April 10Apr 10 10 minutes ago, goofs said:Što više stvari curkaju oko Denvera sve mi je neverovatnije koliko disfunkcionalni odnos su imali Meloun i But i kako su uopšte obojica potrajali ovoliko dugo.Pa kažu da je puklo tek nakon dolaska Westbricka. Pre toga je kao bilo nategnuto ali je postojala saradnja.
April 10Apr 10 Pa kad Drobnjak pizda ništa ne insajderiše.Sigurno da je bio opšti pičvajz, čim ni gazde nisu uspele da izaberu stranu, pa poslali oba vragolana kod direktora.Nemojte otpisivati Jokaru. Sa Klipersima bi mi bilo 50/50, a protiv Lejkersa svejedno favoriti.CB se totalno raspomamio. Prava prilika za novoga GMa da si upuca nogu u offseasonu.
April 10Apr 10 Ako je house cleaning gde su obojica dokurčili svima, ok, ali mislim da je velika greška što su šutnuli Malonea. Osvojio je titulu, treneri koji su u stanju da osvoje titulu ne rastu na drveću. Pitanje je da li je bio u stanju da preokrene situaciju danas, ali ako imaš trenera koji je već jednom nešto osvojio onda bih mu pre dao šansu nego rizikovao s novim koji može da omane skroz.Na kraju krajeva, šampionska ekipa pre dve godine, prošle godine na poluvreme od finala konferencije i oni ga šutnu. To je ekipa koju imaš, napravi nešto od toga umesto skakutanja u potrazi za nečim novim. Edited April 10Apr 10 by Venom
April 10Apr 10 22 minutes ago, JPM said:Pa kažu da je puklo tek nakon dolaska Westbricka. Pre toga je kao bilo nategnuto ali je postojala saradnja.Tu se svašta prepliće. Navodno nije hteo da igra Piketa, a opet kako da igra Piketa kad je Jokić tražio Vestbruka. S druge strane, eno noćas Vestbruka na 17 minuta noćas, a Piket rapsodira. Debeli mi deluje ok sa ovim, biće zabavno kad ispadne da se on pokačio sa Maloneom na kraju.
April 10Apr 10 22 minutes ago, kralj said:Pa kad Drobnjak pizda ništa ne insajderiše.Sigurno da je bio opšti pičvajz, čim ni gazde nisu uspele da izaberu stranu, pa poslali oba vragolana kod direktora.Nemojte otpisivati Jokaru. Sa Klipersima bi mi bilo 50/50, a protiv Lejkersa svejedno favoriti.CB se totalno raspomamio. Prava prilika za novoga GMa da si upuca nogu u offseasonu.naravno da je budalastina otpisivati ekipu koja ima najboljeg igraca ligepo ko zna koji put, zapad je extremno izjednacen i razliku ce praviti ko udje zdrav u PO i kome se nameste protivnici koji su povoljan matchup
April 10Apr 10 3 minutes ago, Venom said:Ako je house cleaning gde su obojica dokurčili svima, ok, ali mislim da je velika greška što su šutnuli Malonea. Osvojio je titulu, treneri koji su u stanju da osvoje titulu ne rastu na drveću. Pitanje je da li je bio u stanju da preokrene situaciju danas, ali ako imaš trenera koji je već jednom nešto osvojio onda bih mu pre dao šansu nego rizikovao s novim koji može da omane skroz.Na kraju krajeva, šampionska ekipa pre dve godine, prošle godine na poluvreme od finala konferencije i oni ga šutnu. To je ekipa koju imaš, napravi nešto od toga umesto skakutanja u potrazi za nečim novim.Bogami, ispostavljaju se mnogi recentni HC vlasnici prstena kao najblaže rečeno prosečni, čim promene klub. Veoma bih se iznenadio ako se Melone ispostavi kao trenerčina u nastavku karijere.
