zato popije bananu na svakom drugom ulazu. A u ostalim situacijama se spetlja i svejedno izgubi loptu. Prelagan je Denver za cuvanje.

Posted

Porter igra fenomenalan meč, ali ne mogu ja da podnesem ovo njegovo nerazumevanje nekih očiglednih situacija na terenu.

Posted (edited)
On 30. 10. 2024. at 22:46, Mil@n said:

Ras ima voljni momenat i drskost i fizičku spremnost. Možemo samo da se nadamo da će što češće da bude koristan a manje štetočina i da će tokom sezone da razvije dodatno samopouzdanje. 

Svideo mi se Vestbrukov intervju posle utakmice sa Netsima, kada je rekao nešto u stilu "Denver je šampionski tim, svi izlaze nabrijani protiv nas, moramo da pokažemo zube". Taman je protivteža Marejevoj nebulozi o tome kako je Denver opet "hunter", kao da nemaju trostrukog MVPa  i da glavni igrač Bostona nije po osvajanju titule izjavio da je znao da uzimaju titulu kada je Denver ispao.  Čovek je košarkaški Linus, grli autsajdersko ćebe.

----

Dobro je krenuo Denver, mislim da su svesni da je matchup sa Minesotom test onoga što je uradila uprava (CB i Ras umesto KCPa i Redžija na Entu, par puta ga je preuzimao AG), ali klupa je i dalje užasna u napadu (trenutno su -15), Votson šutira pored živih Strotera i MPJ-a . Vidim na reditu izjavu MPJ-a da su svesni da ako ne uzmu titulu postoji šansa da će ih rasturiti (čitaj trejdovati njega i/ili Džamala).

Odgledao sam Starting 5, glavni utisak su mi (pored izveštačenosti Lebronove ekipe) Denver i Minesota. Edvards prepričava kako je izmaltretirao Džeksona, gledamo ga gde bez problema pomera KCP-a dok ide ka košu. Zaboravio sam koliko su umorni bili u prvoj tekmi sa Dalasom.

Vestbruk protiv krupnijih atletskih ekipa ne može pod koš, niti da iznudi faulove, jedino mu ostaje da odigra dobro na Edvardsu, a u napadu da asistira (sa Šarićem za sada nema hemije dok je Votson van forme). Denver da bi dobio moraju starteri da igraju 40+  minuta.

edit: ok, ova poslednja rečenica važi kako za minesotu, tako i za toronto, bruklin, šarlot, vašington, jutu, portland... :D

Edited by reg
  • +1 1
  • Hvala 1