3 hours ago3 hr Just now, Djolle said:Kako se ovo završilo sa samo +4 za Kliperse, niko ne zna...Zna Pauel, i Lu što ga ne vadi na vreme.
3 hours ago3 hr Sudije su pustile malo jace kontakte u odbrani. LAC prodao 2x kontre Braunu, jednu P-watu. Nesto su promasili iz reketa i to je to. Malo se stabilizovala odbrana visokog pnr-a.
3 hours ago3 hr 2 minutes ago, Ayatollah said:Zna Pauel, i Lu što ga ne vadi na vreme.Treba mu još neko sem Brade i Lenarda u napadu... Pušta se baš dosta kontakta i pored toga Jokić 3 faula...
3 hours ago3 hr 2 minutes ago, Djolle said:Treba mu još neko sem Brade i Lenarda u napadu...Pušta se baš dosta kontakta i pored toga Jokić 3 faula...Pa nek izvrti Bogdanovića, Batuma, Dana, Simonsa čak, i Zubac im je tu, neko će proigrati, ne da siluješ Pauela koji igra kao naduvan.Nego američki treneri i njihovi šabloni.
3 hours ago3 hr Ko je prenosio nba u srj 90ih? Jel 3k prvo nesto davao, da l finala samo, a onda preslo na bk, tamo od ‘95-‘00? Posle 5.10 je islo na b92, toga se secam.
3 hours ago3 hr 5 minutes ago, MeanM@ said:Ko je prenosio nba u srj 90ih? Jel 3k prvo nesto davao, da l finala samo, a onda preslo na bk, tamo od ‘95-‘00?Posle 5.10 je islo na b92, toga se secam.Jeste 3k i jeste posle BK, iz tog perioda se zapatilo ono BOMBA Ilije KovačićaMarej skandalozno loš, za ćebovanje
3 hours ago3 hr Zbog ovih ležernih poteza bi Marej dobio od mene nogu u dupe na kraju sezone pa makar bio MVP finala Edited 3 hours ago3 hr by debeli
3 hours ago3 hr LAC je trebalo da vodi 20 razlike po prikazanoj igri. Mene bi bila sramota da sam Marej. Denver igra sa igračem manje.
3 hours ago3 hr 3 minutes ago, Amos said:Shai bi procvetao sa MPJom umesto J-Duba.malopre gledam mpj i neverujem sta vidim od igraca koji igra na max ugovoruujedno se tesim, amosu je sigurno teze u ovim trenucima :D
3 hours ago3 hr Just now, pbg12345 said:malopre gledam mpj i neverujem sta vidim od igraca koji igra na max ugovoruujedno se tesim, amosu je sigurno teze u ovim trenucima :DIma jedno 8 meseci kako mu ugovor nije najgori u timu. Jamalov je verovatno najgori u celoj ligi.