April 10Apr 10 3 minutes ago, Amos said:Tu se svašta prepliće. Navodno nije hteo da igra Piketa, a opet kako da igra Piketa kad je Jokić tražio Vestbruka. S druge strane, eno noćas Vestbruka na 17 minuta noćas, a Piket rapsodira.Debeli mi deluje ok sa ovim, biće zabavno kad ispadne da se on pokačio sa Maloneom na kraju.piket vec neko vreme deluje "stabilnije" od vestbrukamnogo vise rezona ima da on prpvodi vecinu minuta sa jokicem na parletu, a da vestbruk ulazi sa klupe da eventualno donese neku energiju, nego obrnutomislim da je greska sto sinoc nije igrao najikakav god da je, treba mu minuta i samopouzdanja, jer ako nista svojom atleticnoscu moze itekako doprineti u odbraniDAJ protiv vecine protivnika u PO nece moci izdrzati ni onih nekoliko minuta
April 10Apr 10 Nezavisno da li je But u pravu oko Vestbrika, neverovano je da toliko vremena ne moze da dovede pravo pojacanje Jokicu. Marej je precesto povredjen, Porter Jr je odbrambena rupa. Jedino je Gordon neki pravi ubod.Ekipa nije izbalansirana i cesto defanzivno deluju amaterski. Ako na to dodamo i sporadican sut, jasno je zasto je odnos pobeda i poraza ovakav.
April 10Apr 10 Jasno, ali je jasno i da Naji mora da igra isključivo na 4.Šare je za mene najgora priča sezone, sada postaje izvesno da je dečko bio žrtva previranja M&B. Probali su da se pokrpe za backup centrom, ali nisu uspeli. Ovako DAJ.
April 10Apr 10 Nije samo do Vestbruka, bilo je tu puno "incidenata", navodno But doveo šuterskog trenera, Meloun ga ispičkarao i zabranio mu da ulazi u halu, i onda Zeke trenira sa njim napolju. To, ako je istina, je za ozbiljne šamarčine obojici.Seme razdora je sigurno razmimoilaženje u viziji, But je hteo da popunjava pevca mladim igračima i da ih razvija, Meloun je bio u win-now režimu (što je prirodno, kada si šampion), ali i pored svega toga saradnja je morala da bude mnogo, mnogo bolja od ovoga, ne da se svete jedan drugom kroz neke poteze.Denver drugu godinu za redom jedva preživljava svaki minut kad Jokić nije na terenu, second unit se ne bi dobro proveo u ABA ligi. Individualno su to možda ok igrači, neki imaju perspektivu, ali svi igraju za dva rotacijska mesta više nego što bi trebalo, a nemaš izrazitog šestog i sedmog igrača tima, a istovremeno juriš prsten. Ok, imaš Rasa, ali je on zbog povreda maltene više igrao petorku nego drugu postavu. Edited April 10Apr 10 by goofs
April 10Apr 10 2 minutes ago, goofs said:Nije samo do Vestbruka, bilo je tu puno "incidenata", navodno But doveo šuterskog trenera, Meloun ga ispičkarao i zabranio mu da ulazi u halu, i onda Zeke trenira sa njim napolju. To ako je istina je za ozbiljne šamarčine obojici.Jbg, to je za šamarčinu Butu. Ovaj je valjda selektor™ i bira trenere. Ako ništa sa njim se konsultuješ oko toga i preporučuješ. Ako mu se samo jedan dan na treningu pojavio lik i rekao - e ja sam novi šut trener, kontam popizd.
April 10Apr 10 Pa nije baš, pošto je But šef Melounu i svima ostalima, a ne obrnuto. Ne znam detalje kako se to odvijalo, u svakom slučaju situacija koja ne bi smela da se dešava u ozbiljnoj organizaciji koja pretenduje na vrh.
April 10Apr 10 Ko u Denveru ima perspektivu? Najimpotentniju grupu mladih igrača imaju, ako se izuzme CB (koji je bio ionako etabliran kao deo plejof rotacije).Eventualno ovaj ruki centar što ga je Ahilova snašla, ali i on je mačka u džaku.
April 10Apr 10 Fali mi tu “možda”, možda su ok, možda imaju perspektivu.Slažem se da loše izgledaju, osim CBa deluje da bi od Piketa, Strotera i Votsona za jedno dve godine mogao da dobiješ 8. i 9. igrača u rotaciji, ali je te pozicije suludo razvijati, to se kupuje na tržištu za bagatelu.
April 10Apr 10 2 hours ago, goofs said:Pa nije baš, pošto je But šef Melounu i svima ostalima, a ne obrnuto. Ne znam detalje kako se to odvijalo, u svakom slučaju situacija koja ne bi smela da se dešava u ozbiljnoj organizaciji koja pretenduje na vrh.Bilo je ono kad je Holinger došao da gleda trening Grizzliesa pa ga je Hollis izbacio jer mu tamo nije mesto. I on mu je bio šef.U svakom slučaju sad imaju čistu situaciju, dovešće novog GM-a koji će dovesti svog trenera i mirna Bačka.